Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bende burda duydum pek halk arasında yaygın değil çünkü.bu ay aldım denedim yumurtlama günümü etsbit ettim bi hafta oldu beklemedeyiz şimdi
ne zamana kadar beklemek lazızm adet gününe mi onuda bilmiyorum şimdi test yapsam çıkmaz heralde

arkadaşalr benim tekrar tegl olmama 4 5 gün var bu ay ovulasyon kullandığım için yumurtlama günleri boyunca çalışmık oldu farklı bi heycan var dün akşam dayanamadım gebelik testi yaptım çıkma ihtimali az da olsa erken olduğu için denedim ilk anda tek çizgi bende çöpe attım banyoda ertesi gün çöpü boşaltırken testte ikinci çizginin çook hafif belirdiğini gördüm çok şaşırdım eşime gösterdim o çok sakin kaldı ama beni çok heycan bastı ertesi gün çıkma ihtimali olurmu testin geçerliliği varmıdır ki???
bu ay karnım kasıklarım çok ağrıdı aşırı bi şişlikde var karnımda üşütmekten diyorum ümitlenmek istemiyorum ama inş güzel haber alırım

umarım hamilesindir. ama 2.çizginin yeri bekleyince belirgenleşebiliyor bazı testlerde o seni yanıltmasın.

canım inş. hamilesindir. ama testi bir gün sonra değerlendirmek yanlış olur. 15 dk sonra bile değerlendirmek yanlış. testlerin içindede yazıyor... inş. meleğin seninledir. bir kaç gün sonra testini tekrarlarsın... hayırlı haberlerini bekliyoruz.

evet çok haklısını inş güzel dileklerin için kocaman bir aminnnn diyorum

haklısın volina bu kadar erken belli olmaz testler yanıltabiliyor çok ümitlenmemek lazım yinede

öncelikle hepinize günaydın kızlar...

elvincim bu kadar erken çıkması biraz zor tatlım. sonradan beliren çizgilerin yanıltıcı olduğu yazılmıştı birkaç defa ama olur olur yani... regl gününde tekrar yap testi. bu defa çıkma şansı çok daha yüksek. inşallah Rabbim gönlüne göre verir tatlım...

evet canım bu kadar erken belirti çok saçma belkide ben öle olmasını istediğim için akşam çok heycanlandım sabah işe gelir gelmezde bunu yazdım ama şuna düşünüyorumda yanılma payı çok büyükk çünkü çok erken ...hayırlısı in hepimizi için mevlam ne zaman nasip ederse o zaman olucak zaten hakkımda hayılısı biz eşimle hep zor sınavlardan geçtik evlenmemiz 3 yıl buldu nişandan ayrıldık 2 yıl sonra farklı farklı kişilerle evlenmek üzere iken döndük ve bir ay içinde evlendik eşim diyoo sen çocuğumuzun da kolay olcağınımı sanıyorsun sabrın sonu selamettri diyoo
çocuk içinde eöle olcak inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar iki çizgi aynı koyulukta çıktıktan 24-36 saat sonra yumurtlama olabilir diye yazıyordu bi yerde doğru mu :uhm:

bugün netten ovülasyon testi aldım kaydirigubbakcemile2 bende tutturucam yakında 2 çizgiyi 30 ovülasyon + 12 tanede gebelik testi var çok uygun fiyata geldi almak isteyen varsa bilginiz olsun :1rolleyes:

kizlar merhaba, son 2-3 ay dir regl duzenim biraz degisti, gecen ayda biraz gecikince gebelik testi yapmaya karar verdim sonra aklima daha once burada okudugum gibi ov testi yapan arkadaslar geldi, cunku burada birkac arkadas hamile kalinca testlerinde ikinci cigiyi hep gormuslerdi.Bende ov testi yaptim ikinci cizgi cok silik cikti ama ertesi gunu bekldim ertsei gun de reglim olmayinca tekrar ov testi yaptim bu defa daha da koyu cikti ikinci cizgi bende LH arttigi icin cizginin koyulastigini dusunup inanilmaz sevindim hemen arkasinda gebelik testi yapayim pozitif olma olasiligi cok yuksek diye dusundum.Testi yaptim negatifti, hic silik cizgi bile yoktu zaten ertesi gunde regl oldum.Yani reglden iki gun once tekrar cizgi cikmis olmasi tekrar yumurtladigimimi gosteriyordu hicbir sey anlamadim.Oysa ben reglime 2-3 gun kala ilsikiyi bitiriyorum hamileysem bir zarari olur diye.

LH ın yükselmiş olabilir. hormonel bir dengesizlik olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…