Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ya ben bu iki koyu günde yapamadım mafoldumben bu ayım bosbosuna gecti mafoldumbenbugünde koyu ama biraz daha az koyu sankinem off off nedir benim cektiğim ya başımda bu kara bulut var ama allah hayır edemafoldumben

benimo
canım sıkma canını bende bu ay ilk defa ovlsyon testi deniycem sipariş ettim yarına gelir herhalde ama bende mi kaçırdım acep yaaaa
siklus uzunluğum 29
reglimin 6 günündeyim bugün son yani yumoş olabilirmi yaaa kafam çok karıştı????????
yardım lütfennnnnn

aysen 34 canım saol
daha regilinin 6. günüymüs canım sen 9. günü felan basla sitres yapma anca yumurtlarsın 14. günde felan ama gerci belli olmuyo yumurtlama zamanı sen sakin bi sekilde reğlini bitir 2.3 gün sonrada basla teste eger için rahat etmiyosa testinde coksa yarın basla teste :)

kızlar 13.günüm hala cıft cızgı yok önce adetım 30günde bırdı 3 aydır 28e düştü nedense
ben nezaman görürürm kızlar tahmını cıft cızgıyı ıkıncı cızgı sılık cıkıyo hep

bende bu ay ovülasyon testi kullandım ve hamileyim şu an, bu arada hamile kalındığında regle yakın zamanda gerçektende pozitif sonuç gösteriyormuş,buradaki arkadaşların yazılarından okumuştum bende deneyeyim dedim pozitif sonuç verdi,ertesi sabah gebelik testimde pozitifi gösterdi.
umarım en kısa zamanda Allah sizlerde nasip eder,darısı sizlerin başına inşallah

cnm benım 13.günüm hala cıft cızgı görmedım sen kacgünde bır oluyosun ve nezman gördün cızgıyı

cnm benım 13.günüm hala cıft cızgı görmedım sen kacgünde bır oluyosun ve nezman gördün cızgıyı

normalde 33 günde bir görüyordum fakat korunmayı bıraktığımızdan bu yana sapıttı,geçen ay 48 günde geldi onda önceki ay 30 günde, ben 33 güne göre hesap yapıp 19.günde ovülasyonun gerçekleştiğini düşünüyordum hep ama bu ay ov.testi kullandım ilk defa ve 23.günde çift çizgiyi gördümki eğer testi kullanmamış olsaydım muhtemelen 19.günden sonra hamile kalmış olma ihtimalimi düşünerek ilişkiye girmeyecektim.biraz daha sabret mutlaka göreceksindir pozitif sonucu,belki bu ay geç yumurtlayacaksındır benim gibi.umarım miniğin gelir canım bu ay sana

sende umarım saglıcakla hayırlısıyla kucagına alırsın melegını o mıs kokusunu ıcıne cekersın cnm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar;
17.günüm ama halen çift çizgiyi göremedim. Ben yanlış mı hesaplıyorum? En son 4 ekimde regl oldum ve 30 gün arayla.
Karamsarlık yapım değil ama bir türlü çift çizgi görememek üzüyor beni

Canım kaçında başladın acaba testi yapmaya,geçmediyse geç yumurtlama da olur karamsarlığa kapılma zaten.Bu sitede bir çok örneği var ilerleyen günlerde de olabilir.Bazı istisnalar oluyor.Sabret ve boş geçirme yine de günleri

Sağol canım desteğin için. Ben 11 ekimde başladım erken başladım yani testlere. Boş geçirmemeye çalışıyorum. Buay hamiş olmak istiyorum inş. tüm bekleyenlerin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…