Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kizlar cuma gunu regl olucam karnim agrimiyor ama goguslerim acimaya basladiii.bu ay ilk denememizdi olmuycani zaten biliyodum ama yinede insan ister istemez keske olsa diyorrrr.neyse denemeye devam........................

bende core marka (eflatun renkli paketi) ovülasyon testi kullanmıştım.onunda öyleydi canım,kontrol çizgisinin rengi çok silik oluyordu ama ovülasyon gününde her iki çizgide koyulaşıyor

controlun silik çıkmasının önemi yok canım. test çizgisinin en az onun kadar koyu olması gerekiyor. yani sen yaklaşmışsın bence denemeye devam et mutlu sona ulaşırsın inşallah. yumurtlama zamanı düşündüğümzden çok farklı zamanlarda olabililiyo. kuzenimde 3 ay arka arkaya denemişti bu ay son derken 3 ücü ayda gebe kaldı. :CüvCüv:

kızlar sıze bısıy sorcam bne gecen ay bu testlerden kullandım 3gün üst üste cıft cızgı gördüm ılk gün aynı renktı ıkısıde ıkıncı gün test cızgısıs daha koyuydu 3.günde test cızgısı dahada acık renktı ben 3gün gecıkmeyle regl oldum ama suan sag kasıgım cok agrıyo ben o cızgılerı gördüm bende kıst olusma sansı olabılırmıkı o cızgıler yumurtanın catladıgını gösterıyo dımı öyleyse acaba bu agrı nedır yada kıst olussa bıle cıft cızgımı cıkıyo bılgısı olan yardımcı olabılırmı

kist olup olmadığı ovulasyon testinde belli olmaz canım bende ovulasyon günümü tam tesbit edip çift çizgiyi yakalamıştım ama hamile olmadım kasık ağrısına gelince çeşitili sebebleri olabliyo bende de çok avr mesela benimki enfeksiyonda diye düşünüyorum ama sana en güzel cvp dr verir .ovulayon kullnınca kesin hamile olcaksın diye bişey olmuyo ama insan çok ümitleniyo malesef

Kıslar yaa erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ama adetime daha 10 gün falan var olabilir mi böle bişi yardımcı olur musnuıuzzz????

cnm benım sorum eger ovülasyon gerceklesıyosa kıst olusurmu ovülasyon gerceklestıgı ay. bunu merakettım yanı buay bende ovülasyon gerceklestı bılıyorum buna ragmen kıst olusmusmusdur agrım ondanmıdır onu merakedıyorum umarım acıklayabılmısımdır:1no2:
evet bunu kullanınca ılla hamıle kalınıcak dıye bısıy yok senın dedıgın gıbı ınsan ümıtlenıyo ama ben ondan önce sorumun cvbını merakedıyorum agrı dvmederse doktorada gıtcem tabı
kızlar bu konuda bılgısı olan cvplasın kızlar lütfen

rich canım benmı ovulasyon olustu ama kist de olusmus şiddetlı kasık agrısıyla gıttım kanamalı kıst olusmus dedı dr ve reglle bırlıkte atılcakmıs ama gebe olmaya engel degılmıs corpus lıteum kıstı bu dediğimn benım kasıklkara ek olark belım ve bacaklarımda sankı romatızmalı gıbı agrıo bakalım hayırlısı

yanı anlasılan bu ovülasyon testlerı cnm sadece yumutanın bellı bı sevıyeye geldıgını gösterıyo yumurta catlamayıp büyürse kıst olusur benım bıldıgım cok gecmıs olsun cnm benımde kasıgım agrıyo bgn reglın 3.günü bende bıde kum var oda onun sancısıda olabılırmı dıye şüphede kaldım enıyısı yrn doktora gıtmek sagol cnm cvpladıgın ıcın
allah bıdaha göstermez umarım o pis kıstlerı hepımıze

evettt canımm senın dedığın tarzdada oluo onlarada folikül kisti denio ama benım bahsettiğimde yumurta catlıo ve gebelık olusabılıo eger agrın varsa folikül kisti değildir genelde corpus lıteum agrılı olurmuşş ama reglıne 5 6 gun kala gitki ogunlerde olusuomuş dr görebilir ozaman bana regl olup bıtınce gel dedı cuma regl günüm bakalım surprız yapıp bebişmi gelecek reglm mi yoksa hepımıze nasip etsinn rabbim evlat saibi olmayı....

cnm umarım bebişin gelır benım reglın 3.günü zaten ben daha önce yasadım cnm fizyolojık ıyı huylu bı kısttı kendılıgınden gıttı bakalım yrn doktor ne dıcek hayırlııs olsun

Kıslar yaa erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ama adetime daha 10 gün falan var olabilir mi böle bişi yardımcı olur musnuıuzzz????

Teste güvenme cnm cünkü benim adetime 3 kala yaptim hemde iki tane ikiside positiv cikti ama sonuc hüsran mafoldumben adet oldum cünkü. ben erken testlere inanmiyorum artik. :umursamaz:

kizlar bu ay clearblue hamilelik monitorunu almak istiyorum aranizda kullanan varmi acaba.nette okudum kullananlar ilk ayda hamile kalanlar cokkkkmuss kullanan varya yazsin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…