Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selam kızlar bugün 13 gün ama hala çift çizgiyi yakalayamadım
ama bendede hep çok silikte olsa ikinci çizgi oluyo yoksa kaçırdımm mı yaaaaaaaa akannehir
ama kullanma kılavuzunda silik çizgiyi dikkate almayın diyo iyice kafam karıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ayrıca bende hiç 4 saat bekyemiyoum en fazla 3 saat

kıslarrr benim giib olup da teste pozitif cıkan oldumu kımse yokmu forumda:...........

bu arada yumurtlama günleri 10 11 12 13 14 15 16 olabilir
bende 13 gündeyim bendede akıntı vs.. hiçbişey yokk testte tek çizgi muhtemele 15 16 gibi olur diye düşünüyorum

evet aysen34 bundan oncekı hastalıklarımda bu gunlerde hep o servikal sıvısı olurdu hanı uzayan suanda hiç bişi yok sadece ıslaklık hıssedıorum ama ole akıntı yok ama ısımıda olcuorum 34.5daha oncekı gunklerde daha dusuktu sanırım bu ay gec yumutlayacam...yada yumurtlamayacam

testıde pazar gunu sıparıs verdık netten dun kargoya verılmıs yarına gelır umarım:))))))))

canım 4 aydır korunmuoruz ben kontrole gittim yumurtalıklar ve rahım normal hatta bı yumurtan var demıstı ozaman ama esımde varıkosel var gecen ay 10 mılyon cıkmıstı ama keçıboynuzu kuru uyguladık bu ay bıde doktor ilaçlar vermöıstı bakalım artmısmı..

bilcan benımde 17 ekim bakalım test gelınce hemen denicem internetten veriosun cnm yazınca cıkıo zaten fiyatıda 27 lira içinde 5 tane varmıs ama daha uygun fıyatlı o9lanlar varmıs goog.dan acık artırma ovulasyon testı yazıomussun 1 lıraya varmıs tanesı...bakalım noolcak bu ay benım esımın sperm sayısı az ondan nokta atısı yapmak ıstıorum:))))

kıslar bugun geldıı testler e yaptımm 12.gunumdu ıkıncı cizgi diğerinden daga koyuu kırmızı dun yapmadığım ıçın bılmıorum onun ıcın bugunu degerlendırez:))))))))

arkadaslar bu arada bı yenı sey daha kesfettım pre&seed vagına asıtık olduğu ıcın spermler ölüomuş ama bu nemlendırıcı spermın rahatca yumurtaya ulaşmasını saglıomus esım doktor benım fda onaylıymıs garantılı yanı ben bu ay olmazsa onumuzdekı ay ondan denıcem:)))))))

Canım zaten preseed için ayrı bi topik var. KKliler herşeyden haberdar maşallah ama gene de sağol. Sanırım tek bi internet sitesinde satılıyo ve bayağı pahalı yalnız.

Arkadaşlar aranızda arka arkaya silik ikinci çizgi görmeden direkt tek bir gün ikinci çizgiyi gören var mı? Sanırım bi arkadaş demişti, ikinci çizgiyi bi gün gördüm onda da tutturduk demişti. Ama başkalarında da böyle oluyor mu, yoksa arka arkaya iki-üç gün silik çizgi mi görüyorsunuz önce? Yarın benim 14. günüm, 14. gün olmak zorunda değil tabii ama hiç çizgi yok 4 gündür. Bu arada bu benim ilk ayım, yani herşey çok yeni.

bende bu ay ovilasyon testine basladim canim bi ilgin vrasa banda yardimci olursan sevinirim.benim bugun 12 gunum benim adetim heray 29 gun suruyor bugun basladim teste iki cigyi var silik degil ama ikiside ayni kalinliktada degildi digeri biray daha ince ama bugun akintimda basladi iki parmak arasinda uzuyor yani.yumurtluyormmuyumdur acaba....

Aaaa Meryem64 kesin yumurtlamak üzeresin, en önemli zamandasın. Arka arkaya 3 gün çalışın, mutlaka değerlendirin.:kedi:

Aaaa Meryem64 kesin yumurtlamak üzeresin, en önemli zamandasın. Arka arkaya 3 gün çalışın, mutlaka değerlendirin.:kedi:

oylemi dersin yaa zaten suda var bugun yumurtlmasam bile spermler 3 gun yasiyomus.hergun degilde ben iki gune bir yapmak daha iyi diye dusunuyorum hergunde sperm sayisi dusebiliyormus ama...insallah hayirlisi olur hepimiz icin kizlar

Canım ben bunu çok araştırdım. Evet iki güne bir ama ovulasyon günün gelince o gün, bir öncesi ve bir sonrası garantili oluyor diye okudum. Ama bu dediğim eğer eşinde sperm problemi yoksa. Hadi inşallah tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…