Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaşalr paranoyak olcam yakında :) neyse dün akşam çok ilgin çbi şekilde vuct ısım yükseldi normalde elim ayağım hep buz gibidir eşim hastamısın yanıyorsun diyo ama çok şükür değilim birde bu gün yeşile dönük kokusuz bi akıntım oldu bi kaçgündür yoğun ama bu sefer renk biraz farklı
birde mide bulantılarım başladı inş psikolojik değildir aslında çok kafama takmıyorum sadece siteye girdiğim zamanlar düşünüyorum ama hayırlsı olur inşşş

elvin merak ediyorum durumun nasıl? gelirsen bir haber et canım.

canım hala beklemdeyim tekrar bir test yapmadım açıkcası tam günümüde tesbit edemiyorum geçen ay 34 gün sürüdü normlde 28 hiç şaşmazdı bu ayda o şekildemi olur yoksa 28 gündemi olur yada olmazmıyım bilemiyorum emin olun iyi yada kötü paylaşırım sonucu opuyorumnanaktan

inşallah canım amiiiin :1hug:

canım mesajını aldım herşeyin hayırlısı üzülme en azından adet oluyorsun yanı saglıklı bi bayansın bu ay olmadı önümüzde çok aylar var en çok üç ay içinde hamile kalacaksın bak göreceksin bana gelince bebeklerden birini kaybettik ama öbürü benimle hayat yarışına devam ediyor allahın izniyle doktor 15gün çok iyi dinlenmemi istiyor fırsat buldukça yazarım ve dualarınıza ihtiyacı var bebeyimin teyzeleri dualarınızı eksik etmeyin olurmu ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN BENİDE AYIRMASIN İÇİNDEN :Saruboceq:

ahh benim canım arkadaşım. bir meleğin gitti mi mafoldumben çok üzüldüm benim canım arkadaşım ama diğer meleğin seni bırakmayacak Allah ın izniyle onu sağlıkla kucağına alacaksın. iyice dinlen gülayım gerekirse yerinden bile kalkma. sayılı gün 15 gün nedir ki hemen geçer. sen şu ilk 3 ayı atlat rahat bir nefes alacaksın tatlım benim. ayçam da iyidir umarım.

gülayım nedense ben bu aydan çok ümitliyim. Allah ümitlerimi boşa çıkarmaz inşallah. Rabbimin izniyle meleğim en kısa sürede gelecek annesine buna inanıyorum. şu mubarek Cuma gününde Rabbim isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun, en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin. hamilelere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

slm arkadaslar bu ayda olmadı .ayın 26 sında yumurtladım ama sanırım yıne tutmadı çunku gebelık testı negatıf çıktı normalde ayın 6 sında adet olmam gerekıyordu ama ben bu ay testlere gore geç yumurtladım ve buyuk ıhtımalle de gecıkecek bu durumda haftaya olurum herhalde gebelık testıde negatıf çıktığına gore .Birde ovulasyon testını de denedım net çızgı yoktu acaba hamıle olduğunda ovulasyon testı pozıtıf mı çıkar?Bide bu ay karnımda acayıp bır hassasıyet var kasıklarımda ağrı hasta olacağım ıçın mı sızce ?Canım çok sıkkın denemedığım yol kalmadı artık bu gıdışle tup bebek yolu gozukuyor herhalde offfffffffff kafayı yıcem

canım yaaa belirtiler de varmış aslında. test yapmıştın ama tek çizgiydi sonra bir daha yapmadın di mi? bugün kaçıncı günün senin?

canım yaaa belirtiler de varmış aslında. test yapmıştın ama tek çizgiydi sonra bir daha yapmadın di mi? bugün kaçıncı günün senin?

benim normal adet takvimime göre hesaplarım ayın 12 veya 13 de olmamı gösteriyo bu zamana kadar hiç şaşmamıştır taki geçen ay a kadar yapsammı yapmmasammı yeni bi test bilmiyorum evde var ovulasyon testlerimle birlikte gelmişti

ya dur bakalım. daha testte çıkması için çok erken.. sen günün gelmeden yapma test tamam mı canım. madem yumurtlaman geç oldu döllenme varsa o da geç olmuştur. ovulasyon testinde aynı koyulukta çifti yakalamış mıydın sen bu ay sade? hem ne tüp bebeği yaa ne kadar oldu ki sen denemeye başlayalı?

moralmen çökuntudeyım senağlama

çökmek yok. öyle hemen umutsuzluğa kapılmak hiç yok !!!!!

canım adet gününe kadar test yapma. beklediğin gün regl olmazsan (inşallah olmazsın) o zaman testi yaparsın.

ıkı yılı geçtı bır aşılama denemem oldu ve çatlatma ığnesı ılça hepsını denedım ama yok .Ovulasyon testı 26 sında pozıtıf çıkmıştı bugun baktım bışey yok çok sılı bır çızgı hamıle olsaydım koyu olurdu herhalde

canım 26+14 olarak düşünürsek 10 ekim yani yarın olman gerekiyor. inşallah olmazsın canım, bebişin seninledir inşallah. ben artık o hamilelik olunca pozitif olur tezini çürüttüm.

geçen ay bir arkadaşımızın yumurtlamadan sonra da her gün çift çıktı hem de aynı koyulukta ama hamile değil. bunlara takılma canım. en önemli belirti regl olmamak öyle düşün.

sade 80 morelini bozma bence belirtiler varmışayrıca net değil ama ovulasyonda son günlerde çizgi çıkamsı gebelik belirtiside olabilrimiş olmasada üzülme kendini bırakma mevlam bir gün kısmet eder inş ne ümitsiz tıbben çocuğu olmayacak denecek kişilerin bile oluyor dua et ve herşeyin hayılısını dile biz biraz sabırsızı hemen olsun istiyoruz

benım ovulasyon testımde negatıf çıktı onumuzdekı gunlerde adet olmayı beklıyorum keşke olmasam :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

dur bakalım canım Allah çok büyük. Ol demesi yeterli. demek ki zamanın varmış bu güne kadar beklemişsin. inşallah çok yakında güzel haberlerini alırız canım :1hug:

benimde negatif çıktı .belikide boşe uğraşıyorum ciddi bi sorunum var bilemiyorum belkide eşimden kaynaklanan bi sorun var çünkü ben daha hiç dr gitmedim çünkü 1 yıldan sonra diyor dr lar bilemiyorsun ki??? bu ayda olmazsam cesaretimi toplayım bir jinekoloğa gitcem mevla hayırlısını nasip etsin inş
bazen düşünüyorum bi tecavüz sonucu hamile kalan insanlar var bizler ne kadar çaba gösteriyoruz ovulasyon testleri sırt üstü dinlenme vs buna benzer şeyler vardır bir vakti saati inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…