Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sağol cnm umarım dedıgın gıbıdır ben önce 30günde bır oluyodum 28 e düştü belkıde bu ay 30 a göre ovülasyon olcak bekleyelım bakalım hayırlısı olsun

kızlar bgn 14.gün hala cıft cızgı yok :bbo:korkuyorum acaba ovülasyon gerceklesmıyomu bende

canım hiç endişelenme. geçmiş sayfalardan benim yazdıklarımı okursan bende de kullandığım ilk ay çizgiler hiç aynı koyuluğa gelmedi. ilk ay birbirine yakın renkler oldu ve sanırım 17. gün gördüm birbirine yakın ama aynı koyulukta olmayan çizgileri. ikinci ay tam 14. günde yine birbirine yakın ama aynı koyulukta olmayan çizgileri gördüm. bende digital test de vardı o gün onunla da denedim ve gülen yüz çıktı. demek istediğim bazen çizgiler aynı koyulukta olmayabiliyor ama yine de yumurtlamış oluyorsun.

ay saol canım insallah bende tadarmıyım ki :gitme:
yani sen ozaman adetten sonra hep ilişkiye girdin cift cizgiyi gördüğün günde girdin sonra girmeye devalm ettin demi ay bi umut oldun benim kac kullanısım :gitme:

ya ben bu ay denedim 2 gün kopkoyu cizgi cıktı ama o günleri degerlendiremedimmafoldumben

çift çizgiyi gördüğüm günde girdim ve sonrasında hiç birlikte olmadık.spermler vücudunda 5güne kadar yaşayabiliyorlarmış canım o nedenle sen stres yapma kendine,bebişin varsa karnında onuda üzersin.olacağı varsa illaki olur,en önemlisi kafana takmayacaksın bu meseleyi,ben çok rahattım bu ay,reglim zamanında gelsin yeter diyordum,bu işin bu ay olmayacağına o kadar ikna etmişimki kendimi kan testinin sonucu bile ikna edememişti beni tekrar tekrar idrar testi yaptım,demem o ki beynini bebek işiyle çok meşgul etme rahat bırak kendini,umarım en kısa zamanda bebişin süpriz yapacaktır sana Şeniz

Kızlar merhaba hepinize..
Bende ovulasyon testi almak istyorum siz genelde nereden spariş ediyorsunuz ve tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?Şimdiden teşşekürler...

destegin için cok tesekkür ederim canım allah melegini saglıcakla kucagına almanı nasip etsin:Saruboceq:

kızlar bende kaç gündür yapıyorum ve iki çizgiyi yakaladım nihayet bugün tam 14.gündeyim adetimden sora.bişey sormak istiyorum iki çizginin koyuluğu %95 aynı ..şimdi ben bu akşammı çalışmalıyım.yarınmı?? peki bugün çalışırsam yarında çalışırsam üst üste olunca hamilelik olma zdiyolar.ya çalışmazsamda günü kaçırırsam..offf offfffff kafam karmakarışık olsu yaaaaaaaa

bence bu gece calıs canım kacırabilirsin cunku opuyorumnanaktan belli olmaz yarın bir bakarsın tek cizgi olur bugun yaparsan yarın icin birsey kacırmıs olmazsın ama bugun yapmazsan gunu kacırmıs olabilirsin bugun calıs yarında calıs bence opuyorumnanaktan

doğru söylüyorsun canım ya.. kaçırırım bide dimi..çok istiyorum ya..inşallah bu kez olur...Rabbim isteyen herkese çocuk verir inşallah...:Saruboceq:

7 8 adet daha test var elimde geçen aydan kalan ama ben yarın dr gitcem tahmini günlerime yakın yne test yaparım ama geçen ay ki gibi çok kapılmammam lazım çok büyük hayal kırıklığı rabbim herkeze nasipe tsin inşş

arkadaşlar ya şimdi dün ben testv yaptım iki çizgide gayet koyu çıktı ve çalışma yaptık.bugünde yaptım biri koyu diğeride çok çok açık silimi silik bir çizgi çıktı.şimdi benim yumurtlama gerçekleşmişmi oluyor..???

doğru söylüyorsun canım ya.. kaçırırım bide dimi..çok istiyorum ya..inşallah bu kez olur...Rabbim isteyen herkese çocuk verir inşallah...:Saruboceq:

amin canım inşallah isteyen herkesin göbüşü bebişle dolar:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bende bugün başladım teste
8 günden biraz erken ama kaydirigubbakcemile3 biraz erken ama kaçırmak istemiyorumlmaz:

iyi yapmıssın canım elinde yeterince testin varsa devam et testlere opuyorumnanaktan:1hug:

amin canım :Saruboceq::Saruboceq:

silikleştiyse test yumurtlama olmus canım hadi hayırlısı olsun ama yumurtlama oldu bitti diye dusunup calısmaları bırakma bir kac gun daha bir bos bir dolu olarak calısmalarını surdur canım bence opuyorumnanaktanates ölcumu yapıyormuydun sen canım ?

slm kızlar sonunda bende gördüm çift çizgiyi ınsallah allahım bıze gebelık testınde cıft cızgı görmeyıde nasıp eder:Saruboceq::Saruboceq:çizgilerın ıkısıde aynı koyulukta kızlar ama esım bgn yanımda degıl yrn calısma olsa kacırmıs olmayız dımı:1no2:bıde yrnda cıft cızgı görme ıhtımalım var dımı kızlar testte gördükten sonra 24 yada 48 saat ıcınde gerceklesıcek dıyor
bıde gercekten herkese tavsıye edıyorum bu testı ınsan görünce cıft cızgıyı nasıl mutlu oluyo
enazından hangi gün oldugunu bılıyoruz ve enönemlısı ovülasyonun gerceklestıgını anlıyoruz.ben 3 aydır 28günde bır oluyorum regl normalde persembe görmem gerektı 2 gün gec oldu gecen aylarda belkıde buyüzden hamıs kalamadım dularım sızlerle kızlar ınsallah hepımız hamıs kalırız buayvereliniortak:Saruboceq:

bri türlü alamadım şu ovulasyon testini.....
ama geçen çok ağrım oldu doktora gittik kistten mi neden ağrıyor diye
yumurtlama gerçekleşmeye başlıyor dedi bende almaya gerek görmedim ne dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…