- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.201
cnm ılk sayfalara bakarsan öyle bı konu gecmıs bende okudum bu hormonlar bırbırıne benzermıs ve bı arkadasımızında adet gününe yaklasırken ovülasyon testı ıkı cızgı cıkmıs bence umutlan umarım hamıssınıdr bızıde haberdar et kaydirigubbakcemile5
buarada ılk kez mı kullandın testı
yardım lütfeennn!!!
arkadaşlar bugün adetimin son günü ovülasyon testimde 2. çizgi çok silik olsada çıktı. ve sol kasığım ağrıyor. adetliyken yumurtlama olabilir mi? bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi lütfen..
yardım lütfeennn!!!
arkadaşlar bugün adetimin son günü ovülasyon testimde 2. çizgi çok silik olsada çıktı. ve sol kasığım ağrıyor. adetliyken yumurtlama olabilir mi? bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi lütfen..
kızlar işte testlerim bu arada sonuncu sadece yarım saatlik idrarla yapıldı. ve son iki test aynı gün yapıldı ama markaları farklı. galiba az kaldı benim kızarmama... ne dersiniz?
aysellım 30günde bır oluyosan ovülasyon 16 17 18ındede olabılır sabret cnm cıkıcaktır elbet bazı kadınlarda gecte olabılırmıs üzme kendınıkaydirigubbakcemile5
canım hayırlısı olsun yarın yuurtlamaya gelmiş galiba hazır ol kısskaydirigubbakcemile2
benimde bu ay cok gec yumurtladı dün ve bugün koyu kırmızı oldu adetimin 17. ve 18. gün yanı bugün cok koyular ilkdefa bukadar gec yumurtladım yumurtamıycam diye sitrese girmiştim:kedi:
canım çok istisna durumlarda adetin sonuna doğru yumurtlama olur ama silik çizgi ovülasyon testinde bi anlam ifade etmiyo ..test çizgisinden daha koyu olucak çünkü kontrol çizgin.. sen devam et yapmaya testini. bak resmini koydum benim de ilk günden silik çizgi var ama ben 16. gün falan yumurtluyorum.. allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?