Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kizlar hepinize gunaydin. Benim sorumu cevaplarsaniz cok sevinirim. Benim yapdigim testlerde ikinci cizgi bugune kadar hep silikti ve bugun tamamen kayboldu bu ne anlama geliyor!

canım normalde sılık cızgı negatıf ama test sonucu boyloe olup hamıle kalanlar olmus testın sılık olduğu gunlerde yumurtluosun demekkı

kızlar bugün 17 gün ama ben hala koyu çift çizgiyi görmedim
hep silik hep silik anlamadım gitti
galiba yumurtlama olmuycak bende
böyle olanınız varmı??????????????
??????*lütfen cevap

kizlar ben 12 gun iki cizgi gormustum ve o gun iliskiye girmistik.ama 15 gun yine test yaptim bu sefer tam pozitif cikti kasik agrisindanda geberdim.ama esim bu seferde iliskiye girmek istmedi.morelim bozuldu yaa ikna edemedimmmm.bence olmadi bu ayyyy..13 de regl gunum insallah olmazzzz dua edin nolurrmafoldumbensenağlamasenağlama

Üzülme Meryem, Allah isterse 12. gündekiyle de olur. Sperm 5 güne kadar yaşıyor rahimde. Önemli olan akıntın var mıydı? Yani şu incelip uzayan. O varsa mesele yok, eşinde de sperm sorunu yok sanırım. Yani olabilir üzülme. Eşler bazen görev gibi addedip soğuyorlar bu işten. Kısmet demek lazım, her işte bir hayır var. Üzme kendini.

19. günümde yumurtluyorum geçen ayda öle oldu geçen ay tuturamadık ki çok dikkat etmiştik. bu ay kafam rahat oluruna bıraktım bugün yumurtlama günüm hayırlısı inş çok rahatım

sagol canim insallah dedigin gibi olur.oluruna biraktim bende hayirlisi diyorum hakkimizda

canımm benimkide senle aynı bende 12. gün yaptım pozitif ogunu degerlendırdık ertesı gunde eşim görev gibi oldu dıyıp istemedı 14.gun yaptım negatif ama o gunude degerlendırdık beklenen regl gunum 13 kasım bakalım benımde pek umudum yok eskısı kadar takmıorumm nasıl rahatladımm varya dıoruum evlılıgımın tadını cıkarayım zaten cocuk olunca hiçbişey yapamıcaz...

ikimizinkiside 13 kasim beklicez gorcez canim baska care yok insallah herseyin hayirlsi olur kac yillik evisinki

benimde testimde çizgi koyulaştı bugün ama eşimde şehir dışında yani bu ayda olmadı :roflol:

Ahhh nasıl hissettiğini anlıyorum. İnsan diyor ki, şunu paketlemek falan mümkün olsa. Ne bileyim anne sütü saklanıyor ya, onun gibi :bbo: Hayırlısı bakalım. Bazen 3-4 gün önceki çalışma bile işe yarıyor :)))

2-3 gün önce çalışma yaptık ama bakalım sanmıyorum lmaz: biz başka şehire taşınacağız 1.5 aydır korunmuyorum ama 1.5 aydır da eşimi de doğru dürüst göremediğim için sanki olmayınca garip hissediyorum... ama ne kdr ekmek o kdr köfte değil mi sırnaşık şey

ikimizinkiside 13 kasim beklicez gorcez canim baska care yok insallah herseyin hayirlsi olur kac yillik evisinki

evet cnm bakalım hayırlısı bız 10 aylık evliyiz bu 5.ayımız korunmadığımızda benim eşimin sperm sayısı bıras dusuk varıkosel var dr amelıyata grek yok dedı bı aydır ilaç kullanıo onun ıın saldım bende ıyıce zaten yenı evlıyız ınsan stres yapmayınca daha çabuk oluomuş bende saldım gariii:))))))))))sizde sorun varmı

geçen ay ovulasyon testimde 19 gün net çizgigörmüştüm bu ay 19 20 21 oldu hala çizgi falan yok yumurtlamıyormuyum acaba ben her ihtiamle karşı gün aşırı ilişkide bulundum ama steresiz bi ay geçridim çocuk fikrini düşünmemeye çalıştım testide günerime yakın yaptım hemen başalmdım yanii
hayırlısı ama yumurtlamamk gibi bişey varmı

valla canim ben 2 yillik evliyim bizde ilkkez bu ay bebege karar verdik.ve bu sekilde bi sorun varmi yokmu hic bilmiyorum.daha once bebek hic istememistik.ama artik istiyoruz.bakalim benim persembe gunu doktorda randevum var nolcak sorun varmi yokmu bi sorcam iste.insallah yoktur.bazen stres bile engelmis oyuzden illaki olcak diye kendini odaklama bence korunma ama evliliginde tadini cikar salivee gittisin garriiii.bu arada ben egeliyim gariiii bizim yoredede meshurr hehehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben akdenizliyim cnm seviorum ege şivesini:))))aynen dediğin gibi apıorum cnm kafam çok rahat daha yeni evliyiz ohh tadını çıkarıorum korunma derdi yok bişey yokk rabbim ne zaman nasip ederse seninde inşallah bi sorun yoktur cnm hayırlısı olsuun ama ıkımızınde aynıymıs regl tarihii bakalım nooolcak:)))))

kızlar geçen ay core marka ovulasyon kiti aldığımı yazmıştım buraya..aldım bvaşladım denedim çift çizgiyi gördüğüm gün ilişkiye girdik ..ve şuan 4 haftalık hamileyim.Rabbim herkese nasip etsin inşallah..

canımmm çok sevindimm...sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirirsin inşallah!

burda hamiş haberleri alınca kendim hamiş olmuş kadar seviniyorum yaaa...benim de testle 3. ayım olucak bu ay.korunmasız 8. ay yerimseniben senin ilk denemen miydi kkorunmasız?

bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip eder Allah'ım inşallah...:Saruboceq:

hayırlı olsun zeliha allah kucağına almayı da nasip etsin.

ben de aynı marka testi kullandım hiç çift çizgi goremedim. yumurtlamadım herhalde bu ay. silik çizgi bile çıkmadı şaşı olcaktım bakarken ama yok.

Son düzenleme:
kızlar bende ovlsyn testi kullanıyorum dün 18 günümdü çizgi silikti ama herzamkinden de belirgindi
bugünde yaptım yine çok silik ben yumurtlamıycam galiba yaaaaaaa allah allah hiç bişey anlamadım
bu testi aldım kafam rahatlasın diye daha beter strese girdim yahuuuuu elimdekiler bitince yapmıycamda alımıycamda -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…