Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba canım adet gününü bekle bakalım iyice netleşir o zaman inşaalah hamişsindiir

hakkında hayırlısı olur inşallah en büyük hazinemiz sabrımız kızlar bende bekliyorum bakalım şafak 2 olmadı tekrar dene diycez

inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun , yalnız ben bu teste güvenmemeye başladım niyeyse, suyu biraz fazla kaçırsan bile sonuç değişiyormuş , gerçi yine de bilemiyorum belki sorun bendedir

inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun , yalnız ben bu teste güvenmemeye başladım niyeyse, suyu biraz fazla kaçırsan bile sonuç değişiyormuş , gerçi yine de bilemiyorum belki sorun bendedir
valla arkadaşım olacağı varsa olur bunar sadece aracı bende yapıyorum bu ayda çift koyu yakaladım bakalım adete 8 gün var bekleyecez yapacak birşey yok dua edelim çabucak olsun :)

valla arkadaşım olacağı varsa olur bunar sadece aracı bende yapıyorum bu ayda çift koyu yakaladım bakalım adete 8 gün var bekleyecez yapacak birşey yok dua edelim çabucak olsun :)

evet kesinlikle öyle, belki de teste devam etmek lazım, sabırla olacak şeyler :) benim de 8 günüm var ,güzel haberler alsak ne iyi olurdu

evet kesinlikle öyle, belki de teste devam etmek lazım, sabırla olacak şeyler :) benim de 8 günüm var ,güzel haberler alsak ne iyi olurdu

keşke canım benim umarım Allah bu sefer yüzümüzü güldürür ben bu ay 14. gün testte çift çizgi gördüm 15. gün silik idi 2 gün de de ilişki oldu ama nasip kısmet bakalım

Pozitif sonuç elde ettikten sonra cinsel ilişkiye girmek için en doğru zaman nedir?
Yapılan test sonucunda, ovülasyonun gerçekleştiğini gösterdiği an, ilişkiye girmek gerekir. Ovülasyondan önceki gün ve ovülasyon günü takip eden ilk 24 ile 36 saat içerisinde cinsel ilişkiye girildiği zaman, hamile kalma ihtimali en üst seviyelerde olur. diyor ama bakalım ben bugünleri değerlendirdim .............

Kizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmu yumurtluyurum

Pozitif sonuç elde ettikten sonra cinsel ilişkiye girmek için en doğru zaman nedir?
Yapılan test sonucunda, ovülasyonun gerçekleştiğini gösterdiği an, ilişkiye girmek gerekir. Ovülasyondan önceki gün ve ovülasyon günü takip eden ilk 24 ile 36 saat içerisinde cinsel ilişkiye girildiği zaman, hamile kalma ihtimali en üst seviyelerde olur. diyor ama bakalım ben bugünleri değerlendirdim .............

Arkadaslar bu gun adet tarihimin 14 gunutestim.bile cukti ama adetimin 11 gunu yaptigimda ise ikisi hemn hemen aynu koyulukdaydi ben 10. Günü ve 12. Gunu degerlendirdim kafam cok karisdi nor.alde yumurtlama bitince teste sadece tek cizgi cikar peki benim simdi yumurtlamam gecdiyse nesen hala cizgilerden biri.silik ve dunden beri inanilmaz bir bel.agrim.ve kasik.agrim.var sizce bi durum nedir bilgisi olan arkadaslar bana cvp yazarbilirmi tsk edrim

Eklentiler

• 1485250258717.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar ovülasyon testi yaptım çizgi çıktı acaba anlayan varmı yardımcı olurmusunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…