- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.381
saolasın adetime 10 gün var hasteneye gitsem ne diycem kan testi için önce doktordan randevumu almalıyım yoksa direkt testi laboratuaramı yaptırmalıyım
kızlar size bir ipucu
hamileliği bekliyorsunuz ve belirtileriniz yüksek yönde ve hamilelik başlamışsa idrar testi için 5 gün beklemeye gerek yok..adetiniz geçtikten 2 gün sonra ovulasyon testi yaparsanız ve çift çizgi çıkarsa %100 hamilesiniz...idrar testi ile aynı görevi görüyor hamilelik varsa...bilginize
hamile olduğumu adetten önce öğendim kan testimde ..adet günüm 2 gün geçti..bugün deniyeyim dedim evde fazladan ovulasyon testi vardı ikiside kıpkırmızı çıktı aynı koyulukta..gerçektende doğru çıktı yani..
(bunu bana arkadaşımın ablası söyledi kadın doğumcu)
evet canım bunu ben de duydum.inş.biz de senin gibi hamiş oluruz da artan ovulasyon testlerimizi deneriz böyle:dance:
kızlar size bir ipucu
hamileliği bekliyorsunuz ve belirtileriniz yüksek yönde ve hamilelik başlamışsa idrar testi için 5 gün beklemeye gerek yok..adetiniz geçtikten 2 gün sonra ovulasyon testi yaparsanız ve çift çizgi çıkarsa %100 hamilesiniz...idrar testi ile aynı görevi görüyor hamilelik varsa...bilginize..idrar testi için 5 gün beklemek lazım ama hamilelik kesin varsa ovulasyon testinde bakmak için 2 gün beklemeniz yeter..hatta 1 gün bile..
hamile olduğumu adetten önce öğendim kan testimde ..adet günüm 2 gün geçti..bugün deniyeyim dedim evde fazladan ovulasyon testi vardı ikiside kıpkırmızı çıktı aynı koyulukta..gerçektende doğru çıktı yani..
(bunu bana arkadaşımın ablası söyledi kadın doğumcu)
ya bende hep silik çizgi var yoksa her gün yumurtluyomuyum yahuuu tavuklara ayıp olacakk delikafadulden delikafadulden delikafadulden
selam kızlar ovlsyn testlerine bile kafayı yetirttim artık kaydirigubbakcemile3
24 günde bile yakalayamadım çirf koyu çizgiyi
hep silik hep silikkk artık bıraktım regl olmama 5 gün kaldı herhalde bundan sonrada çatlamaz bu yumurtalar
ayy iyice sinirim bozuldu vallaaaa :jeyyar:
bugün 12.günüm 4 gündür test yapıyorum henüz 2.çizgiyi göremedim.
geçen ay antibiyotik kullandığım için adetim gecikmişti.tahmini yumurtlama günüm 9 kasım.
bu tarihe göre silik çizgi çıkması gerekmez miydi?
testi kullanan arkadaşlar ne dersiniz?
ben saatin hep aynı olmasına dikkat etmedim.öğleden sonra yapıyorum ama saate bakmadım hiç.
Ya bu ovulasyon olayına nasıl çözüm bulcam bende bilmiyorum..Eczeneden paraları bayıp aldfım galenic ovulasyon testi ,içinde zaten 5 tane var sadece bir kere silik çizgi çıktı o da çok silik yani burnunun dibine kadar sokucaksın öle görürsün :)))) gg dekilerinde kalitesiz oldugunu duymustum zaten valla anlamadım gitti..öff yani öff
arkadaşlar gg dan aldığım wondfo marka ovulasyon + gebelik testi tam bir fiyasko çıktı.aynı durumu iki arkadaşımız daha yaşadı.fiyatı uygun diye sakın yanılıp almayın.yoksa kırmızı çizgi çıkacak diye bekler durursunuz.
kızlar bişey sorucam yaaaa
dün gece ölesine ovlsyn testi yaptımm sonraa unuttum banyoda öle 3 saat felan geçmiş gittim baktım kop koyuydu normaldede saklıyodum ama hiç böle koyu olmuyoduuuu
ayy 25 günde yumurtlama olurmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?