- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.061
ayy canlarım bende sizleri çok özledim fırsat bulunca 5 dk bile olsa gelip bakıyorum. ben de bugün bekliyorum regliyi akşam yatmadan gelir benim kırmızılar. gelmezse yarın sabah test yapıcam. üzülme tatlım hayırlı zamanını bekliyor bebiklerimiz. inşallah dediğin gibi doğum günü hediyesi olarak gelir bebişin ama ne zaman gelirse gelsin sizin hediyeniz olucak. ben bu ay beklemiyorum neden bilmem içimdende gelmiyor sanki ben istediğim zaman olucak akıl işte inşallah bi dahaki ay hepimiz hem teyze hem anne oluruz canım.
senemede yazdım bi değişiklik olursa bana yazın topikte yazılanların hepsini okuyamıyorum. hepinizi öptüm canlarım opuyorumnanaktan
elvinnaz
sen 18.gün çift çizgiyi görmüşsün 18 ve 19 u çalışmışsın çalışman gereken günlerde. ama bugünde çalış ne olacakki yumurtalar 12-24 saat canlı kalabiliyorlar. belli olmaz riske atma.
aman önceden ovulasyon testimi vardı 2 ay kullandım tık yok insan daha cok strese giriyo hergün ya bitti zaten almıcamda kafama göre takılıcam olursa olur olmazsa olmaz allah bilir hayırlısını:)
arkadaşlar bu mutlu haberi sizinle paylasayım 1 aylık hamileyim dün öğrendik allahım herkese bu mutluluğu nasip etsin....
arkadaşlar bu mutlu haberi sizinle paylasayım 1 aylık hamileyim dün öğrendik allahım herkese bu mutluluğu nasip etsin....
canim benimki ayni marka degildi ama CE garantiliydi. 50 tanesi 30 liraya filan geldi. insallah bu testler seni mutlu sona ulastirir.
aaa halbuki cok ümitlenmistim yaa. insallah gelecek ay canim. saglik olsun:) :teselli:
benim gibi fakülte bitirmiş 30una gelmiş evlenmiş ilk bebeğini kaybetmiş ve yumurtlama testi diye bişeyi hayatında duymamış birinin konuyu tesadüfen görüp öğrenmesine ne dersiniz arkadaşlar:))))..Yarın ilk işim bu testlerden birtane edinmek olacak...Şu siteyi kuranlardan Allah razı olsun.kadınlar arası dayanışmanın en güzel örneklerini burda gördüm ortak sorunların paylaşılıp ortak çözüm bulunması nekadar güzel.ınsan yeri geliyor çevresinde bir yakın dost bulamıyor burda dert ortağı binlerce kadın var.ıyki varsın kadınlar kulübüopuyorumnanaktan
benim gibi fakülte bitirmiş 30una gelmiş evlenmiş ilk bebeğini kaybetmiş ve yumurtlama testi diye bişeyi hayatında duymamış birinin konuyu tesadüfen görüp öğrenmesine ne dersiniz arkadaşlar:))))..Yarın ilk işim bu testlerden birtane edinmek olacak...Şu siteyi kuranlardan Allah razı olsun.kadınlar arası dayanışmanın en güzel örneklerini burda gördüm ortak sorunların paylaşılıp ortak çözüm bulunması nekadar güzel.İnsan yeri geliyor çevresinde bir yakın dost bulamıyor burda dert ortağı binlerce kadın var.İyki varsın kadınlar kulübüopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?