Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bilmem yoktur herhalde biz daha yeni karar verdik bebek yapmaya,yani daha bu sekilde bi sorun olup olmadigini bilecek kadar eski degill

ben bugun ılk defa yaptım 12.gunumdu ıkıncı ccızgı digerınden daha koyuyydusen demekkı gec yumurtlayacaksın 16. gun fılan

kızlar bugün 14 gün ama hala ikinci çizgi silik çıkıyo anlamadım gitti yaaaaa
moralim bozuluyo :1no2:
canım bende seni merak ediyordum aynı zamanlarda başlayalım die konuşmuştuk hatırladın mı bilmiyorum ama...biraz daha bekle istersen, geç yumurtlama da olabilir sakın pes etme lmaz:

bende ilk dün denedim, silik çıktı baktım kocişte yok cuma başlıcam tekrardan :asigim:

merhaba kızlar
ben bu ay adet oldum.olmadı ama ggden tekrar test aldım cunku oncekıler yetmemıstı.ben bu ay adetten sonra ara ara da bakıcam durumuma belkı adetten sonra yumurtluyor olabılırım her kadının ayrı bılıyorsunuz.bırde merak ettıgım mesela o testte benım ıkısı aynı renk olmamıstı.bırı dıgerıne gore daha acıktı.ıkısının aynı olmasını bekleyıp ole ılıskı olacak oyle degılmı?

canım ben hiç silik çizgi falan görmedim,direk çift çizgi çıktı,hatta umutsuzluğa düşmüştüm herhalde ovülasyon olmayacak diye ama oldu,çift çizgi ertesi gün hemen silindi yine tek çizgi çıkmaya başladı.bende burada okuduklarımdan ovülasyona yakın silik çıkıyor gittikçe koyulaşıyor,ovülasyonda pozitif çıktığında ikinci çizgi bir kaç gün daha koyu çıkıyor sonra yavaş yavaş siliniyor diye biliyordum,bende bu şekilde olmayınca haliyle ovülasyon olmadı diye üzülüyordumki hamile olduğumu öğrendim

tebrik ederim canim allah kucagina almayida nasip etsin

benimde dun iki cizgi cikti ikisi ayni renkteydi ama biraz test cizgisi inceydi ayni kalinlikta degildi.akintida vardi dun bugunde var.bakalim allah yarim etsin

Hah demek senin postunu hatırladım ben. Çok tebrikler. Allah tamamına erdirsin, analı babalı büyüsün bebişin inşallah. Ben de öyle olacağım belki. Hoş bugün 14. günün ve çok çok silik çizgi çıktı inşallah koyulaşır. Aslında para olacak, hepimiz şu clearbluedan alırdık, o çok güzel bir aletmiş. Dün tüm topiği okudum :))

Meryem hadi bakalım hayırlısı, değerlendirin bugünleri alkisalkisalkis

Canim ben bu clearbludan kullandim ama ben hep yanis yaptim ikide bir hata verdi son testtede suya dùsùrdùm hic gùlemeden gitti.bende yeni test aldim bu cizgili olani o cok pahali ya.37 euroydu bu yeni aldgm 18euro daha uygun hayirlisi kafaya takmamak lazim birazda

derınlerdesın cok sevındım gercekten bende hep sılık cıkıo ssınır oluorum

tebrik ederim canim allah kucagina almayida nasip etsin

amin,teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,allah en kısa zamanda sizlerede nasip eder inşallah :Saruboceq:

kıslar bende 12.gun çift çizgiyi gordüm ilk yaptığım gundu ve ıkıncı cizgi ılkınden daha koyuydu 13.gun yapmadım testı bugun 14.günüm ve atesım bugun yukseldı 36.7 oldu sanırım dun yumurtlamısım çunku dun okadar akıntım varkıdı uzuyordu ama dunu degerlendırmedık acaba tutmusmudur.. böyle olup hamıle kalan varmı

canim zaten spermler 3 gune kadar yasiyor.ogun yapmamis olsan bile bigun onceside olur.benimde ayni oldu 12.gun iki cizgi gordum sonra dun kayboldu benimde akintim vardi ama simdi yok benim bugun 14.gunum insallah ikimizinkiside tutar hadi hayirlisi. cuma mubarek gunde hepimizin dualari kabul olur insallah.....

canim kardesimin adresten sana cvp yazmisimm raziyErkan hehehkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ınsallah cnm yaa dun degerlendırecektım esım artık gorevgıbı olmaya basladı sıkıldım dedı tam sıkılcak gunu buldu:) ama artık hiiç uğraşmamaya karar verdim test fılanda yapmıcam ama korunmayacamda bakalım zaten daha 10 aylık evlıyız rabbım ne zaman hayırlıysa ozaman versın.hepımıze ınsallah

bide bugün test yapmıstım 14. gün negatif çıktı 12 gun pozitifti sılık de olsa cizgi çıkması gerekmıyormuydu

bide bugün test yapmıstım 14. gün negatif çıktı 12 gun pozitifti sılık de olsa cizgi çıkması gerekmıyormuydu

benim cizgi hep cikti silik felan.siz yenisinz biz 2 bucuk yil oldu ama bizde bu ay karar verdik ben hic korunma hapi felan kullanmadim esim korundu.benimkiside yeter artik diyo gorende hergun yapioz sancak ha.bende aynen daha ypmicam test felan oluruna birakcam stres yaptikca aklindan cikmiyor insanin...en iyisi dusunmememk.hayirlisi olsun canimmmhakkimizdaaa

derınlerdesın aynen bende 12.gun kopkoyu ıkı cızgı gordum bugun 14.gun ve negatıff ıkıncı cızgı sılık bıle yokkk sen ne zaman hamıle oldugunu ogrendın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…