Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

benimde ovilasyon donemimde cok agrim oluyor kasiklarim ozellikle cok agriyor yuruken bile rahatsizlik duyuyorum.ama kist gibi bi sorunu hic dusunmemistim ama simdi kafama takildi benimde oyle bi sorunum varmidir acaba.ben persembe doktordaydim ama bana hic bir sorunun yok dedi

kızlar bişey sormak istiyorum.ben netten 30 lu ovulasyon testi aldım.kendimi tanımak için hergün yapıyorum.adetim bittikten sonra başladım.13.gün kontrol çizgisinden daha koyuydu.yani pozitif çıktı.o gün ilişki oldu.daha sonra olmadı.yalnız benim sorum şu:bugün benim 23. günüm.bu test hiç negatif çıkmıyo.hep silik bir çizgi var.kullandığım test yeşil test.herkesin beğendiği test yani.yumurtlamadan sonra negatif olması gerekmezmi acaba.kafam karıştı.yardımcı olursanız çok sevinirim.

bende gecen ay kullandim bu cizgili olanlardan bendede hep silik cizgi vardi.ama benim 15 .gunum kontrolden daha koyu cikti daha sonrada denemedim testim bitmisti ama en iyisi bu digital olanlar galiba ben bu ay onu denemeye baslicam

kizlar biraz once doktorumu aradim test sonucumu aldim.kizamik asisiyla ilgili test yapmisti allaha sukur kucukken olmusum gerek yok dedi yoksa asi olcaktim.ve 3 ay hamile kalmamam gerkiyordu cok uzuluyordum allaha sukur..sanki hamileymisim gibi sevindim yaaaa.

merhaba sizin adiniza cok sevindim ins.ben yeni katiliyorum ovulasyon testi eczanelerden mi aliniyor acaba.

evet eczaneden canim ben
gecen ay kullandim clar blue ovilosyon testi.digital bu ben denedim ama ilk denemem oldugu icin suya dusurdum yenimi bebek dusunyuosunuz acaba

merhaba tsk,ben ikinci bebegi dusunuyorum aslinda,temmuz basina bos gebelik gecirdim doktorum dusuk dedi ama ben hala anlamadi cunku kese bostu.dusuk belirtimde olmadi kanama gibi falan.simsi sadece ovulasyon testi yapicam nerden alicami bilmiyorum

merhaba tsk,ben ikinci bebegi dusunuyorum aslinda,temmuz basina bos gebelik gecirdim doktorum dusuk dedi ama ben hala anlamadi cunku kese bostu.dusuk belirtimde olmadi kanama gibi falan.simsi sadece ovulasyon testi yapicam nerden alicami bilmiyorum

hollandadami yasiyosun bende almanyadayim.ben eczaneden aldim benim dedigim ovilasyon testinin adi heryerde aynii.claer blue ovilotityon test

bu konuda bilgisi olan yokmu.?

biz artik umitlendirecek yazi yazmamayi konustuk ama hamile kalinca o ovulasyn testleri hep pozitif cikarmis diye de o kafar cok okudumki demeden gecemeyecegim ya da pakette sorun vardir doktorun varsa istersen telefonda bir sor.

herkese gunaydin. ,asilsiniz? richcim gecmedi mi agrilarin aslinda ovulasyondan beri benimde yumurtaligima agri giriyor. ben de kendime soruyorum neden olabilirki yukarda bir arkadas yumurtlasanda kist olusabilir dedi ben de oyle oldu galiba. neyse ama cok takmiyorum kistlerden kormamak lazim her kadina bir donem oluyor. diger regleyle atiliyor.

biz artik umitlendirecek yazi yazmamayi konustuk ama hamile kalinca o ovulasyn testleri hep pozitif cikarmis diye de o kafar cok okudumki demeden gecemeyecegim ya da pakette sorun vardir doktorun varsa istersen telefonda bir sor.

canım bunu bende duydum ama benimki tam pozitif değil.silik çıkıyor.bilmiyorum umutlansammı.normalde 3 gün sonra hastalanmam lazım.bugünde yaptım ovulasyon testini yine silik çıktı.yarın gebelik testi yapsam çıkarmı acaba?2 gün kalmış oluyor.

canımm pek çok kişi de silik çıkma durumu oluyor..hatta benim yumurtlamaya kadar ve yumurtlamadan sonra da hep silk çizgi çıkıooo.. yani önemli bi durum değil..

regle yakın tam pozitif verenlerde hamilelik çıkıyor diyorlar.. silik olanlarda olmuyor yazık ki. mafoldumben ama tabi kesin bi durum değil bu, silik çıkar hamiş olursun hiç belli olmazz yerimseniben

sanirim yumurtlaman 14. gundu ve kacirmis olabilirsin cnm yaa, cunku bende kullandim bu testleri bu ay, her gun hemen hemen ayni saatte (aksam 6 gibi) uyguladim, ve tek bir gun cift cizgiyi gorebildim. gunu gunune takip gerektiriyo..

canım senin çizgi normal silik bir çizgimi yoksa hayalet çizgimi.bende gayet net bir çizgi oluyor.ama koyu değil.

Tekrar merhaba kızlar....
Butun yazıları okurken ınanılmaz duygulanıyorum cunku hepımızın bı ortak bır dİlİ var hamİle kalmak :) ben 5 yıllık evlıyım ve 2 kez dusuk yaptım sımdı yumurta catlatma İŞlemİ yapıyoruz femara hapı kullandım ve dun sabah ovıtrelle ıgnesı vurdum kendıme bu ıkılı ıcın cok ıse yarıyo dıyolar ama ınsallah oyledır..bırıbırımıze en ıyı moralı aynı dılde konustugumuz ıcın bız verebılırız benım dualarım hepınıze olsun ınsallah rabbım butunnn nerde varsa herkesın gonlune gore versın kucaklarımızı bos bırakmasın ınsallahhh gorusuruz kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…