Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlaarr ben de bugün pozitifi gördüm hayırlısıyla...
Allah'ım isteyen herkesii hamiş yapsın buu ay :Saruboceq:

Merhabalar. Evet olabilir. Ben de jinekoloğumdan öğrendim. Ben de 28 günde bir oluyorum ama stres, ev taşıma, sınavlar, Allah korusun hastalık veya ölümlerden etkilenip bazen olmayabiliyorsun. Gene normal adet görüyorsun ama kanayan endometriumdan gelen boş kan, yumurta yok. Bunu anlamak ancak ovulasyon testiyle mümkün. Ya da doktorun yumurta takibi yapacak. Aynı şekilde bir ayda iki kez yumurtlamak da mümkünmüş. Aman bir tane sağlıklı olsun bana yeter :)

Merhabalar,
Ben geçen ovulasyona başlamıştım ama olmadı 4 ekimde adet oldum. Bu ay tekrar başladım. Bu ay olmasını çok istiyorum inşallah isteyen tüm arkadaşlar bende dahil bu ay inşallah hamiş oluruz:CüvCüv:

bu ay çok ümitlenmişdim ama olmadı psikolojik olarakmış yaşadığım bütün beliritler üzgünüm bu gün kehverengi leke geldi bu edet olma belirtisi çok büyük hayal kırıklığına uğradım ((

ayy canım inşallah bu ay olur. inşallah isteyen herkese versin Rabbim.

elvin canım üzülme. devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir o biliyor muydun. devamı gelirse de üzülme sakın inşallah bir dahaki aya olur canım :1hug:

merhaba arkadaşlar benim regl dönemim 13 ekimde başladı benim yumurtlama dönemim ne zamandır sizce?

bu çok değişken birşey canım. siklusun ne kadar sürüyor bilmiyorum ama 28 gün olarak düşünürsek 13+14 = 27 ekim diyebiliriz. ama bu tamamen döngünün ne kadar sürdüğüne bağlı canım.

olabilir elbette canım ama o ihtimali düşünüp hayal kırıklı yaşamak istemiyorum yine ama gerçekten bu ay çok üzüldüm moralim bugün altüst o kadar çok belirti vardı ki ovulasyon hesaplayıp birlikte oldum herşeeye harfi harfi dikkat ettim galiba bi sorun var ki olmuyo
eşimlede akşam tartışmıştık saçma bi konu yüzünden buda üstüne geldi çok moralim bozuk bu gün

ya canım yumurtlama gününü yakaladın diye kesin bu ay olcak diye birşey yok, bir kere onu aklından çıkar. sadece şansın artıyor ama olmama şansı her zaman var, olma şansının her zaman olduğu gibi. yani biraz da kader kısmet işi bunlar. sen kafandan atmaya çalış lütfen. mesela ben bu ay oldukça rahatım. içimde bir rahatlık var nedense. belki regl günüm yaklaştıkça olmayacak bu rahatlık ama elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum. lütfen sen de böyle yap. Rabbim neylerse güzel eyler tamam mı tatlım :1hug:

BebekElevor;
Sağol canım. Bu ay olsun istiyorum eşimde çok istiyor. Haziran ayında hapı bıraktım ama temmuzda genel kontrol amaçlı dr a gittiğimde gayet iyisin dedi yumurtalarımı göstermişti. Bende çok umutlandım ama aylar geçmeye başlayınca sıkıntı oluyor. ınş.allah bu ay olur:):ecrin_bebek:

canım teşekür ederim üzüntüm bu günlük mevla neylerse güzel eyler vardır bunda da bi hayır ... test falan yapmıcam ovulasyon sonunda çok büyük hayal kırıklığına uğruyorum o sebeb zamana bırakmak lazım ama bu çevre insnalarının soruları baskısı çok bunaldım heleki kurban bayramında eşimin ailesinin yanına gitcez o zaman gör eğlenceyi (

RİCA EDERİM CANIM NE DEMEK. DUR BAKALIM SIKINTI YAPMA DAHA ÇOK ERKEN BUNUN İÇİN :) MADEM BİRŞEY YOK DEDİ DR ENDİŞE ETME. RABBİM ÇOK BEKLETMEZ İNŞALLAH...

