- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.181
arkadaslar selam yazdiklarinizi okumaya calistim ben bu ovulasyon testlerini 6ay kadar kullandim size dogru bilgi vermek acisindan yazdim benimde cok farkli zamanlarda yumurtlamam oluyormus onuda ögrendim size diyebilecegim su iki cizgi ayni renk ve kalinlikta oldugu gün yumurtlama günü o günü sakin bos gecirmeyin bunu söylememin nedeni en son bu testleri kullandigimda doktoroda gidiyordum 14.gün doktora gittim doktorun bana söyledigi yumurtan catlamis 22mmolmus bugün birlikte olucaksin yumurta sadece 12 saat canli kaliyor eve gidince hemen esini ara gelsin demisti:kedi:ben eve gelince hemen ovulasyon testini yaptim inaninki iki cizgide ayni renk ve kalinliktaydi sizde lütfen ona dikkat edin gerci ben hamile kalamadim ama bizde esimde sorun var rabbim ol dediginde insallah olur herksin hersey gönlünce olsun umarim yardimci olabilmisimdir
RİCA EDERİM CANIM NE DEMEK. DUR BAKALIM SIKINTI YAPMA DAHA ÇOK ERKEN BUNUN İÇİN :) MADEM BİRŞEY YOK DEDİ DR ENDİŞE ETME. RABBİM ÇOK BEKLETMEZ İNŞALLAH...
İnşallah canım:Saruboceq:: Diğer arkadaşlarında dediği gibi eşim çok sıkıntı yapıyor o sıkıntı yapınca bende olumsuz etkileniyorum. Zaten dr 8 ay süre verdi 8 ay sonra olmazsa bana gelin dedi. Eşime her konu açıldığında söylüyorum ama nafile canım.:uhm:
ZEYN 77 CİM çok sağol canım yaa
sen yumurta takibi mi yaptırıyorsun yoksa kullandığın ovulasyon testlerini mi söylüyorsun eğer öyle ise;
kullandığın ovulasyon testi hangisi canım
Merhaba herkese. Ben bu ay başlayacaktım denemeye. Normalde adetim 28 gün ve de 18 Ekimde olmam lazımdı ama bugun regl oldum. Sizce ben gene 11. günden başlayarak mı ovulasyon testi yapayım yoksa her ihtimale karşı bittiği günden yani 8. günden itibaren mi yapayım? Bir de siz adetiniz ilk günü olarak ilk kahverengi lekelenmeyi mi sayarsınız yoksa ilk kırmızıyı mı?
Merhaba canım;
Benimde çok bilgim yok ama 1.sayfada yer alan açıklamalara göre ve netteki hesaplayıcılara göre kullanmaya başladım. :lepi: Umarım testlerden güzel :ecrin_bebek: sonuç alırsın
slm kızlar ben bgnde testı yaptım ama yıne tek çizgi 10.günüm 3 4gün var hesaplayıcılara göre ama ınsan kötü oluyo tek cızgı görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?