- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.141
LH ın yükselmiş olabilir. hormonel bir dengesizlik olmuş olabilir.
arkadaşlar bi de aklıma geldi ben çok geç yumurtluyorum ama adetime bir hafta kaldı hala iki çizgiyi yakalayamadım. kontrol hemen çıkıyor. ikincisi 10 dakika sonra hayalet çizgi gibi bi şey. 14 tane kullandım. bende bi sorun yoktu hatta bayaa bi sağlıklıydım ne olduysa artık anlamadım :uhm: daha önce de yazdım kimse cevap yazmadı ama şimdi yazın ya valla yazık bana :a015:
arkadaşalr benim tekrar tegl olmama 4 5 gün var bu ay ovulasyon kullandığım için yumurtlama günleri boyunca çalışmık oldu farklı bi heycan var dün akşam dayanamadım gebelik testi yaptım çıkma ihtimali az da olsa erken olduğu için denedim ilk anda tek çizgi bende çöpe attım banyoda ertesi gün çöpü boşaltırken testte ikinci çizginin çook hafif belirdiğini gördüm çok şaşırdım eşime gösterdim o çok sakin kaldı ama beni çok heycan bastı ertesi gün çıkma ihtimali olurmu testin geçerliliği varmıdır ki???
bu ay karnım kasıklarım çok ağrıdı aşırı bi şişlikde var karnımda üşütmekten diyorum ümitlenmek istemiyorum ama inş güzel haber alırım
canim bazi insanlar adetinden hemen once yumurtluyormus, birde yanlis hatirlamiyorsam biryerde okumustum her ay yumurtlamayabilirmisiz.arkadaslar yanlisim varsa duzeltir gerci ama okudugum kadariyla oyle diyordu, bol sanas insallah en kisa zamanda yakalrsin cift cizgiyizemuszemus
merhaba kızlar ben yeni abone oldum bu foruma 7 aydır bebek için korunmadan deniyoruz... adetime 3 gün var...bu ay hamile değilsem bundan sonrası için ovulasyon testleri kullanmya başlamayı düşünüyorum... birde preseed denilen bir ilaç var onunda çok faydasını görenler olmuş
ikisini birlikte kullanacağım ama öncesinde tabii ki bir doktora gidip kontrollerimi yaptırmak mutlak şart oldu....fırSAT BULDUKÇA UĞRAMAYA ÇALIŞACAĞIM SİTEYE görüşrüz
kızlar
deneme
slm kızlar bende test almak ıstıyorum bu ay nerden aldınız memnunmusunuz bana bılgı verırsenız cok sevınırım
canım ben core kaset tipi kullanıyorum , mor paketli olan, internetten aldım.. onlarca kişinin ovulasyon testi ile gebe kaldığını duydum. çok erken ama sanırım hamile kaldım bu sefer. hiç bu kadar hissetmemiştim. bu hafta gebelik testi yapacam, size yazarım şekerimhihoyyyt
slm kızlar bende test almak ıstıyorum bu ay nerden aldınız memnunmusunuz bana bılgı verırsenız cok sevınırım
kızlar selam bende bugün core ovulasyon testi sipariş verdim
4 aylık evliyim geçen ay ilk defa denedik olmadı ama geçen ay adetim 4 gün geciktiğinden ovulasyon testi aldım ilk defa gecikti
nasıl kullanıcam yardımcı olursanız çok sevirinim
bugün adetimin son günü ne zaman başlamam lazım
22 adet aldım internetten sapariş verdim yarın yada diğer gün ulaşır elime sanırım
bilenler yardımcı olursa çok sevirim böyle öğrenmek daha iyi
hamile kalmayı çok istiyorum Rabbim nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?