- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
slm kızlar ben bu ay dayanamayıp klomen kullanmışdım kendim bide incir kürü yapmıştım dün akşamdan beri akıntım olunca bugün doktora gittim ve bana çok kızdı kendi başıma kullandım diye neyse birtane sağ tarafta yumurtam varmış 17mm perşembe tekrar gitcem çok mutluyum ben tüpbebek tedavisindeyken iğneyle bile zor büyümüştü incir kürüde işe yaradı galiba
slm kızlar ben bu ay dayanamayıp klomen kullanmışdım kendim bide incir kürü yapmıştım dün akşamdan beri akıntım olunca bugün doktora gittim ve bana çok kızdı kendi başıma kullandım diye neyse birtane sağ tarafta yumurtam varmış 17mm perşembe tekrar gitcem çok mutluyum ben tüpbebek tedavisindeyken iğneyle bile zor büyümüştü incir kürüde işe yaradı galiba
ben 13gün kullandım inciri sonra bulamayınca bıraktım başlayımmı tekrar perşembe gitcem tekrar,evet 10.gün başka doktora gitmiştim şuan büyüyen yumurtan yok demişti bugünkü doktorda 17mm sağtarafta birtane var dedi 17.günüm bugün
kızlar ovulasyon testi bende yapıyordum buğün ilk defa çift cizgi cıktı ama aynı koyulukta değil çok silikte değil ne yapmam lazım dün eşimle birlikte olduk buğünde olayım mı yoksa yarınımı bekliyeyim lütfen acele cevap teşekkürler.
kızlar ovulasyon testi bende yapıyordum buğün ilk defa çift cizgi cıktı ama aynı koyulukta değil çok silikte değil ne yapmam lazım dün eşimle birlikte olduk buğünde olayım mı yoksa yarınımı bekliyeyim lütfen acele cevap teşekkürler.
kızlar kimse yokmu soruma cvp verecek
13.gün tek çizgi akıntım başladı
14. gün silik çizgi belirdi
15.gün dünkünden daha silik çizgi kasık ağrılarım vardı
bugün 16. günüm ovulasyon testi tek çizgi anlamadım gitti neler olduğunu ..tam koyulaşmadı çizgiler...mafoldumben
kızlar bende bişey sormak istiyorum bu ay bende kullandım testlerden adetime 5 gün varken lekelenme şeklinde gelmeye başladı 2 gün sürdü bugun çok azbişey geliyo akşam yine o testlerden yaptım yine iki çizgi çıktı çok kırmızı değil ama silikte değil nedir bu sizce kafam karıştı testler yanlış olabilirmi bu arada pkoluyum bende bilginize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?