Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben de kullanıyodum ama bıraktım 16. gunde bitti testler bida da kullanmıcam. ben hiç silik çizgi bilem goremedim. ben de yumurtlamadığımı düşünüyorum.

zelihacım çok sevindim maşallah ilk aydan hemen darısı bizlere olsun inşş
benim ikinci ayım testte ve son kullanışım
8 ay dır korunmuyoruz kısmet....

sağol canım.darısı başına tez zamanda :Saruboceq:
geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ..bu ikinci denememdi canım

sağol canım darısı başına

mor olanını kullan en gerçekçi sonucu bu veriyor ben ondan aldım.14.güne kadar hiç çizgi çıkmadı silik bile olsa.tam 14.günde çift çizgi çıktı..sonraki gün yaptım tek çizgiydi..yumurtlama gerçekleşmitşi yani.

ya bende hep silik çizgi var yoksa her gün yumurtluyomuyum yahuuu tavuklara ayıp olacakk delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canım bazılarında silik çizgi hep çıkıyor..sen tamamen koyu iki çizgi olana kadar aldanma..benimkininin ikiside hemen hemen aynı koyuluktaydı hatta test çizgisi kontrol çzigisinden koyu olursa tam sonuç..

canım bir kere idrarını 4 saat tutacaksın ve hergün aynı saatte yapnaya dikkat et
özellikle 5-6 arası ideal saatler
birde mutlaka 10 dk bekle hemen atma testi
tez zamanda Allah sanada nasip eder inşallah :Saruboceq:

kızlar merhabaa.....
bende aranıza yenı katıldım..hepınıze sımdıden en ıyı dualarımı etmek ıstıyorum cunku ben tam 5 yıldır hamıle kalmaya calısıyorum cok zorrrr..2 kez dusuk yaptım bugun yenı bır tedavıye basladı doktorum femana adlı bı ılaca basladı sanırım klomenden daha ıyı ve sonuca daha cabuk ulasılabılecek bı ılacmıs kısmett bu ılac yumurtalarımı buytmek amaclı aynı klomen gıbı 5 gun ıcılecek bı ılacmıs sonrasında yumurta catlatma bakalım..ve klomenden daha pahalıı !!!!!!!!!!! allah hepımızın yardmcısı olsun ınsallah tekrar gorusmek ve ıyı haberlerımızı almak uzere dıyelımmmmmm
kafamçokkarıştı

allah hakkinda hayirlisini versin canim.insallah tedavilerin sonuc verir

kıslar merhaba ben bugün ovulasyon testi yaptım fakat bırakın T çizgisini :)))bu C çizgisi bile bende çok silik çıktı yani öle bahsedildiği gibi koyu falan değil..Sizde de bu şekilde olan oldu mu arkadaşlar yardım edebilri misiniz??Tşkler...

testi yanlış yapmış olabilirsin.fazla batırmış olabilirsin idrara.yada test bozuk olabilir.
canım adetinden sonra kaç gün geçti.adetinden 6 gün sonra yapmaya başla..

testi yanlış yapmış olabilirsin.fazla batırmış olabilirsin idrara.yada test bozuk olabilir.
canım adetinden sonra kaç gün geçti.adetinden 6 gün sonra yapmaya başla..

sattan sonraki 15 günüm ama benim adetim biraz düzensiz yani bazen 33 günde bir oluyorum bazen 35 günde bir oluyorum değşşiyor yani..idrara tuttum zaten en az 10 saniye tutun diyordun ben 15 saniye falan tuttum.Anlamadım valla hiç.

bende core marka (eflatun renkli paketi) ovülasyon testi kullanmıştım.onunda öyleydi canım,kontrol çizgisinin rengi çok silik oluyordu ama ovülasyon gününde her iki çizgide koyulaşıyor

saolasın adetime 10 gün var hasteneye gitsem ne diycem kan testi için önce doktordan randevumu almalıyım yoksa direkt testi laboratuaramı yaptırmalıyım

kızlar size bir ipucu
hamileliği bekliyorsunuz ve belirtileriniz yüksek yönde ve hamilelik başlamışsa idrar testi için 5 gün beklemeye gerek yok..adetiniz geçtikten 2 gün sonra ovulasyon testi yaparsanız ve çift çizgi çıkarsa %100 hamilesiniz...idrar testi ile aynı görevi görüyor hamilelik varsa...bilginize..idrar testi için 5 gün beklemek lazım ama hamilelik kesin varsa ovulasyon testinde bakmak için 2 gün beklemeniz yeter..hatta 1 gün bile..
hamile olduğumu adetten önce öğendim kan testimde ..adet günüm 2 gün geçti..bugün deniyeyim dedim evde fazladan ovulasyon testi vardı ikiside kıpkırmızı çıktı aynı koyulukta..gerçektende doğru çıktı yani..
(bunu bana arkadaşımın ablası söyledi kadın doğumcu)

Son düzenleme:
tesekkur ederımm allah hepımız ıcın hayırlısı neyse onu versın dıyelım a.s.mutlaka bılgılerımızı paylasalım bırbırımızle bende pazartesı doktora gıdıcem ılaclarımın etkısını belkıde ıgne zamanımın geldıgını ogrenmek ıcın....daha once bu femara denen ılacı kullanan varmı aranızda kızlarr???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…