- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.161
kızlaarr ben de bugün pozitifi gördüm hayırlısıyla...
Allah'ım isteyen herkesii hamiş yapsın buu ay :Saruboceq:
Merhabalar,
Ben geçen ovulasyona başlamıştım ama olmadı 4 ekimde adet oldum. Bu ay tekrar başladım. Bu ay olmasını çok istiyorum inşallah isteyen tüm arkadaşlar bende dahil bu ay inşallah hamiş oluruz:CüvCüv:
bu ay çok ümitlenmişdim ama olmadı psikolojik olarakmış yaşadığım bütün beliritler üzgünüm bu gün kehverengi leke geldi bu edet olma belirtisi çok büyük hayal kırıklığına uğradım((
merhaba arkadaşlar benim regl dönemim 13 ekimde başladı benim yumurtlama dönemim ne zamandır sizce?
olabilir elbette canım ama o ihtimali düşünüp hayal kırıklı yaşamak istemiyorum yine ama gerçekten bu ay çok üzüldüm moralim bugün altüst o kadar çok belirti vardı ki ovulasyon hesaplayıp birlikte oldum herşeeye harfi harfi dikkat ettim galiba bi sorun var ki olmuyo
eşimlede akşam tartışmıştık saçma bi konu yüzünden buda üstüne geldi çok moralim bozuk bu gün
BebekElevor;
Sağol canım. Bu ay olsun istiyorum eşimde çok istiyor. Haziran ayında hapı bıraktım ama temmuzda genel kontrol amaçlı dr a gittiğimde gayet iyisin dedi yumurtalarımı göstermişti. Bende çok umutlandım ama aylar geçmeye başlayınca sıkıntı oluyor. İnş.allah bu ay olur:):ecrin_bebek:
canım teşekür ederim üzüntüm bu günlük mevla neylerse güzel eyler vardır bunda da bi hayır ... test falan yapmıcam ovulasyon sonunda çok büyük hayal kırıklığına uğruyorum o sebeb zamana bırakmak lazım ama bu çevre insnalarının soruları baskısı çok bunaldım heleki kurban bayramında eşimin ailesinin yanına gitcez o zaman gör eğlenceyi(
RİCA EDERİM CANIM NE DEMEK. DUR BAKALIM SIKINTI YAPMA DAHA ÇOK ERKEN BUNUN İÇİN :) MADEM BİRŞEY YOK DEDİ DR ENDİŞE ETME. RABBİM ÇOK BEKLETMEZ İNŞALLAH...
CANIM BENİM KURBAN BAYRAMINA KADAR NE OLACAĞINI HİÇBİRİMİZ BİLEMEYİZ. BELKİ ÇOK GÜZEL HABERLERLE GİDECEKSİN VE GERÇEK ANLAMDA BİR EĞLENCE OLACAK. HAA HAMİLE KALMAMIŞ DA OLABİLİRSİN O ZAMAN DA TEK LAF ETMEYE HAKLARI YOK SANKİ SEN İSTEMİYOR MUSUN? İÇİNİ FERAH TUT ELVİNCİM RABBİM ELBET GÖNLÜNE GÖRE VERECEK :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?