Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım inş hamilesindir daha dorusu ikimizde bugün kan tahlili yaptırdım hayırlısı allahtan

kızlar bi resimlere bakarmısınız
dün benim adetimin 14.günüydü test böyle çıktı acaba diyorum 13.gün filan yumurtladımda horman azalınca mı böyle silik çıktı :1no2:

adetimin 10.günü doktora gitmiştim 13.günü gel bakalım yumurta çatlamış mı dedi ben gidemedim tabi :çok üzgünüm: 14.gün yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• $DSC01129.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $DSC01130.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSC01131.webp
    18 KB · Görüntüleme: 62
benim beklememe gerek kalmadan erkenden regl oldum. kısssmeeet napalım. gülayım sen benden çok umutluydun bu ay ama gelir de okursan bil ki umutlarını boşa çıkardım mafoldumben

hiç çift çizgiyi yakaladın mı canım. yakaladıktan sonra böyle olduysa yumurtlama bitti demektir. yok daha çifti göremediysen yumurtlaman yakın demektir.

ilk defa yaptım oda adetin 14.günü yaptım ve bu şekilde çift çizgi çıktı 2.çizgi diğeri kadar koyu değil

sende üzülme kısmet diyelim bak önümüzde daha günler var deneyeme devam ederiz geçmiş olsun

zelalcim saol canım. çok üzülmedim ama içim buruldu napıyım :)

canım kaç günde bir regl oluyorsun. büyük ihtimalle daha yumurtlamamış olabilirsin.

zelalcim saol canım. çok üzülmedim ama içim buruldu napıyım :)

canım kaç günde bir regl oluyorsun. büyük ihtimalle daha yumurtlamamış olabilirsin.

ben normalde normalde 30/31 günde en geç 33 günd bir adet olurdum ama tüp bebekten sonra adet düzenim bozulmuştu :1no2: o yüzden ilaç kullandım ve 28 günde bir adet olmaya başladım

eğer başt yazdıklarımı okuduysan dediğim gibi detin 10.günü doktora gitmiştim gelişmekte olan bir yumurta var demişti adetin 13.gün gel bakalı dedi bende gidemedim ve 14.günü test yaptım zaten elimde 2 tane test vardı başkada yok kolay kolayda bulamam siparişle almam gerekiyor :sinifsinif:

off neyse sıkmiyi seni benimkide bi umut işte bu ayda bu şekilde denemek istemiştim ama olmadı benneyaptımki

yok canım ne sıkılması. bence sen yarın falan çifti yakalarsın. daha yumurtlama olmadı sanırım canım.

son testimide yarın kullanayım bari :1no2: umarım yarın olur önceleri yumurtladığımı çok güzel hissederdim yumurta takibine giderken bile doktora derdim ben bu sabah yumuyrtladım diye bakar evet derdi doğru hissetmişsin ama şimdi nerdeee pek anlamıyorum

yavrum ben seni görmedim.... ayyy canım çok özledik gelsene artık (((

ben bugün regl oldum. halbuki digitalde bile gülen yüzü yakalamıştım bu ay kısmet değilmiş... inşallah ekim sonu bana doğumgünü hediyesi olarak gelir yavrum.

sen daha regl olmamışsın, belki gelmez... inşallah canım.... :1hug:

kullan canım ama gittigidiyordan tanesi bir liraya alabilirsin. uygun fiyatlı. hem daha düzenli takip etme şansın olur. inşallah yarın yakalarsın tatlım.

canımmm cok özledik seni nerelerdesinnn ?
bende hala olmadım ama aksama sabaha gelir benimkisi hissediyorum.
insallah olmazsınn! bende cok rahatttım hala da rahatım..napalımm.. olmuyorsa olmuyor. olucak eninde sonunda ama :lepi:
cok özletme kendini emi opuyorumnanaktan

kızlar ben bişey sormak istiyorum .şimdi bu a ilk defa ovulasyon testi kullandım ben 12. gün yumurtladığımı düşünürken adet döngüme göre bu bu test sayesinde 18de yumurtladığımı anladım şöle yazaım 17 de silik bir çizgi vardı onun öncesinde hep tek net çizgi neyse 18 de eşit iki çizgi 19 da da silik çizgi ben bu 3 günüde boş geçirmedim ama dün çift eşit koyu çizgiden sonra gün içinde akıntım oldu ve çok ateşlendim kasıklarımda ağrı vardı gün boyu.nese kızlar bu 3 günün devamında çalışmayı bırakmak mı gerekiyo gün aşırı devammı etmek lazım.3 gündür iflahımız kesildi işlerim en yoğun zamanı akşam eve aten bitik şekilde gidiyorum gece mesaisi ayrı :)) bi bilgisi olan var ise paylaşır mı ?? lütfen

derler ki testte çift çizgi çıktıktan sonraki 24 saat sonra ama 48 saat öncesi ovülasyon gerçekelrşir yani çizgiyi gördüğün gün ve ertesi gün çalış derler. galiba gerek yok ama sen işini şansa bırakma çalış bir zararı olmaz.
senin normalde adet döngün kaç güne bir olurdu da sen 12.gün yumurtladığını düşünürdün.

adet döngüm hiç şaşmadan 28 gündür ama geçen ay adetim ilk defa 5 gün geçti belki onunla alakalı olabilir tşk ederim ayrıca

adet döngüm hiç şaşmadan 28 gündür ama geçen ay adetim ilk defa 5 gün geçti belki onunla alakalı olabilir tşk ederim ayrıca

birde çift çizgiyi gördükten sonraki gün 1.gün alırsan 14.gün adet günün oluyor. demekki senin dögün yine 28 günü geçexek 18.gün çift çizgiyi gördüysen geç yumurtlamışsındır.

yani ben şimdi 3 gün lük çalışmaya bu günde devame tmelimiyim yoksa yumurtlama zaten oldu gerek yokmu hafifi çizgi +ilşki +net çift çizgi+ilişki+hafif çizgi ilşki yani bugün testte silik çıkarsa yine çalışmaya devame etmelimiyim

merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım bu ay ılk defa ovulasyon testi uyguladım ama kafam karıstı yaaaa bana yardımcı olurmusunuz

ayy canlarım bende sizleri çok özledim fırsat bulunca 5 dk bile olsa gelip bakıyorum. ben de bugün bekliyorum regliyi akşam yatmadan gelir benim kırmızılar. gelmezse yarın sabah test yapıcam. üzülme tatlım hayırlı zamanını bekliyor bebiklerimiz. inşallah dediğin gibi doğum günü hediyesi olarak gelir bebişin ama ne zaman gelirse gelsin sizin hediyeniz olucak. ben bu ay beklemiyorum neden bilmem içimdende gelmiyor sanki ben istediğim zaman olucak akıl işte inşallah bi dahaki ay hepimiz hem teyze hem anne oluruz canım.

senemede yazdım bi değişiklik olursa bana yazın topikte yazılanların hepsini okuyamıyorum. hepinizi öptüm canlarım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…