Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaslar selam yazdiklarinizi okumaya calistim ben bu ovulasyon testlerini 6ay kadar kullandim size dogru bilgi vermek acisindan yazdim benimde cok farkli zamanlarda yumurtlamam oluyormus onuda ögrendim size diyebilecegim su iki cizgi ayni renk ve kalinlikta oldugu gün yumurtlama günü o günü sakin bos gecirmeyin bunu söylememin nedeni en son bu testleri kullandigimda doktoroda gidiyordum 14.gün doktora gittim doktorun bana söyledigi yumurtan catlamis 22mmolmus bugün birlikte olucaksin yumurta sadece 12 saat canli kaliyor eve gidince hemen esini ara gelsin demisti:kedi:ben eve gelince hemen ovulasyon testini yaptim inaninki iki cizgide ayni renk ve kalinliktaydi sizde lütfen ona dikkat edin gerci ben hamile kalamadim ama bizde esimde sorun var rabbim ol dediginde insallah olur herksin hersey gönlünce olsun umarim yardimci olabilmisimdir

zeynep77 verdigin biligler icin cok tesekkurler, canim sagol:1hug:

QUOTE=suhenza;9664127]zeynep77 verdigin biligler icin cok tesekkurler, canim sagol:1hug:[/QUOTE]

insallah faydasi olsunda canim hepimiz sevinelim:hooray::hooray::CüvCüv::CüvCüv:

ZEYN 77 CıM çok sağol canım yaa
sen yumurta takibi mi yaptırıyorsun yoksa kullandığın ovulasyon testlerini mi söylüyorsun eğer öyle ise;
kullandığın ovulasyon testi hangisi canım

güldecim sende kullanmayı düşünüyomusun sevindim inan cok güzel bişey kim yaptıysa allah razı olsun
bende iki ay kullandım ama kullandıgım halde birincisinde kacoırdım ikincisindede olmadı
buay tekrar kullanıyorum simdi silik cizgi cıktı bakalım diğer günler koyulasır yakındır yumurtlamam yumurtladıgın günü bilmekte ayrı bi zevk ama eşine söylemesen daha iyi olur bence cünkü cok sitrese giriyolar caktırmıyolar ama giriyolar işte ben buay adet tarihimi karıstırdım eşime normal ililşki yapıyomus gibi yapcam biraz cilve yapakkız napim ge yumurtluyom bugün kesin yapmamız lazım diyorum inan zevli olmuyo nerdeyse ereksiyon kaybı bile oluyo yasadıgımız onca olumsuzluktan sonra napsın adamcaz insallah gelir buay insallah allah nasip etsin bizede

evet güldem onuniçin sitrese sokmayalım her iki tarafta sitrese girmesin bari napalım bacım off off
güldem sen aldınmı testi bak gitti gidiyorda core testler var yesil olan onlardan al burda genelde ondan kullanıyolar canım ve gitti gidiyordan temin edeyoruz bitanem allahdan hayırlısı

bi problem olmadan çocuk olmuyorsa ovulasyon testleri çok güzel çünkü tam tesbit etme imkanın oluyor ben mesela geç yumurtluyormuşum bunu öğrendim sayesinde ama bir kereye mahsus kullandım geçen aydan kalan 4 5 taneyide bu ay kullanırım ama daha almam çok güveniyor sonra hayal kırıklığı yaşıyorum biliyorum yanlış ama kendime engel olamıyorum

kızlar bu testı ne zaman öncesinde uygulamaya başlıcaz yanı hamılelığı düşündüğümüz zamandan ne kadar oncesınde kullanıcaz bı de kız olmasını ıstıyoruz eşimle ,anladığım kadarıyla yumurtlama zamanına kadarkı olan bırlesmelerde kız oluyormus dogru mudur bu sekılde testı uygulayıp kızı olan var mı en mantıklı ve tutarlı bu test aklıma yattı diğer cinsiyet belırleme çin takvımı falan yeterlı degıl yumurtlama zamanının bılımsel kanıtı var gıbı sız ne düşünüyorsunuz ya da bu şekilde yaşayanlar varsa yardımcı olabılır mı şubat mart gıbı kalmayı düşünüyorum ne zaman baslayım kullanmaya

ZEYN 77 CİM çok sağol canım yaa
sen yumurta takibi mi yaptırıyorsun yoksa kullandığın ovulasyon testlerini mi söylüyorsun eğer öyle ise;
kullandığın ovulasyon testi hangisi canım

canim selam en son yaptigimda hem yumurta takibi yaptirdim hem testi yapmistim bu ayda internetten siparis verdim ismi aide 40 ovulasyontesti 10 tane hamilelik testi fiyati 15euro:lepi:

Bende internetten sipariş vermiştim. gayet uygun oluyor arkadaşlar. Umarım son testlerimiz olur hepimizim:Saruboceq:

Merhaba herkese. Ben bu ay başlayacaktım denemeye. Normalde adetim 28 gün ve de 18 Ekimde olmam lazımdı ama bugun regl oldum. Sizce ben gene 11. günden başlayarak mı ovulasyon testi yapayım yoksa her ihtimale karşı bittiği günden yani 8. günden itibaren mi yapayım? Bir de siz adetiniz ilk günü olarak ilk kahverengi lekelenmeyi mi sayarsınız yoksa ilk kırmızıyı mı?

Merhaba canım;
Benimde çok bilgim yok ama 1.sayfada yer alan açıklamalara göre ve netteki hesaplayıcılara göre kullanmaya başladım. :lepi: Umarım testlerden güzel :ecrin_bebek: sonuç alırsın

Merhaba canım;
Benimde çok bilgim yok ama 1.sayfada yer alan açıklamalara göre ve netteki hesaplayıcılara göre kullanmaya başladım. :lepi: Umarım testlerden güzel :ecrin_bebek: sonuç alırsın

Ben de fertilityfriend,com sitesini kullaniyorum. Ilk kayit olurken 28 gun demistim ama bu ay 26 gun olunca site de sasirdi. neyse ben her gun yapayim testi nasil olsa tanesi 1.5 lira :)

slm kızlar ben bgnde testı yaptım ama yıne tek çizgi 10.günüm 3 4gün var hesaplayıcılara göre ama ınsan kötü oluyo tek cızgı görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…