Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

saolasın adetime 10 gün var hasteneye gitsem ne diycem kan testi için önce doktordan randevumu almalıyım yoksa direkt testi laboratuaramı yaptırmalıyım

ben doktora hamilelik testi yaptırmak istediğimi söyledim o da laboratuara gönderdi sonucunu 3-4 saat sonra tel.açıp öğrendim.

evet canım bunu ben de duydum.inş.biz de senin gibi hamiş oluruz da artan ovulasyon testlerimizi deneriz böyle:dance:

selam kızlar ovlsyn testlerine bile kafayı yetirttim artık kaydirigubbakcemile3
24 günde bile yakalayamadım çirf koyu çizgiyi
hep silik hep silikkk artık bıraktım regl olmama 5 gün kaldı herhalde bundan sonrada çatlamaz bu yumurtalar
ayy iyice sinirim bozuldu vallaaaa :jeyyar:

bunu bende duymustummm..cift cizgi ciktigini

bugün 12.günüm 4 gündür test yapıyorum henüz 2.çizgiyi göremedim.
geçen ay antibiyotik kullandığım için adetim gecikmişti.tahmini yumurtlama günüm 9 kasım.
bu tarihe göre silik çizgi çıkması gerekmez miydi?
testi kullanan arkadaşlar ne dersiniz?
ben saatin hep aynı olmasına dikkat etmedim.öğleden sonra yapıyorum ama saate bakmadım hiç.

atladığın bir gün oldu da kaçırdın mı yoksa canım? fisfisfis saate dikkat edecekmişiz,çok sıvı tüketmeyecekmişiz 4 saat bekleyecekmişiz:çok üzgünüm: .çok zormuş bu iş gerçekten. :sm_confused:

arkadaşlar gg dan aldığım wondfo marka ovulasyon + gebelik testi tam bir fiyasko çıktı.aynı durumu iki arkadaşımız daha yaşadı.fiyatı uygun diye sakın yanılıp almayın.yoksa kırmızı çizgi çıkacak diye bekler durursunuz.

canım benim tam yumurtlama günümde çift çizgi çıktı 1 gün öncesinde gayat net tek çizgi çıktı...9 kasımda bir yap bakalım belki test bozuktur sen yinede o tarihte çalışma yap derim ben

Ya bu ovulasyon olayına nasıl çözüm bulcam bende bilmiyorum..Eczeneden paraları bayıp aldfım galenic ovulasyon testi ,içinde zaten 5 tane var sadece bir kere silik çizgi çıktı o da çok silik yani burnunun dibine kadar sokucaksın öle görürsün :)))) gg dekilerinde kalitesiz oldugunu duymustum zaten valla anlamadım gitti..öff yani öff

ben hep gg dan alıyorum. coretest olanından. memnunum. yanıltmadı beni hiç. bazılarında sürekli silik çizgi gördükelrini söylüyor arkadaşlar ama bunda ovülasyondan 1-2 gün önce silik çıkmaya başlıyor. sonra birden koyu 2.çizgi. sonra tekrardan silikleşiyor. takip ettim 3 ay üst üste çift çizgiyi gördükten sonraki tam 14. gün regl oldum.

bende kullandım bu ay canım
13. ve 14. günümde özellikle kopkoyu olanı 13. günde yakaladım sizinkilerde bi problem olabilir genelleme bence 10. günü yapmaya başladım
hiç bişi yoktu 11 de silikte olsa belirdi 12 de silik 13. kıpkırmızıydı 14 ten sonrada kayboldu gitti..... yumurtla sorunun falan olmuş olmasın bu ay senin

kızlar bişey sorucam yaaaa
dün gece ölesine ovlsyn testi yaptımm sonraa unuttum banyoda öle 3 saat felan geçmiş gittim baktım kop koyuydu normaldede saklıyodum ama hiç böle koyu olmuyoduuuu
ayy 25 günde yumurtlama olurmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
akannehir

Aysen hamile olabilirsin. Bu topiğin başlarına bakarsan görürsün. Ovulasyon testi bazen hamileliği algılıyor. LH ve BCHG hormonlarının benzer olmasından kaynaklanıyormuş. Birçok arkadaşımız hamile olduklarını ovulasyon testinden anladı. Hemen bi hamilelik testi yap bence. Ayyy çok heyecanlıalkisalkisalkis

nevetna
canım kendime söz verdim yaaaa perşembeye kadar yapmak yokk diyeeee

ama olmasıda zorrrr tedavi görüyorum hamiş kalabilmem için tsh düşmesi lazımmış eğer bir mucize olduda 20 günde düştüyse belkimmm kaydirigubbakcemile2
ama artık hayal kırıklıklarından yorulduğum içinnn hiç hevesim yokkk canımcım
keşke keşke keşkeeeeee

güzelim ara eski postları. ben ilk üye olduğumda bu topiği sayfa sayfa okudum, gözlerim kan çanağına döndü. Hatta ilk kez bu durumla karşılaşan arkadaş tesadüfen evde gebelik testi yok diye yapmış. Çıkınca şaşırmış ve arkasından hemen gebelik testi yapmış, pozitif. Böyle en az 3-4 vaka var. Hepsi adetine 2-3 gün kalan insanlar. Seni gaza getirmek istemem ama aynı öyküyü çok okudum ben. Onun için söylüyorum. Bir de tiroit problemin varsa bence gebeliğin erken tespiti önemli, dozunu ona göre ayarlarlar ilacın. Sen yine istersen bekle, üzülmeni istemem tabii. Ama ben bu filmi gördüüüüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…