- 6 Eylül 2009
- 179
- 2
- 316
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.341
Üzülme Meryem, Allah isterse 12. gündekiyle de olur. Sperm 5 güne kadar yaşıyor rahimde. Önemli olan akıntın var mıydı? Yani şu incelip uzayan. O varsa mesele yok, eşinde de sperm sorunu yok sanırım. Yani olabilir üzülme. Eşler bazen görev gibi addedip soğuyorlar bu işten. Kısmet demek lazım, her işte bir hayır var. Üzme kendini.
canımm benimkide senle aynı bende 12. gün yaptım pozitif ogunu degerlendırdık ertesı gunde eşim görev gibi oldu dıyıp istemedı 14.gun yaptım negatif ama o gunude degerlendırdık beklenen regl gunum 13 kasım bakalım benımde pek umudum yok eskısı kadar takmıorumm nasıl rahatladımm varya dıoruum evlılıgımın tadını cıkarayım zaten cocuk olunca hiçbişey yapamıcaz...
benimde testimde çizgi koyulaştı bugün ama eşimde şehir dışında yani bu ayda olmadı :roflol:
ikimizinkiside 13 kasim beklicez gorcez canim baska care yok insallah herseyin hayirlsi olur kac yillik evisinki
evet cnm bakalım hayırlısı bız 10 aylık evliyiz bu 5.ayımız korunmadığımızda benim eşimin sperm sayısı bıras dusuk varıkosel var dr amelıyata grek yok dedı bı aydır ilaç kullanıo onun ıın saldım bende ıyıce zaten yenı evlıyız ınsan stres yapmayınca daha çabuk oluomuş bende saldım gariii:))))))))))sizde sorun varmı
valla canim ben 2 yillik evliyim bizde ilkkez bu ay bebege karar verdik.ve bu sekilde bi sorun varmi yokmu hic bilmiyorum.daha once bebek hic istememistik.ama artik istiyoruz.bakalim benim persembe gunu doktorda randevum var nolcak sorun varmi yokmu bi sorcam iste.insallah yoktur.bazen stres bile engelmis oyuzden illaki olcak diye kendini odaklama bence korunma ama evliliginde tadini cikar salivee gittisin garriiii.bu arada ben egeliyim gariiii bizim yoredede meshurr hehehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar geçen ay core marka ovulasyon kiti aldığımı yazmıştım buraya..aldım bvaşladım denedim çift çizgiyi gördüğüm gün ilişkiye girdik ..ve şuan 4 haftalık hamileyim.Rabbim herkese nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?