Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kizlar size birsey söyliyim, dikkate alin

mavi renkli olan ovuls testleri sanirim bayat yada calismiyor düzgün. nantong egens biotechnology ltd sirketinden gelenler

yesil renkli olanlarsa gercekten iyi belli ediyor. dün ayni idrarla yaptigim testte mavi olanin tek cizgisi bile cikmadi nerdeyse. ama yesil olan biri silik iki cizgi ve netti. o maviler yüzünden sanirim yumurtlama günümü kacirdim. onun markasi ise aide diagnostic co ltd

aslinda ikiside cin maliymis ama yesilleri tevsiye ederim gercekten.

arkadaşlar merhaba. ben regl oldum. Bugün 24. gün. 10. günde yeşil renkli çubuklarla ovulasyonu tespit etmiştim.burdan testlerin doğruluğunuda anlamış oluyorum. ama ovulasyon çizgisinin net olduğu günde çalıştıktan sonra uzun bir süre hiç çalışmadık. acaba hata mı ettik

evet canim biraz kötü olmus, iki günde bir her ne olursa olsun, kibele diye bir arkadas söyler hep: spermlerin hizi sagligi icin mutlaka calismak gerekmis. birde okudum biryerde, vajina da düzenli iliskiye girildiginde daha saglikli oluoyrmus

kızlar benim 10. testtimde silik çizgi çıktı halaa devam ediyor bilgisi olan yokmu beni aydınlatacak lütfen

canim sendin dimi mavilerden kullanan. yesiller daha güzel bence, yazdim zaten.

bence kandan bi baktir. cünkü bende nerdeyse bir hafta mavilerden yaptim hep silik cikti ikinci cizgi. ama hamile olmam mümkün degil cünkü bugün yumurtladim. sen adetinin sonuna yaklastin bi kandan baktirsan cikar aslinda

canım mavi olanlar gebelik testleri yeşillerden kullanıyordum bende şimdi gebelik testi yaptım sanki çok az çizgi var gibi yoksa banamı öyle geliyor bilemiyorum benim tutarsa mucize olur zaten yarın cesaretimi toplaya bilirsem kanda baktırırım ama dediğim gibi bana öyle geliyordur belki artık test yapmaktan iyicez şaşı oldum:)

hayir canim ben yazdim bir önceki sayfada. bana gelnlerde iki ayri yerden ettigim siparislerden gelenler yani, 25 lik olanlar mavi 50 lik olanlar yesildi. üzerinde yaziyor zaten one step ovulsy test diye.

insallah gebesindir canim yasin kac?

senin neyin vardi hikayen ne?

canım ben 25 yaşındayım pko var bende 4 yıldır tedavi görüyorum 2 düşüğüm var kan pıhtılaşması sebebiyle tüp bebekle hamile kaldım son düşüğüm 9 ay önceydi ve ozmaandan buyana hiç doktora gitmedim dediğim gibi mucize olur herhalde bide inşallah hamileyimdir ama umudum yokkki hiçççç

canim yasin genc daha. neden olmasin ki yani. pkolu olup hamile kalanlar coooookkkkk.
ayrica düsükle de sonuclansa gebelik denen seyi taniyor vücudun. pkonun sorunu yumurtlama zamani ve sende bu sorunu bu testlerle cözdün bence. adini listeye yazalim yarin. bi baktir kanda. ben olsaydim 10 kere gitmistim simdiye:)

inşallah canım eğer gidebilirsem yarın müjdeyi vermek isterim ilk önce buraya rabbim büyük o ol dedikten sonra herşey oluverir hayırlııolsun hakkımızda ben şimdilik çıkıyorum inşallah yarın güzel haberle dönerimde mucizeler listeine benide eklersiniz :)

ovulasyon testiyle hamile kalanlar:
1- ozg79
2- esrtml
3-christia-Louboutin
4- cancer
5- smhsmh
6- muhasebe22
7- busesarica

yakinda sinem8484 de bu listede olcak sankiii :teytey: sayimiz artiyor arkadaslar

bir gün sira bize de gelecek

sanirim ben bugün nihayet yumurtladim:)))) bide grip oldum ya, ondan da geciktigini düsünüyorum.

sinemcim hani ilk buraya haber verecektin? ne oldu merak ettim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…