- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.241
bende bu ay ovülasyon testi kullandım ve hamileyim şu an, bu arada hamile kalındığında regle yakın zamanda gerçektende pozitif sonuç gösteriyormuş,buradaki arkadaşların yazılarından okumuştum bende deneyeyim dedim pozitif sonuç verdi,ertesi sabah gebelik testimde pozitifi gösterdi.
umarım en kısa zamanda Allah sizlerde nasip eder,darısı sizlerin başına inşallah
Sağol canım desteğin için. Ben 11 ekimde başladım erken başladım yani testlere. Boş geçirmemeye çalışıyorum. Buay hamiş olmak istiyorum inş. tüm bekleyenlerin:)
bende bu ay ovülasyon testi kullandım ve hamileyim şu an, bu arada hamile kalındığında regle yakın zamanda gerçektende pozitif sonuç gösteriyormuş,buradaki arkadaşların yazılarından okumuştum bende deneyeyim dedim pozitif sonuç verdi,ertesi sabah gebelik testimde pozitifi gösterdi.
umarım en kısa zamanda Allah sizlerde nasip eder,darısı sizlerin başına inşallah
Erken başlamamışsın 8.gün başlamışsın aslında tam zamanı.Çünkü adetten hemen sonra da yumurtlama oluyor.Ailemde bir örneği var adetinin 6.günü yumurtlama olmuş ve hamile kalmıştı.Tek denemede.Şans işte! Allah nasip etti mi olmazsa olmaz diye hiç bir şey yok.Tekrar söylüyorum sakın karamsarlığa kapılma.Birbirimize destek olmak,birbirimizin bilgi ve deneyimlerinden faydalanmak için buradayız değil mi?
Merhaba arkadaşlar;
17.günüm ama halen çift çizgiyi göremedim. Ben yanlış mı hesaplıyorum? En son 4 ekimde regl oldum ve 30 gün arayla.
Karamsarlık yapım değil ama bir türlü çift çizgi görememek üzüyor beni
kızlar bgn 14.gün hala cıft cızgı yok :bbo:korkuyorum acaba ovülasyon gerceklesmıyomu bende
arkadaşlar bu testi ilk defa kullanmaya başladım
bugün 7. gün her iki çizgide çok koyu çıkmadı ama 2. çizgi daha silikti
ne dersiniz bu işe?
canımmm tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.. :Saruboceq:
canım tebrikler.. darısı basımıza..
canım tebrik ederim. inşallah çok rahat bir hamilelik geçirip, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Allah tamamına erdirsin
darısı bizlerin başına inşallah :Saruboceq:
derinlerdesin canım tebrik ederim gercekten cok sevindim hayırlı olsun allah saglıcakla kucagına aldırmayı nasip etsin
sen çif çizgiyi gördüğün günmü ilişkiye girdin tam olarak anlatırmısın canım kac aralıkla girdinacep :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?