Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar adetimin 10.günü çift çizgiyi görmüştüm zaten geç yumurtlama değildir o zamanları değerlendirdik bu akşam yine yaptım yine çift çizgi adetime 3 gün var inşallah dediğiniz gibi çıkarr dünyalar benim olur çünkü 5yıldır tedavi görüyorum 2 tüp bebeğim düşükle sonuçlanan yani hep olumsuz tedaviler oldu inşallah bir mucize olur 3 günden sonra adet olmazsam kanda baktırırım lekelenmemde yok bugun 2 gün sürdü allahım inşallah yüzümüzü güldürür belirti olarakta adet belirtilerimin dışında ağzım sürekli kuruyo ara ara midem bulanıyo ( bu adetimden öncede olan bişeydi) yani pek belitide yok neyse hayırlısı olsun

kafam karıştı bende adetimin 9. günü başladım 9. günü tek 10. günü çift cıktı ama diğer çizgiye göre daha acık ama silik değil 11.silik cıktı 12. çok silik şimdi ne oldu anlamadım 9. gün ve 10. gün calıştım benim adet döngüm yasmin kullanmadan önce 26 gün dü yasmine başladım 28 gün bıraktım yine 28 gün bu ayda 28 olur heralde sadece bir gün cift çıkması normalmi of iyice kafam karıştı

sadece 1 gün çıktı bendede stres olma
sen yinede gün aşırı çalışmaya devam ete testin varsa yapmayada
10. günü yumurtlamışsın gibi görünüyo
aynı zamanda akıntınıda takip ettinmi
relaks ol en önemlisi bu düşünmemeye çalış lmaz:

peki ovulasyon testinin çizgileri nasıl kalınlıkta
tam net belirgin hemde test çizgisinden bile dahamı kalın kontrol çizgisi
eğer öyleyse inşallah hamilesindir:lepi:

slm kızlar bende doktordan geldim yumurtam 22mm olmuş çatlatma iğnesinide oldum 12de inşaallah yüzüm güler dualarınızı esirgemeyin lütfen

selam kızlar bende ovulosyo testten kullamıstım ve souc negatif adet oldum bugün birhafta erken oldu hemde ansızın geldi ansızın bebek haberinin hayalini kurarken hüsrana ugradımmafoldumben

benimo bir hafta erken gelmesi normal mi sence canim. yani 2-3 gün olsa neyse ama bir hafta biraz fazla bir süre bence. düzensizlik yasarmiydin hep?

benim bugün 9. günüm yavas yavas ikinci cizgi gelio kizlar. 11- 12 gibi tam cikmasi lazim bakalim tutacak mi tahminlerim. heyecanla bekliyorum delikafadulden

kızlar adetime son 2 gün kaldı az önce yine yaptım test çok net gözüken silik çizgi yine çıktı inşallah bebiş haberi olur bu sabırsız bi şekilde bekliyorum hamile kalan arkadaşalar lütfenyardımcı olun yorumlarınıza ihtiyacım var:)

ovulasyon testiyle hamile kalanlar:
1- ozg79
2- esrtml
3-christia-Louboutin
4- cancer
5- smhsmh
6- muhasebe22
7- busesarica

canim listeye eklenceksin yakinda sanirim. adet gününde test yap bakalim:)

inşallahh testlerin resimlerini koymak istiyorum ama beceremedim silikte olsa gayet ne t gözüken çizgiler var inşallah hayılı haber alırız :)

kızlar beni bu testler hakkında lütfen bilgilendirirmisiniz nezaman yapsam silik çızgı çıkıyor anlamadığım konu şu silikse yumurtlama olmuyomuş peki öyleyse neden negatif çıkmıyo buzamana kadar 9 tane test yaptım hepside silik çızkıyor yani ilki kadar koyu renkte değil kafam karıştı iyice bugun adet günüm yaptım yine silik çizgi gebelik testi yaptım oda negatif ne anlama geliyor bunlar bilen varmı?

sinemcim, sanirim markadan dolayi. bende aldim paketini attim ama mavi renkte tutulan yeri. ve iki cizgide silik cikiyor. gerci ikincinin net cikmasi icin 12. günümü beklemem lazim oda yarin. eger yarin da ikinci cizgi cikmazsa testlerde bi yamuk var. bide diger markadan vardi evde. bide onu deniyim mi acaba yarin. ikisinide karsilastirayim diyorum. ayyy benimde kafam karisti. daha önceki aylarda böyle bisey olamaisti

benimkide mavi renkli nasıl şey anlamadım ben bu testleri sinir oldum bidaki ay başka marka alıcam yumurtlama değilse ne anlama geliyo bunlar deli oldum yaaaa

canim ben ilk kullandigimda clearble idi markasi. ve netti yani. ama 6 taneydi ve pahaliydi. simdiki interntten siparis. bide yesil sapli olanlar geldi. ama onun paketini acmadim. iki yerden siparis etmistim, yarin bide onu denemek istiyorum, bakalim deniycem..

bende başka sipariş verim bunlarıda netten almıştım zaten bikaçgün sonra tekrarlarım testi eğer çıkmazsa bişey kısmet dicez napalım senin kaçıncı günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…