- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #51.261
Çok sağol canım benim.. Ama üç gün üstüste sperm kalitesizleşmez mi? Benimde içimden geçen o aslında ama spremler zayıflar gibi geliyor banaçizgi kopkoyu oldugunda değil silikleşmeye başladıgında çatlama oluyo ama ona dikkat et,yani kopkoyu yakaladın diyelim o aksam ilişki oldu,sonra olmadı,işte ozaman yıne olmaz.kagıdında da yazması lazım hatta testlerın ya öyle hatırlıyorum çift kırmızıdan sonra 36saat içinde ovuasyon gerçekleşecektir diye,yani ertesi günü boşgeçmemek daha
önemli.enguzeli kırmızıyı yakaldıgın 3gün üstüste ohh mis :))
ovulasyon takibi için gidersen de söyleme canım 1sene oldu olmuyor de çık işin içinden kim bilecek .. adet kanaman bittiği gibi gidersin bi ön görüşme olur sonra o seni çagırır zaten belirli günlerde :)
Laboquick gibi bişey benim ki kuzuOvulosyan testi kullananlar markası ne acaba netten alıcam ben yardımcı olurmusunuz buradan veya özelden ??
Canım aynı saatte yapmak gerekiyormuş ama dediğinin sebebini bilmiyorum bende acemiyimKızlar testleri hep aynı saattemi yapmak gerekiyo. Hep öğlen 12de yapıyodum.o saatte yapamadım az önce yaptım.koyulaşıp silikleşmişti ama şmdi yine koyulaşmaya başladı sebebi nediiir
genelde bir tane oluyor fakat ikiz üçüz doğuranları düşün canım ayrı yumurta ikizlerinde 2 yumurta 2 spermle döllenmiş oluyo mesela :) ben klomen kullandığım bi ay 18mm 17mm 15mm olmak üzere 3 yumurtam oluşmuştu mesela ama sonuç yok :)Kızlar bazılarınız demiş ya 3 yumurtam var 4 yumurtam var diye normalde her ay bir tane yumurtlamıyor muyuz? Tavuk gibi oldu biraz ama
Cnm bu gun adet günüm umudum yok karnim cok ağrıyor aksam da sabahta gelir bekliyorum ama gercekten ağrım cok gece bile uyuyamadim tek korkum kistim yoktur ins ondan cok korkuyorum
Cnm bu gun adet günüm umudum yok karnim cok ağrıyor aksam da sabahta gelir bekliyorum ama gercekten ağrım cok gece bile uyuyamadim tek korkum kistim yoktur ins ondan cok korkuyorum
Günaydın kızlar benimde regl ağrısı başladı Sabah idrar testi yaptım o da negatif önümüzdeki maçlara bakiciiz artık
Cnm benim ne diyim hayirlisi olsun rabbim affetsin de bu hemen hamile kalan nasil kaliyor anlamiyormum komsum bir yil bebek dusunmuyorum seneye subat gini falan demisti simdi duydum hamile biz yok yumurtlama gunu yok yumurtam ne kadar büyüdü hey allahim ne diyim ben cok sukur genede bizde mi sorun onlar da mi anlamadimGünaydın kızlar benimde regl ağrısı başladı Sabah idrar testi yaptım o da negatif önümüzdeki maçlara bakiciiz artık
Cnm benim ne diyim hayirlisi olsun rabbim affetsin de bu hemen hamile kalan nasil kaliyor anlamiyormum komsum bir yil bebek dusunmuyorum seneye subat gini falan demisti simdi duydum hamile biz yok yumurtlama gunu yok yumurtam ne kadar büyüdü hey allahim ne diyim ben cok sukur genede bizde mi sorun onlar da mi anlamadim
Cnm genelde kilomen yani dr gozetimi altinda ilacli yumurta takibi yapanlarin cok yumurtasi olur bu ay benim 4 taneydi gene olmadi benimKızlar bazılarınız demiş ya 3 yumurtam var 4 yumurtam var diye normalde her ay bir tane yumurtlamıyor muyuz? Tavuk gibi oldu biraz ama
Cnm adet olmadim bu gun ilacin üçüncü gunu bu gun olmam gerek gecen ayda boyle oldu kivrandim karin agrisindan sanirim ilaclardan dolayi bu kadar agri oluyor adet olurken onceden olmazdim boyle agrili gecen ayda boyle oldu aksam üzeri adetim geldi donuyorum resmen ve karnim o kadar agriyor ki anlatamam karnim balon gibi oldu gazdan bir daha o duplastin mi ne o ilaci kullanmiycam asla o boyle agrili adet olmami sagliyor
Cnm adet olmadim bu gun ilacin üçüncü gunu bu gun olmam gerek gecen ayda boyle oldu kivrandim karin agrisindan sanirim ilaclardan dolayi bu kadar agri oluyor adet olurken onceden olmazdim boyle agrili gecen ayda boyle oldu aksam üzeri adetim geldi donuyorum resmen ve karnim o kadar agriyor ki anlatamam karnim balon gibi oldu gazdan bir daha o duplastin mi ne o ilaci kullanmiycam asla o boyle agrili adet olmami sagliyor
Cnm bir tane erken gebelik testim vardi dun yaptim onuda ikici çizgi cikti ama iyneden kaynaklaniyor olmasi kesin yani daha dun 10. Gunum du bu gün 11. Gunum bekleyip grcez cnmdur bakalım belkide bebiş var ki inşallah test yaptın mı bi daha yap bakalım hcg testin varsa koyulaştımı bakalım ?
O zaman bizlerde de arada bir iki üç yumurta olduğu oluyorsudur değil mi?genelde bir tane oluyor fakat ikiz üçüz doğuranları düşün canım ayrı yumurta ikizlerinde 2 yumurta 2 spermle döllenmiş oluyo mesela :) ben klomen kullandığım bi ay 18mm 17mm 15mm olmak üzere 3 yumurtam oluşmuştu mesela ama sonuç yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?