- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.361
zelihacım çok sevindim maşallah ilk aydan hemen darısı bizlere olsun inşş
benim ikinci ayım testte ve son kullanışım
8 ay dır korunmuyoruz kısmet....
canımmm çok sevindimm...sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirirsin inşallah!
burda hamiş haberleri alınca kendim hamiş olmuş kadar seviniyorum yaaa...benim de testle 3. ayım olucak bu ay.korunmasız 8. ay yerimseniben senin ilk denemen miydi kkorunmasız?
bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip eder Allah'ım inşallah...:Saruboceq:
hayırlı olsun zeliha allah kucağına almayı da nasip etsin.
ben de aynı marka testi kullandım hiç çift çizgi goremedim. yumurtlamadım herhalde bu ay. silik çizgi bile çıkmadı şaşı olcaktım bakarken ama yok.
ya bende hep silik çizgi var yoksa her gün yumurtluyomuyum yahuuu tavuklara ayıp olacakk delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kızlar bende ovlsyn testi kullanıyorum dün 18 günümdü çizgi silikti ama herzamkinden de belirgindi
bugünde yaptım yine çok silik ben yumurtlamıycam galiba yaaaaaaa allah allah hiç bişey anlamadım
bu testi aldım kafam rahatlasın diye daha beter strese girdim yahuuuuu elimdekiler bitince yapmıycamda alımıycamda -tatlicadiarzu-
kızlar merhabaa.....
bende aranıza yenı katıldım..hepınıze sımdıden en ıyı dualarımı etmek ıstıyorum cunku ben tam 5 yıldır hamıle kalmaya calısıyorum cok zorrrr..2 kez dusuk yaptım bugun yenı bır tedavıye basladı doktorum femana adlı bı ılaca basladı sanırım klomenden daha ıyı ve sonuca daha cabuk ulasılabılecek bı ılacmıs kısmett bu ılac yumurtalarımı buytmek amaclı aynı klomen gıbı 5 gun ıcılecek bı ılacmıs sonrasında yumurta catlatma bakalım..ve klomenden daha pahalıı !!!!!!!!!!! allah hepımızın yardmcısı olsun ınsallah tekrar gorusmek ve ıyı haberlerımızı almak uzere dıyelımmmmmm
kafamçokkarıştı
kıslar merhaba ben bugün ovulasyon testi yaptım fakat bırakın T çizgisini :)))bu C çizgisi bile bende çok silik çıktı yani öle bahsedildiği gibi koyu falan değil..Sizde de bu şekilde olan oldu mu arkadaşlar yardım edebilri misiniz??Tşkler...
testi yanlış yapmış olabilirsin.fazla batırmış olabilirsin idrara.yada test bozuk olabilir.
canım adetinden sonra kaç gün geçti.adetinden 6 gün sonra yapmaya başla..
kıslar merhaba ben bugün ovulasyon testi yaptım fakat bırakın T çizgisini :)))bu C çizgisi bile bende çok silik çıktı yani öle bahsedildiği gibi koyu falan değil..Sizde de bu şekilde olan oldu mu arkadaşlar yardım edebilri misiniz??Tşkler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?