Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canim bazi insanlar adetinden hemen once yumurtluyormus, birde yanlis hatirlamiyorsam biryerde okumustum her ay yumurtlamayabilirmisiz.arkadaslar yanlisim varsa duzeltir gerci ama okudugum kadariyla oyle diyordu, bol sanas insallah en kisa zamanda yakalrsin cift cizgiyizemuszemus

dün net gitti arkadaşlara cevap yazamadım bu ayda eğer olursam 7 aydır korunmuyoruz açıkcası yazdıklarınızdan sonra korkmaya başladım umarum bir sorun yoktur adetlerim düzenlidir ,biraz akıntı sorunum var başka bi sorun yaşamdım kadın hastalığı ile ilgili ama dr gitmekte yarar var inş gidince sonucu yazarım buraya

yine aynı şekilde çıktı sabah yaptım öğleden sonra çift çizgi göründü benim tahminime göre 2 gün var reglime ama netteki hesaplayıcılar 17 sine kadar diyo geçen ay geçikmesi karıştırdı işi şimdi ben geçen ay gibi 34+7 mi yoksa normalde ki gibi 28+7 mi anlamadım gitti ne zor işmiş ya :gitme:

merhaba kızlar ben yeni abone oldum bu foruma 7 aydır bebek için korunmadan deniyoruz... adetime 3 gün var...bu ay hamile değilsem bundan sonrası için ovulasyon testleri kullanmya başlamayı düşünüyorum... birde preseed denilen bir ilaç var onunda çok faydasını görenler olmuş
ikisini birlikte kullanacağım ama öncesinde tabii ki bir doktora gidip kontrollerimi yaptırmak mutlak şart oldu....fırSAT BULDUKÇA UĞRAMAYA ÇALIŞACAĞIM SıTEYE görüşrüz
kızlar

yumurtlama sancılarım var ama hala ikinci çizgiyi yakalayamadım. ilgin için teşekkür ediyorum canım. a.s.

cnm ilacı doktora danışarak mı kullanacaksın

slm kızlar bende test almak ıstıyorum bu ay nerden aldınız memnunmusunuz bana bılgı verırsenız cok sevınırım

slm kızlar bende test almak ıstıyorum bu ay nerden aldınız memnunmusunuz bana bılgı verırsenız cok sevınırım

canım ben core kaset tipi kullanıyorum , mor paketli olan, internetten aldım.. onlarca kişinin ovulasyon testi ile gebe kaldığını duydum. çok erken ama sanırım hamile kaldım bu sefer. hiç bu kadar hissetmemiştim. bu hafta gebelik testi yapacam, size yazarım şekerimhihoyyyt

fatmaengin sonucu ogrenir ogrenmez haber ver bize cok merak ettim, insallah hamilesindiropuyorumnanaktan

canim ben burada eczaneden aliyorum fakat arkadasin biri bu topicte cok ucuza aliyorum ihtiyaci olan varsa adres veririm demisti, bu topici istersen bir oku muhmetmen 15-20 sayfa oncesi cunku cok gecmedi birkac gun once okudum.opuyorumnanaktan

bende bu ay kullandım netten aldım gg dan .hiç problemsiz geldi ve kullandım bi kaç güne kadar gebelik varmı belli olur bende hayal kırıklığına uğrmaka isetmiyorum ama büyük bi olasılıkla bekliyorum gün gelemden 2 kez tezt yaptım önce negatif sonra pozitif oldu test yumurtlama günlerinde kasıklarım çok ağrısı akıntım farklı bi yoğunlukta geldi bu ay karnımda şişlik mide bulantım aralılı ve aşırı biekşi yeme ihtiyacı hissediyorum :) dünde göğüslerim dikkatmi çekti şiş,karıncanalma vs belirtiler var umarım çok büyük hayal kırıklığına uğramam

kızlar selam bende bugün core ovulasyon testi sipariş verdim
4 aylık evliyim geçen ay ilk defa denedik olmadı ama geçen ay adetim 4 gün geciktiğinden ovulasyon testi aldım ilk defa gecikti
nasıl kullanıcam yardımcı olursanız çok sevirinim
bugün adetimin son günü ne zaman başlamam lazım
22 adet aldım internetten sapariş verdim yarın yada diğer gün ulaşır elime sanırım
bilenler yardımcı olursa çok sevirim böyle öğrenmek daha iyi
hamile kalmayı çok istiyorum Rabbim nasip eder inşallah

amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq: elinde yeterince testin olacagına göre adetin biter bitmez baslarsın testleri yapmaya hergun aynı saatte mesela 4-5 gibi fazla sıvı almadan mumkunse hic icme 4 saat idrarını tutuyorsun sabah ilk idrarla asla yapmıyorsun yerimseniben yanıltıcı olabiliyormus :1hug: inşallah testlerin sana sans getirir canım opuyorumnanaktan anlamadıgın birsey olursa tekrar sorabilirsin kızlar yardımcı olur :1hug:

merhaba canım gittigidiyordan tanesini 1 liradan alıyoruz ve kullanan herkes memnun canım :1hug:

arkadaşlar normalde iki üç gün önce ymurtlamam gerekirdi -doktorda daha önce öğrendiğim tarihlere göre- olmadı. biraz dikkatsiz kullandım ondan olabilir. dün idrarımı 4 saat tuttum. tek çizgi çıktıvsilik bi şey bile yoktu. sonrasında bu gün yine silik çizgi gördüm ama şu ana kadar gördüğüm en koyu çizgi oldu. pazar günü adet olcam halaa yumurtlamadım ve çok gerildim. acaba sizde de yumurtlama öncesi çizgi tek olup sonradan ikinci çizgini koyulaşıyor mu? bi de kullandıklarım yeşil renli olanlar

sagolun kızlar cvplarınız ıcın cok ıyısınız:1hug:
bende aldım bırazönce gg den testı umarım hayırlı olur
bı sorum daha olcak ben düzenlı regl oluyorum
düzenlı regl olmama ragmen ovülasyonun gerceklesmemesı dıye bısıy sözkonusu olabılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…