Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selam arkadaşlarım nasılsınız özledim sizlerle sohbeti evet girmiyorum siteye daha doğrusu giremiyorum ayçam biliyor zor zamanlar geçiriyorum inşallah atlatıcam ama sizler için hep dua ediyorum:)

yardım lütfeennn!!!

arkadaşlar bugün adetimin son günü ovülasyon testimde 2. çizgi çok silik olsada çıktı. ve sol kasığım ağrıyor. adetliyken yumurtlama olabilir mi? bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi lütfen..

kızlar benım dün 11.günümdü pembelestı bıraz testım ama benımkı yok yanımda 3gün sonra gelcekmafoldumben ovülasyonu kacırıcam sanırım buay neyapalım hayırlısı artık enazından ovülasyon nezaman olcak onu öğrenmıs olurum

kızlar hani gebelik varsa ovülasyon testide pozitif çıkıyormuş ya
bu konuda bilgisi olan varmı
benim yarın reg günüm ovülasyon testi yaptım çift çizgi ama biri silik biraz
normalde tek çizgimi çıkmalıydı umutlansammı

cnm ılk sayfalara bakarsan öyle bı konu gecmıs bende okudum bu hormonlar bırbırıne benzermıs ve bı arkadasımızında adet gününe yaklasırken ovülasyon testı ıkı cızgı cıkmıs bence umutlan umarım hamıssınıdr bızıde haberdar et kaydirigubbakcemile5
buarada ılk kez mı kullandın testı

evet canım ilk kez bu ay kullandım
yarın regl günüm yarın test yaparım dedim ama evde ovülasyon testi vardı denedim
ilk sayfalara bakarım canım
inşallah hamişimdir haber veririm tabi

Merhaba arkadaşlar,
benim bugün 15.günüm ama halen çift çizgi yok. Off neden acab böyle olması lazım değil mi? 30 günde adet görüyorum

aysellım 30günde bır oluyosan ovülasyon 16 17 18ındede olabılır sabret cnm cıkıcaktır elbet bazı kadınlarda gecte olabılırmıs üzme kendınıkaydirigubbakcemile5

selamm kızlarr hemen hemen bir aydır yoktumm biraz uzaklaşmak istedim ve geçen ay takip yapmadım ama bu ay yapıyorum.. sizi de çook özledim eda, ayçaa...ve herkesii... ne var ne yokkk ? ben birazdan fotomu koyucam yorumlarsanız sevinirim.. öpüyorum hepinizii

kızlar işte testlerim bu arada sonuncu sadece yarım saatlik idrarla yapıldı. ve son iki test aynı gün yapıldı ama markaları farklı. galiba az kaldı benim kızarmama... ne dersiniz?

Eklentiler

• $IMG_1051.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 65

Canım şimdi Amerikan Gebelik Derneği sitesine baktım. Olabilirmiş, ama çok düşük ihtimalmiş ve de ancak düzensiz adet görenlerde veya çok kısa döngüsü olanlarda görülürmüş. Senin adetinin bitmesine ne kadar var? Yumurta 1 gün yaşıyor ya acaba bugün falan biterse yarın şansınızı deneseniz olabilir.

canım çok istisna durumlarda adetin sonuna doğru yumurtlama olur ama silik çizgi ovülasyon testinde bi anlam ifade etmiyo ..test çizgisinden daha koyu olucak çünkü kontrol çizgin.. sen devam et yapmaya testini. bak resmini koydum benim de ilk günden silik çizgi var ama ben 16. gün falan yumurtluyorum.. allah gönlüne göre versin.

kızlar işte testlerim bu arada sonuncu sadece yarım saatlik idrarla yapıldı. ve son iki test aynı gün yapıldı ama markaları farklı. galiba az kaldı benim kızarmama... ne dersiniz?

canım hayırlısı olsun yarın yuurtlamaya gelmiş galiba hazır ol kısskaydirigubbakcemile2
benimde bu ay cok gec yumurtladı dün ve bugün koyu kırmızı oldu adetimin 17. ve 18. gün yanı bugün cok koyular ilkdefa bukadar gec yumurtladım yumurtamıycam diye sitrese girmiştim:kedi:

Merhaba;
o stres bende de var çizgiyi gördğüm an rahatlayacam

cnm sen kaç günde bir oluyorsun adet?

ya kızlar ben bir türlü anlamadım daha yni başlıym hamileliğe şimdi adet bttikten sonraki gnmü başlanılıyr çlşmalra.1yasıma daha grdim yumurtlama dönemi 24 saat oldun oldun dgr yumurtlamayımı bekliyn:bbo: ben çok acemym daha.bana bu olayı anlatablrmsnz.anlıycm şekilde karışık geldide üşendm hepsini okumayada:smiley-cool: adet tarihnden başlıyn dgr adet tarihine kadarmı çlşmalar bnm adet 21 gne br oluyr

zehraalimensur arkadasım adetin ilk gününden baslıyosun saymaya 1 adet 2 adet 3.4.5.6.7. diye gidiyo senin adet 21 günde bir oluyosa adetin bittikten sonra basla ovulosyon testi kullanmaya silik ovulosyon testlerinde yumurtlamıyosun sadece yumurtladıgın güne yaklasıyosun demek devam edeceksin sonra ikiside aynı koyuluga gelecek insallah ve o gün sen yumurtladın demek işe baslıcaksınkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…