R
richberry
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.261
Merhabalar. İdeali 14. gün ama her ay değişiyor aslında. Zaten o yüzden test yapıyoruz. 18. gün de olabilir, 20. gün de. Stres yapmayın canlar, stresle çatlayacak yumurtalarımız çatlamıyor valla. Erken ya da geç yumurtlama olabiliyor, mevsimden, üzüntüden, veya hiç neden yokken ve de böyle durumlarda hamile kalan yığınla insan var. Siz gün aşırı çalışın. Gerisini Allah halleder.
kızlar bgn 14.gün hala cıft cızgı yok :bbo:korkuyorum acaba ovülasyon gerceklesmıyomu bende
ay saol canım insallah bende tadarmıyım ki :gitme:
yani sen ozaman adetten sonra hep ilişkiye girdin cift cizgiyi gördüğün günde girdin sonra girmeye devalm ettin demi ay bi umut oldun benim kac kullanısım :gitme:
ya ben bu ay denedim 2 gün kopkoyu cizgi cıktı ama o günleri degerlendiremedimmafoldumben
Kızlar merhaba hepinize..
Bende ovulasyon testi almak istyorum siz genelde nereden spariş ediyorsunuz ve tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?Şimdiden teşşekürler...
açık arttırma sitesi gg den alıyoruz canım. ucuza geliyor.
çok teşekkürler.......Sevgiler
çift çizgiyi gördüğüm günde girdim ve sonrasında hiç birlikte olmadık.spermler vücudunda 5güne kadar yaşayabiliyorlarmış canım o nedenle sen stres yapma kendine,bebişin varsa karnında onuda üzersin.olacağı varsa illaki olur,en önemlisi kafana takmayacaksın bu meseleyi,ben çok rahattım bu ay,reglim zamanında gelsin yeter diyordum,bu işin bu ay olmayacağına o kadar ikna etmişimki kendimi kan testinin sonucu bile ikna edememişti beni tekrar tekrar idrar testi yaptım,demem o ki beynini bebek işiyle çok meşgul etme rahat bırak kendini,umarım en kısa zamanda bebişin süpriz yapacaktır sana Şeniz
kızlar bende kaç gündür yapıyorum ve iki çizgiyi yakaladım nihayet bugün tam 14.gündeyim adetimden sora.bişey sormak istiyorum iki çizginin koyuluğu %95 aynı ..şimdi ben bu akşammı çalışmalıyım.yarınmı?? peki bugün çalışırsam yarında çalışırsam üst üste olunca hamilelik olma zdiyolar.ya çalışmazsamda günü kaçırırsam..offf offfffff kafam karmakarışık olsu yaaaaaaaa
bence bu gece calıs canım kacırabilirsin cunku opuyorumnanaktan belli olmaz yarın bir bakarsın tek cizgi olur bugun yaparsan yarın icin birsey kacırmıs olmazsın ama bugun yapmazsan gunu kacırmıs olabilirsin bugun calıs yarında calıs bence opuyorumnanaktan
destegin için cok tesekkür ederim canım allah melegini saglıcakla kucagına almanı nasip etsin:Saruboceq:
doğru söylüyorsun canım ya.. kaçırırım bide dimi..çok istiyorum ya..inşallah bu kez olur...Rabbim isteyen herkese çocuk verir inşallah...:Saruboceq:
doğru söylüyorsun canım ya.. kaçırırım bide dimi..çok istiyorum ya..inşallah bu kez olur...Rabbim isteyen herkese çocuk verir inşallah...:Saruboceq:
kızlar bende bugün başladım teste
8 günden biraz erken ama kaydirigubbakcemile3 biraz erken ama kaçırmak istemiyorumlmaz:
7 8 adet daha test var elimde geçen aydan kalan ama ben yarın dr gitcem tahmini günlerime yakın yne test yaparım ama geçen ay ki gibi çok kapılmammam lazım çok büyük hayal kırıklığı rabbim herkeze nasipe tsin inşş
arkadaşlar ya şimdi dün ben testv yaptım iki çizgide gayet koyu çıktı ve çalışma yaptık.bugünde yaptım biri koyu diğeride çok çok açık silimi silik bir çizgi çıktı.şimdi benim yumurtlama gerçekleşmişmi oluyor..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?