CANIM BENİM KURBAN BAYRAMINA KADAR NE OLACAĞINI HİÇBİRİMİZ BİLEMEYİZ. BELKİ ÇOK GÜZEL HABERLERLE GİDECEKSİN VE GERÇEK ANLAMDA BİR EĞLENCE OLACAK. HAA HAMİLE KALMAMIŞ DA OLABİLİRSİN O ZAMAN DA TEK LAF ETMEYE HAKLARI YOK SANKİ SEN İSTEMİYOR MUSUN? İÇİNİ FERAH TUT ELVİNCİM RABBİM ELBET GÖNLÜNE GÖRE VERECEK :Saruboceq:

aminnn hepimiz için
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba herkese... Ben de bu ay eczaneden aldığım idrarda LH testiyle yumurtlama günümü öğrenmeye çalıştım. Dün ilk defa çift çizgi oldu, kasıkta hafif ağrı falan hissettim, yumurtluyor muydum bilmiyorum ama dün bir çalışmamız olmadı.
Testin içinde yazana göre çift çizgiden sonra 24-48 saat arasında yumurtlama olcağı yazıyor.. kasık ağrısı niyeydi ki o zaman.... ? Bir de bu testlerde saat olayına takıldım ben..Testi yaptıktan sonra saymaya başlamak mantıksız geldi.. Ben dün saat 18:00de yaptım ama 10:00da yapsaydım o saatten itibaren saycaktık ki 8 saat birden farkeder?
Acaba bugün yumurtayı yakalar mıyız? yoksa dün mü olması gerekliydi?

merhabalar
bayadır sızı takıp edıyordum yazmak sımdı kısmet oldu
bu testlerı kullanmıstım daha once elımde 4-5 tane vardı bu ay ıcın yaptım yaptım en son testımde cızgı cıktı dahada yapamadım.ama cızgı dıgerı kadar belırgın ve kalın deıldı.renk aynı ama kalınlık aynı deıldı oyle dıımm.o gun çalısma yaptık.az bırazda salgılardan vardı ama o dedıgınız salgılar nasıl bılmıorum saydam salgıydı ole cok da deıldı.ama yınede yaptık.sonrakı gun yumurtalıklarım agrıdı ve aksama dogru salgıdan daha cok geldı ama soylekı degısıktı dıerıne bensemıyordu sumuksu jole kıvamında ole bırlesıksı yanı ama ıcınde beyazlıkta vardı tam saydam deıldı.benım yumurtlama gunum ne zamandı sızce:)
bırde o testen sonra 24-36 saat demıssınız.yanı o testte ılk cızgı cıktıktan ılk gun yapmayıp dıger 12 saatmı yapmalı yoksa gorur gormes o gun ılıskıyemı gırmelı.

şu şekilde anlatayım arkadaşalr bende geçen ay kullandım işe yaramadı ama neyse ama yumurtlama günümü tesbit ettim .19 günümdü silikbir çizgi çıktı o gece çalıştık ertesi gün net iki çizgi yani ovulasyon günüm ayrıca ogün hep kasık ağrısı yaşadım iki taraflı akıntı da oluyor ertesi günde silik iki çizgi ama ben o üç gün boyunca çalışmış oldum net sesbt ettim ama şuda önemli diye düşünüyorum ben çalışıyorum ve yorucu bi işim var gün içinde ayaktayım ve ayağımdan çok üşütüyorum ve zaman zaman ağır şeyler kaldırıyorum bunlara dikkat etmekte lazım istirahat etmek de çoköenmli bi unsur bence

kızlar benım testımde elıme ulastı bgn ve gelır gelmez yaptım tek çizgi cıktı adetım 28günde bır oluyo ve bgn 8.gün tek cızgı cıkması normal dımı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…