Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlaR 10 gündeyim ama hala çift çizgi yok bakalım kaçıncı gün görünecek

cnm daha erken bence kacgünde bır adet oluyosun ona baglı bıraz sabret bende telaslanıyodum ama enınde sonunda görüyosun çift cızgıyı ıcını rahat tut:lepi:vereliniortak

richbery teşekkürler canım
evt bugün 11 gün hala görünmedi çift çizgi ama ikinci çizgi silik çıkıyo ilk beş dk olmadan kafamda karışmıyo değil acaba mı diyorum yani

aysencıgım sılık cıkıyosa görmen yakındır mutlaka görürsün yanı bende 17.gün gördüm 28günde bır adet olmama ragmen gec oluyomuz ovülasyon stres yapmakaydirigubbakcemile5

bri türlü alamadım şu ovulasyon testini.....
ama geçen çok ağrım oldu doktora gittik kistten mi neden ağrıyor diye
yumurtlama gerçekleşmeye başlıyor dedi bende almaya gerek görmedim ne dersiniz???

alsaydın iyi olurdu canım :1hug: eger yumurtlaman yakınsa bir gun bos birgun dolu olarak calıs canım kacırmazsın bu sayede :1hug:

kızlaR 10 gündeyim ama hala çift çizgi yok bakalım kaçıncı gün görünecek

erken canım görünmemesi normal :1hug: yakında kızarırsın meraketme :1hug:

amin canım :Saruboceq::Saruboceq: hadi bakalım inşallah bebişin sıkısıkı tutunur sana canım :1hug::1hug: bu testler yumurtlamdan öncesini haber veriyor kacırmamıssındır meraketme:1hug:

ben e-bay den aldım canım kargosuyla beraber 45-50 liraya falan geldi. az sayıda stick olduğu için ben 1 liralık testlerle takip edip, çizgiler koyulaşınca emin olmak amacıyla digital olanı yapıyorum. bence doğru sonuç veriyor. zaten 2 defa kullandım. birinde yanlış kullanım yüzünden (4 saat tutmadım idrarımı) gülen yüz çıkmadı, diğerinde çıktı.

4 saat idrar tutmakta kolay değil yahu :]]]]] neyse çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..

4 saat idrar tutmakta kolay değil yahu :]]]]] neyse çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..

rica ederim ne demek. 4 saat dayanamasan bile 3 saat tutmak lazım. ben şeyden anlıyorum kusura bakmayın .. idrar rengim sarılaşmışsa anlıyorum ki yeterince tutmuşum test yapabilirim. açık renkse daha tam olmamış demek :)

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde bugun 10uncu gun 27günde bir hasta oluorum gecen ay ısı ölçme yontemıyle 15.gun atesım yukseldı yanı 14.gun yumurtladım bakalım testi dünn sipariş ettik yetısır umarum çarsambaya:))

Valla bugün gittim eczaneden aldım ovulasyon testi.Clearblue yoktu,galenik diye bişi aldım..İlk kez kullanacağım bakalım böyle bir test ama çok pahallı yaa sonucta içinde 5 adet var yani..Bunun yerne hamilelik monitör daha hesaplı geldi vallaa,içim yandı içim :]]]]]]]]]]]

Bir kullanayım bakayım ,nasıl olcak..CADIARZU

sağol canım hayırlısı inşallah..bir kere daha çalışma yaptık bakalım görcez sonucu..ben ateş hiç ölçmedim canım ya...bu ikinci ayımız inşallah olur eğer bu ayda olmazsa birdahaki ay onuda denicem artık..

canım biz gittigidiyordan alıyoruz tanesi 1 liraya falan geliyor eczaneden almıyoruz cunku cok pahalı ve birde onların icinde az cubuk oluyor bizim gibi testkoliklere yetmiyor anlayacagın kaydirigubbakcemile3 sende internetten alsaydın keske daha hesaplı oluyor opuyorumnanaktan

inşallah gerek kalmadan hemencecik gelir melegin canım :Saruboceq::1hug:

donna kullanan varmi kizlar memnunmusunuz

tukrukle yapılan test aletini soruyorsun galiba canım kulanmadım fakat bir ara bende almak istiyordum daha hesaplı olur diye cişle ugrasmaktan bıktım birazda tukrukle ugrasayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kittycat valla haklısın yani bir denemelik alıyım dedim,eczaneye gittim bo dönmiyim bari diye aldım 27 milyona içinde 1 tanede gebelik testi hediye ama içim yandı..ben gg den alırım ya bundan sonra..dersimi aldım..

günaydın kızlaaaar opuyorumnanaktan

kızlar testleri gg açık arttırma sitesine ovulasyon testi yazıp aratın, çıkan sonuçlardan birinden alın. çok daha hesaplı oluyor. zaten kiticanım söylemiş. clearblue digital teste gerek bile kalmaz eğer kurallara uyup yaparsanız.

kızlar benimm bugun 11.günü reglimin ilk defa hiç akıntım yok hanii ıkı elınızın arasına aldığınzda uzayan cınsten.. ama bu ay hiç bişey yok 14uncu gun ovulasyon gunum ve reglerım 27 gunde bır cok duzenlı olur aaba yumurtlamıomuyu bu ay bi yorumu olan hemen yazsın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…