R
richberry
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.281
kızlaR 10 gündeyim ama hala çift çizgi yok bakalım kaçıncı gün görünecek
bri türlü alamadım şu ovulasyon testini.....
ama geçen çok ağrım oldu doktora gittik kistten mi neden ağrıyor diye
yumurtlama gerçekleşmeye başlıyor dedi bende almaya gerek görmedim ne dersiniz???
kızlaR 10 gündeyim ama hala çift çizgi yok bakalım kaçıncı gün görünecek
slm kızlar sonunda bende gördüm çift çizgiyi ınsallah allahım bıze gebelık testınde cıft cızgı görmeyıde nasıp eder:Saruboceq::Saruboceq:çizgilerın ıkısıde aynı koyulukta kızlar ama esım bgn yanımda degıl yrn calısma olsa kacırmıs olmayız dımı:1no2:bıde yrnda cıft cızgı görme ıhtımalım var dımı kızlar testte gördükten sonra 24 yada 48 saat ıcınde gerceklesıcek dıyor
bıde gercekten herkese tavsıye edıyorum bu testı ınsan görünce cıft cızgıyı nasıl mutlu oluyo
enazından hangi gün oldugunu bılıyoruz ve enönemlısı ovülasyonun gerceklestıgını anlıyoruz.ben 3 aydır 28günde bır oluyorum regl normalde persembe görmem gerektı 2 gün gec oldu gecen aylarda belkıde buyüzden hamıs kalamadım dularım sızlerle kızlar ınsallah hepımız hamıs kalırız buayvereliniortak:Saruboceq:
ben kullanıyorum canım yardım edebileceğim birşey var mı?
ya nasıl memnun musunuz?doğru sonuç veriyor mu?piyasa değeri 117 TL görünüyor ama biraz pahallı geldi..Sizde aynı fyat aralığında mı aldınız ürünü?Ama doğru sonuc veriyorsa değer diye düşünüyorum..
ben e-bay den aldım canım kargosuyla beraber 45-50 liraya falan geldi. az sayıda stick olduğu için ben 1 liralık testlerle takip edip, çizgiler koyulaşınca emin olmak amacıyla digital olanı yapıyorum. bence doğru sonuç veriyor. zaten 2 defa kullandım. birinde yanlış kullanım yüzünden (4 saat tutmadım idrarımı) gülen yüz çıkmadı, diğerinde çıktı.
4 saat idrar tutmakta kolay değil yahu :]]]]] neyse çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..
rica ederim ne demek. 4 saat dayanamasan bile 3 saat tutmak lazım. ben şeyden anlıyorum kusura bakmayın .. idrar rengim sarılaşmışsa anlıyorum ki yeterince tutmuşum test yapabilirim. açık renkse daha tam olmamış demek :)
silikleştiyse test yumurtlama olmus canım hadi hayırlısı olsun ama yumurtlama oldu bitti diye dusunup calısmaları bırakma bir kac gun daha bir bos bir dolu olarak calısmalarını surdur canım bence opuyorumnanaktanates ölcumu yapıyormuydun sen canım ?
Valla bugün gittim eczaneden aldım ovulasyon testi.Clearblue yoktu,galenik diye bişi aldım..İlk kez kullanacağım bakalım böyle bir test ama çok pahallı yaa sonucta içinde 5 adet var yani..Bunun yerne hamilelik monitör daha hesaplı geldi vallaa,içim yandı içim :]]]]]]]]]]]
Bir kullanayım bakayım ,nasıl olcak..CADIARZU
sağol canım hayırlısı inşallah..bir kere daha çalışma yaptık bakalım görcez sonucu..ben ateş hiç ölçmedim canım ya...bu ikinci ayımız inşallah olur eğer bu ayda olmazsa birdahaki ay onuda denicem artık..
donna kullanan varmi kizlar memnunmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?