Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canımmm tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.. :Saruboceq:

Sağol canım desteğin için. Ben 11 ekimde başladım erken başladım yani testlere. Boş geçirmemeye çalışıyorum. Buay hamiş olmak istiyorum inş. tüm bekleyenlerin:)

Erken başlamamışsın 8.gün başlamışsın aslında tam zamanı.Çünkü adetten hemen sonra da yumurtlama oluyor.Ailemde bir örneği var adetinin 6.günü yumurtlama olmuş ve hamile kalmıştı.Tek denemede.Şans işte! Allah nasip etti mi olmazsa olmaz diye hiç bir şey yok.Tekrar söylüyorum sakın karamsarlığa kapılma.Birbirimize destek olmak,birbirimizin bilgi ve deneyimlerinden faydalanmak için buradayız değil mi?

canım tebrik ederim. inşallah çok rahat bir hamilelik geçirip, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Allah tamamına erdirsin

darısı bizlerin başına inşallah :Saruboceq:

İnşallah o şans bizde de olur. İlk bebeğimiz olacak eşimde bende çok istiyoruz. Hayırlısı bakalım.

kızlar bu testleri nereden alıcaz hangi marka daha ıyı oyle bırsey var mı yoksa dırek eczaneye gıdıp sorsak varsa alalım mı hangısını onerıyorsunuz bende baslayacam

kızlar gg den sipariş ettim ovlsyon testimi
dün ettim hala gelmedi aranızda ordan sipariş eden eline geç ulaşan varmı???????????????*

canım gelir merak etme zaten en geç 3iş gunu içerisinde gelmesi lazım.
yarın gelir muhtemelen..

kızlar bgn 14.gün hala cıft cızgı yok :bbo:korkuyorum acaba ovülasyon gerceklesmıyomu bende

canım al bendende okadr ınsan stres oluyor ya:1no2:
bekleyelım bakalım hayırlısı olsun:Saruboceq:

arkadaşlar bu testi ilk defa kullanmaya başladım
bugün 7. gün her iki çizgide çok koyu çıkmadı ama 2. çizgi daha silikti
ne dersiniz bu işe?

kızlar bgn 14.gün hala cıft cızgı yok :bbo:korkuyorum acaba ovülasyon gerceklesmıyomu bende

Merhabalar. İdeali 14. gün ama her ay değişiyor aslında. Zaten o yüzden test yapıyoruz. 18. gün de olabilir, 20. gün de. Stres yapmayın canlar, stresle çatlayacak yumurtalarımız çatlamıyor valla. Erken ya da geç yumurtlama olabiliyor, mevsimden, üzüntüden, veya hiç neden yokken ve de böyle durumlarda hamile kalan yığınla insan var. Siz gün aşırı çalışın. Gerisini Allah halleder.

arkadaşlar bu testi ilk defa kullanmaya başladım
bugün 7. gün her iki çizgide çok koyu çıkmadı ama 2. çizgi daha silikti
ne dersiniz bu işe?

Önceki sayfalara bi bak istersen nurtopu. Galiba bazı arkadaşlarınki hiç koyulaşmıyor. Benim ilk ayım, o yüzden kendimden örnek veremiycem. Bi de 4 saat hiç tuvalete gitmeden ve aşırı sıvı tüketmeden öğleden sonra 1- akşam 8 arası ölçüyorsunuz di mi? Haa bi de bazı arkadaşlarda silik başladı, iki-üç gün içinde koyuldu. Öyle de olabilir.

canımmm tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.. :Saruboceq:

canım tebrikler.. darısı basımıza..

canım tebrik ederim. inşallah çok rahat bir hamilelik geçirip, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Allah tamamına erdirsin

darısı bizlerin başına inşallah :Saruboceq:

amin canlarım inşallah en kısa zamanda sizlerinde müjdeli haberlerini alırım,allah hepinize en kısa zamanda nasip eder inşallah.
(bu arada benim ov.testlerim yavaş yavaş koyulaşma göstermedi,sizler gibi çok endişelenmiştim hiç pozitifi göremeyeceğim sanırım diye,birde pco teşhisi koyulmuştu, 23. günde aniden pozitifi gösterdi ama kontrol çizgisi kadar koyu değildi,ertesi gün yine çizgi tamemen kayboldu,lh dalgalanması olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş,bir ara testlerimin resmini eklerim buraya fikir olur sizlerede)

derinlerdesin canım tebrik ederim gercekten cok sevindim hayırlı olsun allah saglıcakla kucagına aldırmayı nasip etsin
sen çif çizgiyi gördüğün günmü ilişkiye girdin tam olarak anlatırmısın canım kac aralıkla girdinacep :))

teşekkür ederim canım amin inşallah allah sanada nasip etsin,
ov.testini ilk defa kullandığımdan dolayı bişey kaçırmak istemediğim için çift çizgiyi gördüğüm günde dahil her gün,sonrasında hiç olmadı :kedi:

ay saol canım insallah bende tadarmıyım ki :gitme:
yani sen ozaman adetten sonra hep ilişkiye girdin cift cizgiyi gördüğün günde girdin sonra girmeye devalm ettin demi ay bi umut oldun benim kac kullanısım :gitme:

ya ben bu ay denedim 2 gün kopkoyu cizgi cıktı ama o günleri degerlendiremedimmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…