Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cnm ikisininde ayni koyulukta olmasi gerek t cizgisinin c den daha koyu yada ayni koyulukta olmasi gerek daha var yapmaya devam et
Doktor yumurtan büyümemiş demişti sence ümit varmı bşey olmasa hiç çizgi çokmazdı öyle düşündüm umutlandııım

Doktor yumurtan büyümemiş demişti sence ümit varmı bşey olmasa hiç çizgi çokmazdı öyle düşündüm umutlandııım
Cnm gecen ay benimde oyle oldu yumurta takibi yaptirdim ilacsiz 2 gunde bir gittim hic buyumedi ve gelismedim benim kurtajdan sonra oldu ne olduysa boyle bir sorunun yoktu bu ay ilacli yumurta takibi yaptirdim ve 4 adet yumurtam olustu cumA CATLMA iynesi oldum bakalim sonuc ne olacak gene git dr bakalim buyume varmi yoksa bir dahaki ay ilacli yumurta takibi yaptir zaten eger yumurtan buyurse ve catlama asamasina geldiginde kip kirmizi oluyor adetinin kacinci gunu bu gun

16 günümdeyim daha 17 gün var adetimee. Daha ilk denememiz ondan heyecanlanıyoruum. İstediğimz zaman yapıyomu doktorlaar pekii takibii

16 günümdeyim daha 17 gün var adetimee. Daha ilk denememiz ondan heyecanlanıyoruum. İstediğimz zaman yapıyomu doktorlaar pekii takibii
Evet cnm sen soyle deki ilacsiz yumurta takibi yaptirmak istiyorum de o ay belli
oluyor cnm yumurta gelisip gelismedigu

Yaptm cnm 5 haftalik gebeymis Allahima cok sukurr olmayan herkese nasip eder insaAllah Rabim
Canim LH ovulosyon testi renkli gününde çift cizgiydi ondan önce yapmismiydin benimde bir hafta var ve ovulosyon pozitif ama renklime bi hafta var cvp verirsen sevinirim Allah sağlık li sihatli kucagina almak nasip olsun

Canim LH ovulosyon testi renkli gününde çift cizgiydi ondan önce yapmismiydin benimde bir hafta var ve ovulosyon pozitif ama renklime bi hafta var cvp verirsen sevinirim Allah sağlık li sihatli kucagina almak nasip olsun
Ondan once yaptigimda slik cizgiydi cnm bat gelince tam anlamiyla cift cizgi oldu

Ben dun yaptım ikiside aynı koyulukta gebelik negatif beklemek çok zor hamilemiyim die içim içime sigmiyor cvp verdiğin icin cok ama cok tskkur ederim ovulosyon tarihim 17 ocakti
Cnm hakina hayirlisi olsun nedemek burda birbirimize yardimci oluyoruz benimde betahcgm yuksek cikti korkuyorum bi sorunmu var diye sata gore 3+5gunluk betahcg gore 802.8 yani 5 haftalik sat 29 aralik insaAllah bi sorun yoktur dua edin lutfen

Cnm hakina hayirlisi olsun nedemek burda birbirimize yardimci oluyoruz benimde betahcgm yuksek cikti korkuyorum bi sorunmu var diye sata gore 3+5gunluk betahcg gore 802.8 yani 5 haftalik sat 29 aralik insaAllah bi sorun yoktur dua edin lutfen
Amin insalalh rabbim yardım etsin sağlıcakla kucağına al ama kötü düşünme sağlıcakla kucagina alacagin günü bekle morel bozmak yok güzel haberin tadını cikart

Bu ay kullandım ovülasyon testi normalde bugün adet günümdü test yaptim positif cikti Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu

ayy nasıl yaa çok sevindim hayırlı olsun anlatırmısın ne zaman yaptın test nasıl çıktı hangi gün ilişki yaşadın burdakilere hem moral olur hem yol gösterir :)

kızlar herkese günaydın öncelikle, ben pkoluyum ve ne zaman adet olurum ne zaman yumurtlarım cidden bilmiyorum ortalama 1.5 ayda 1 adet oluyorum ekim ayında hamile kalıp kasımda düşük yasamıştım düşük sonrası adetimi 23 aralıkta gördüm 2 gun önce yumurta akını farkettim ama ocağın6.sında da gelmişti o akıntı bu ay çok calışamadık ben suan adet olmayı bekliyorum normalde dun ve bugun yaptığım ovülasyon testlerini atıyorum suan yumurtluyor muyum acaba bu aksamı değerlendiricem ona göre cevap verirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• 16344239_849061518567983_99147906_n.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 64
bu akşam ve yarın mutlaka değerlendir imkan olursa yarından sonra da garanti olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…