- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.101
elvin merak ediyorum durumun nasıl? gelirsen bir haber et canım.
inşallah canım amiiiin :1hug:
canım mesajını aldım herşeyin hayırlısı üzülme en azından adet oluyorsun yanı saglıklı bi bayansın bu ay olmadı önümüzde çok aylar var en çok üç ay içinde hamile kalacaksın bak göreceksin bana gelince bebeklerden birini kaybettik ama öbürü benimle hayat yarışına devam ediyor allahın izniyle doktor 15gün çok iyi dinlenmemi istiyor fırsat buldukça yazarım ve dualarınıza ihtiyacı var bebeyimin teyzeleri dualarınızı eksik etmeyin olurmu ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN BENİDE AYIRMASIN İÇİNDEN :Saruboceq:
canım hala beklemdeyim tekrar bir test yapmadım açıkcası tam günümüde tesbit edemiyorum geçen ay 34 gün sürüdü normlde 28 hiç şaşmazdı bu ayda o şekildemi olur yoksa 28 gündemi olur yada olmazmıyım bilemiyorum emin olun iyi yada kötü paylaşırım sonucu opuyorumnanaktan
canım yaaa belirtiler de varmış aslında. test yapmıştın ama tek çizgiydi sonra bir daha yapmadın di mi? bugün kaçıncı günün senin?
slm arkadaslar bu ayda olmadı .ayın 26 sında yumurtladım ama sanırım yıne tutmadı çunku gebelık testı negatıf çıktı normalde ayın 6 sında adet olmam gerekıyordu ama ben bu ay testlere gore geç yumurtladım ve buyuk ıhtımalle de gecıkecek bu durumda haftaya olurum herhalde gebelık testıde negatıf çıktığına gore .Birde ovulasyon testını de denedım net çızgı yoktu acaba hamıle olduğunda ovulasyon testı pozıtıf mı çıkar?Bide bu ay karnımda acayıp bır hassasıyet var kasıklarımda ağrı hasta olacağım ıçın mı sızce ?Canım çok sıkkın denemedığım yol kalmadı artık bu gıdışle tup bebek yolu gozukuyor herhalde offfffffffff kafayı yıcem
moralmen çökuntudeyım senağlama
benim normal adet takvimime göre hesaplarım ayın 12 veya 13 de olmamı gösteriyo bu zamana kadar hiç şaşmamıştır taki geçen ay a kadar yapsammı yapmmasammı yeni bi test bilmiyorum evde var ovulasyon testlerimle birlikte gelmişti
ıkı yılı geçtı bır aşılama denemem oldu ve çatlatma ığnesı ılça hepsını denedım ama yok .Ovulasyon testı 26 sında pozıtıf çıkmıştı bugun baktım bışey yok çok sılı bır çızgı hamıle olsaydım koyu olurdu herhalde
benım ovulasyon testımde negatıf çıktı onumuzdekı gunlerde adet olmayı beklıyorum keşke olmasam :çok üzgünüm::çok üzgünüm:sade 80 morelini bozma bence belirtiler varmışayrıca net değil ama ovulasyonda son günlerde çizgi çıkamsı gebelik belirtiside olabilrimiş olmasada üzülme kendini bırakma mevlam bir gün kısmet eder inş ne ümitsiz tıbben çocuğu olmayacak denecek kişilerin bile oluyor dua et ve herşeyin hayılısını dile biz biraz sabırsızı hemen olsun istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?