- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.041
canım hayırlı olsun sincap of ya 1 ekimi bekliyorum bende
kızlar bi resimlere bakarmısınız
dün benim adetimin 14.günüydü test böyle çıktı acaba diyorum 13.gün filan yumurtladımda horman azalınca mı böyle silik çıktı :1no2:
adetimin 10.günü doktora gitmiştim 13.günü gel bakalım yumurta çatlamış mı dedi ben gidemedim tabi :çok üzgünüm: 14.gün yaptım böyle çıktı
zelalcim saol canım. çok üzülmedim ama içim buruldu napıyım :)
canım kaç günde bir regl oluyorsun. büyük ihtimalle daha yumurtlamamış olabilirsin.
yok canım ne sıkılması. bence sen yarın falan çifti yakalarsın. daha yumurtlama olmadı sanırım canım.
kızlar hepicinizi özledim. buralar sakinleşmiş mi bana mı öyle geliyor
yeni hamişlere tebrikler. darısı hepimizin başına
ben 2 ekimde görücem kırmızı kartı. bu ay da olmadı ama ben çok rahattım hiç sitres yapmadım.
handem sen ne zamanı bekliyorsun listeyi göremedim nedir durumlar.
son testimide yarın kullanayım bari :1no2: umarım yarın olur önceleri yumurtladığımı çok güzel hissederdim yumurta takibine giderken bile doktora derdim ben bu sabah yumuyrtladım diye bakar evet derdi doğru hissetmişsin ama şimdi nerdeee pek anlamıyorum
kızlar hepicinizi özledim. buralar sakinleşmiş mi bana mı öyle geliyor
yeni hamişlere tebrikler. darısı hepimizin başına
ben 2 ekimde görücem kırmızı kartı. bu ay da olmadı ama ben çok rahattım hiç sitres yapmadım.
handem sen ne zamanı bekliyorsun listeyi göremedim nedir durumlar.
kızlar ben bişey sormak istiyorum .şimdi bu a ilk defa ovulasyon testi kullandım ben 12. gün yumurtladığımı düşünürken adet döngüme göre bu bu test sayesinde 18de yumurtladığımı anladım şöle yazaım 17 de silik bir çizgi vardı onun öncesinde hep tek net çizgi neyse 18 de eşit iki çizgi 19 da da silik çizgi ben bu 3 günüde boş geçirmedim ama dün çift eşit koyu çizgiden sonra gün içinde akıntım oldu ve çok ateşlendim kasıklarımda ağrı vardı gün boyu.nese kızlar bu 3 günün devamında çalışmayı bırakmak mı gerekiyo gün aşırı devammı etmek lazım.3 gündür iflahımız kesildi işlerim en yoğun zamanı akşam eve aten bitik şekilde gidiyorum gece mesaisi ayrı :)) bi bilgisi olan var ise paylaşır mı ?? lütfen
adet döngüm hiç şaşmadan 28 gündür ama geçen ay adetim ilk defa 5 gün geçti belki onunla alakalı olabilir tşk ederim ayrıca
yavrum ben seni görmedim.... ayyy canım çok özledik gelsene artık(((
ben bugün regl oldum. halbuki digitalde bile gülen yüzü yakalamıştım bu ay kısmet değilmiş... inşallah ekim sonu bana doğumgünü hediyesi olarak gelir yavrum.
sen daha regl olmamışsın, belki gelmez... inşallah canım.... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?