Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

elvinnaz
sen 18.gün çift çizgiyi görmüşsün 18 ve 19 u çalışmışsın çalışman gereken günlerde. ama bugünde çalış ne olacakki yumurtalar 12-24 saat canlı kalabiliyorlar. belli olmaz riske atma.

canım Allah razı olsun inşallah edam :Saruboceq:

belki de gelmez regl ne biliyorsun. hiç ummadığın beklemediğin ayda da olabilir, zaten genellikle öyle oluyor biliyorsun. sen hala annenlerdesin sanırım. gel artık çok özledik :)

merhaba arkadaşlar,çok üzgünüm,bugün adetimin 18.günü ve ben hala çift çizgiyi göremedim ovulsyon testinde,sadece 12.gün yani başladığım gün silik çizgi çıkmıştı,göğüslerim aşırı derecede ağrıyor ve şişler,normalde 28-29 günde adet olurum,şimdiye kadar çoktan olmalıydı,sanırım bu ay yumurtlamadım,4 yılönce kızken hiperprolaktinemi geçirmiştim,ama evlenince geçmişti,sanırım tekrarladı,benim bebişim ne zaman gelicek acaba?

aman önceden ovulasyon testimi vardı 2 ay kullandım tık yok insan daha cok strese giriyo hergün ya bitti zaten almıcamda kafama göre takılıcam olursa olur olmazsa olmaz allah bilir hayırlısını:)

aman önceden ovulasyon testimi vardı 2 ay kullandım tık yok insan daha cok strese giriyo hergün ya bitti zaten almıcamda kafama göre takılıcam olursa olur olmazsa olmaz allah bilir hayırlısını:)

evet bende uzun süreli düşünmüyorum bu ay kullanıcam ve daha almaya nieytim yok
kısmet olursa olur .

arkadaşlar bu mutlu haberi sizinle paylasayım 1 aylık hamileyim dün öğrendik allahım herkese bu mutluluğu nasip etsin....

arkadaşlar ben normalde geç yumurtlarım o nedenle 10. günümden başlayarak test yaptım 4 gündür hep silik çizgi 11. gün daha silik çıktı sonra koyuluğu çok az artarak devam etti. ne zaman yumurtlayacam anlamadım. ve sadece 10.gün çalışabildim. yardım ederseniz sevinirim.

arkadaşlar bu mutlu haberi sizinle paylasayım 1 aylık hamileyim dün öğrendik allahım herkese bu mutluluğu nasip etsin....

gözünaydın canım çok sevindim...zemuszemus Allah'ım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..darısı isteyen herkesin başınaaaa :Saruboceq:

canim benimki ayni marka degildi ama CE garantiliydi. 50 tanesi 30 liraya filan geldi. insallah bu testler seni mutlu sona ulastirir.

aaa halbuki cok ümitlenmistim yaa. insallah gelecek ay canim. saglik olsun:) :teselli:

tamam canım, benimkinde CE garantili mor paketli olan core, tanesi 1tl ye geldi. valla parası önemli değil de, umarım bunca çalışmalarımız sonuç verir inşallahkaydirigubbakcemile3 "hgamze" arkadaşımız gibi size mutlu haberi buradan iletirim..

arkadaşlar bişey sorucam yardım edermisiniz??? ben 10 gün önce ovuasyon testinde çift çizgiyi yakaldım ve gerekeni yaptık d2 gün önce tekrar test yaptım tek çizgi çıktı bugün test yaptım belirgin bir şekilde silik çizgi çıktı bu durumda napmalıyım?????

benim gibi fakülte bitirmiş 30una gelmiş evlenmiş ilk bebeğini kaybetmiş ve yumurtlama testi diye bişeyi hayatında duymamış birinin konuyu tesadüfen görüp öğrenmesine ne dersiniz arkadaşlar:))))..Yarın ilk işim bu testlerden birtane edinmek olacak...Şu siteyi kuranlardan Allah razı olsun.kadınlar arası dayanışmanın en güzel örneklerini burda gördüm ortak sorunların paylaşılıp ortak çözüm bulunması nekadar güzel.ınsan yeri geliyor çevresinde bir yakın dost bulamıyor burda dert ortağı binlerce kadın var.ıyki varsın kadınlar kulübüopuyorumnanaktan

bir tane yetmez tatlım , bi sürü al, ayrıca ewt çok haklısın, yaşaaa hep vaar ol KK opuyorumnanaktan

bu arada ben de bu ay ilk defa kullandım ovulasyon testlerini, güya çift çizgiyi yakaladıım günde , gerekeni yaptık-tatlicadiarzu- ama şu an adetim, maya tutmadııııı::sinifsinif:

yerimseniben
merak etme canım tek değilsin. ben de burdan öğrendim. ateş ölçme falan duymuştum da test olayını duymamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…