- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.321
Canım ben bunu çok araştırdım. Evet iki güne bir ama ovulasyon günün gelince o gün, bir öncesi ve bir sonrası garantili oluyor diye okudum. Ama bu dediğim eğer eşinde sperm problemi yoksa. Hadi inşallah tutar.
canım bende seni merak ediyordum aynı zamanlarda başlayalım die konuşmuştuk hatırladın mı bilmiyorum ama...biraz daha bekle istersen, geç yumurtlama da olabilir sakın pes etmekızlar bugün 14 gün ama hala ikinci çizgi silik çıkıyo anlamadım gitti yaaaaa
moralim bozuluyo :1no2:
Canım zaten preseed için ayrı bi topik var. KKliler herşeyden haberdar maşallah ama gene de sağol. Sanırım tek bi internet sitesinde satılıyo ve bayağı pahalı yalnız.
Arkadaşlar aranızda arka arkaya silik ikinci çizgi görmeden direkt tek bir gün ikinci çizgiyi gören var mı? Sanırım bi arkadaş demişti, ikinci çizgiyi bi gün gördüm onda da tutturduk demişti. Ama başkalarında da böyle oluyor mu, yoksa arka arkaya iki-üç gün silik çizgi mi görüyorsunuz önce? Yarın benim 14. günüm, 14. gün olmak zorunda değil tabii ama hiç çizgi yok 4 gündür. Bu arada bu benim ilk ayım, yani herşey çok yeni.
canım ben hiç silik çizgi falan görmedim,direk çift çizgi çıktı,hatta umutsuzluğa düşmüştüm herhalde ovülasyon olmayacak diye ama oldu,çift çizgi ertesi gün hemen silindi yine tek çizgi çıkmaya başladı.bende burada okuduklarımdan ovülasyona yakın silik çıkıyor gittikçe koyulaşıyor,ovülasyonda pozitif çıktığında ikinci çizgi bir kaç gün daha koyu çıkıyor sonra yavaş yavaş siliniyor diye biliyordum,bende bu şekilde olmayınca haliyle ovülasyon olmadı diye üzülüyordumki hamile olduğumu öğrendim
merhaba kızlar
ben bu ay adet oldum.olmadıama ggden tekrar test aldım cunku oncekıler yetmemıstı.ben bu ay adetten sonra ara ara da bakıcam durumuma belkı adetten sonra yumurtluyor olabılırım her kadının ayrı bılıyorsunuz.bırde merak ettıgım mesela o testte benım ıkısı aynı renk olmamıstı.bırı dıgerıne gore daha acıktı.ıkısının aynı olmasını bekleyıp ole ılıskı olacak oyle degılmı?
canım ben hiç silik çizgi falan görmedim,direk çift çizgi çıktı,hatta umutsuzluğa düşmüştüm herhalde ovülasyon olmayacak diye ama oldu,çift çizgi ertesi gün hemen silindi yine tek çizgi çıkmaya başladı.bende burada okuduklarımdan ovülasyona yakın silik çıkıyor gittikçe koyulaşıyor,ovülasyonda pozitif çıktığında ikinci çizgi bir kaç gün daha koyu çıkıyor sonra yavaş yavaş siliniyor diye biliyordum,bende bu şekilde olmayınca haliyle ovülasyon olmadı diye üzülüyordumki hamile olduğumu öğrendim
Hah demek senin postunu hatırladım ben. Çok tebrikler.Allah tamamına erdirsin, analı babalı büyüsün bebişin inşallah. Ben de öyle olacağım belki. Hoş bugün 14. günün ve çok çok silik çizgi çıktı inşallah koyulaşır. Aslında para olacak, hepimiz şu clearbluedan alırdık, o çok güzel bir aletmiş. Dün tüm topiği okudum :))
Meryem hadi bakalım hayırlısı, değerlendirin bugünleri alkisalkisalkis
derınlerdesın cok sevındım gercekten bende hep sılık cıkıo ssınır oluorum
tebrik ederim canim allah kucagina almayida nasip etsin
Hah demek senin postunu hatırladım ben. Çok tebrikler.Allah tamamına erdirsin, analı babalı büyüsün bebişin inşallah. Ben de öyle olacağım belki. Hoş bugün 14. günün ve çok çok silik çizgi çıktı inşallah koyulaşır. Aslında para olacak, hepimiz şu clearbluedan alırdık, o çok güzel bir aletmiş. Dün tüm topiği okudum :))
Meryem hadi bakalım hayırlısı, değerlendirin bugünleri alkisalkisalkis
kıslar bende 12.gun çift çizgiyi gordüm ilk yaptığım gundu ve ıkıncı cizgi ılkınden daha koyuydu 13.gun yapmadım testı bugun 14.günüm ve atesım bugun yukseldı 36.7 oldu sanırım dun yumurtlamısım çunku dun okadar akıntım varkıdı uzuyordu ama dunu degerlendırmedık acaba tutmusmudur.. böyle olup hamıle kalan varmı
kıslar bende 12.gun çift çizgiyi gordüm ilk yaptığım gundu ve ıkıncı cizgi ılkınden daha koyuydu 13.gun yapmadım testı bugun 14.günüm ve atesım bugun yukseldı 36.7 oldu sanırım dun yumurtlamısım çunku dun okadar akıntım varkıdı uzuyordu ama dunu degerlendırmedık acaba tutmusmudur.. böyle olup hamıle kalan varmı
bide bugün test yapmıstım 14. gün negatif çıktı 12 gun pozitifti sılık de olsa cizgi çıkması gerekmıyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?