Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm kızlar ben bu ay dayanamayıp klomen kullanmışdım kendim bide incir kürü yapmıştım dün akşamdan beri akıntım olunca bugün doktora gittim ve bana çok kızdı kendi başıma kullandım diye neyse birtane sağ tarafta yumurtam varmış 17mm perşembe tekrar gitcem çok mutluyum ben tüpbebek tedavisindeyken iğneyle bile zor büyümüştü incir kürüde işe yaradı galiba

ay nasıl anlamadım 10. gün gittin yumurta yoktu. kaçgün sonra gelişti yumurta

evet canim incir kürü klomene 5 ceker:) ama havucla kaynat catlasin, en azindan son bir iki günü havuclu yap.
sevindim senin adina, insallah tutar

13 gün yeterli canim, zaten 15 gün kullanilir en fazla. git bakalim tekrar nasil olmus yumurtan:)

eger catladiysa sorun yok -ki insallah catlamistir-
kiste dönmesinde. bünyen kist yapmiyorsa korkmana da gerek yok

ben 13gün kullandım inciri sonra bulamayınca bıraktım başlayımmı tekrar perşembe gitcem tekrar,evet 10.gün başka doktora gitmiştim şuan büyüyen yumurtan yok demişti bugünkü doktorda 17mm sağtarafta birtane var dedi 17.günüm bugün

inşaallah meyracım inşaallah tutar çok ağladım bu ay artık yüzümün gülmesini istiyorum ve sizlerinde olucak inşaallah ama doktora incir kürüde kullandım demedim tabiiki

canim persembe git, catladiysa sorun yoktur. diyorum ya zaten bünyesel bisey. kistin yoksa simdiye kadar olmamistrda insallah.

hepimizin yüzü güler insallah

maşallah senin adına sevindim canım demek işe yaramış incir herkes yarıyor diyo zaten

kızlar ovulasyon testi bende yapıyordum buğün ilk defa çift cizgi cıktı ama aynı koyulukta değil çok silikte değil ne yapmam lazım dün eşimle birlikte olduk buğünde olayım mı yoksa yarınımı bekliyeyim lütfen acele cevap teşekkürler.

cnm ovulasyonun yaklaşıyor demektır bence bu günlerde hergün çalış keçiboynuzu kürü uygula eşinede takvıye olsun ... bol şanslar.. testı yapmya devam!!

selam canım dü ilişkiye girmişsi zaten bugüde tam kırmızı değilmiş yarın yap testi daha kızaracaktır bence ozaman yap gerci senbilirsin bu sabah erkeden calıs bence bide diğer gün sabah calısırsın nedersindelikafadulden
insallah tutar caım hepimizkide kolay gelsinbuyrunnnnnnnnn

13.gün tek çizgi akıntım başladı
14. gün silik çizgi belirdi
15.gün dünkünden daha silik çizgi kasık ağrılarım vardı
bugün 16. günüm ovulasyon testi tek çizgi anlamadım gitti neler olduğunu ..tam koyulaşmadı çizgiler...mafoldumben

kızlar bende bişey sormak istiyorum bu ay bende kullandım testlerden adetime 5 gün varken lekelenme şeklinde gelmeye başladı 2 gün sürdü bugun çok azbişey geliyo akşam yine o testlerden yaptım yine iki çizgi çıktı çok kırmızı değil ama silikte değil nedir bu sizce kafam karıştı testler yanlış olabilirmi bu arada pkoluyum bende bilginize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler:)

kızlar kimse yokmu soruma cvp verecek

tatlım sorunu gördüm ama çok bildiğim birşey değil oyüzden yazmadım. yumurtlamadan sonra hala çift çizgi hamile olunduğunda da çıkıyor diye biliyorum. pko konusunda hiç bilgim yok acaba geç yumurtluyor olabilirmisin? fazla gebelik testin varsa bi yap istersen

bence devam etmelisin yapmaya. birde canim cok sivi aldiysan belki cikmamistir. kac güne bir regl oluyorsun canim. oda önemli. mesela 30 günde bir oluyorsan 15-16 gibi yumrtlarsin. yani adet döngüsüne göre degisir. her nzaman gelecek adet tarhinden 14 gün önce yani. eger düzenli oluyorsan buda bir ölcü olabilir senin icin

canim genelde hamilelerde LH artmasi sonucu ovul testi silikte olsa ikinci cizgi cikiyor. gelen akinti yerlesme kanamasi da olabilir. umutlandirip bosa ciksin istemem. birde pkoluymussun canim, Allah yardimcin olsun. insallah hamilesindir. daha önce yasamadigin agri kasilma filan varsa kanda baktir derim. insallah insallah tutmustur. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…