- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.441
canım senin çizgi normal silik bir çizgimi yoksa hayalet çizgimi.bende gayet net bir çizgi oluyor.ama koyu değil.
Tekrar merhaba kızlar....
Butun yazıları okurken ınanılmaz duygulanıyorum cunku hepımızın bı ortak bır dİlİ var hamİle kalmak :) ben 5 yıllık evlıyım ve 2 kez dusuk yaptım sımdı yumurta catlatma İŞlemİ yapıyoruz femara hapı kullandım ve dun sabah ovıtrelle ıgnesı vurdum kendıme bu ıkılı ıcın cok ıse yarıyo dıyolar ama ınsallah oyledır..bırıbırımıze en ıyı moralı aynı dılde konustugumuz ıcın bız verebılırız benım dualarım hepınıze olsun ınsallah rabbım butunnn nerde varsa herkesın gonlune gore versın kucaklarımızı bos bırakmasın ınsallahhh gorusuruz kızlarrr
merhaba kızlarrr.
bu ay testlerı tam anlamıyla kullanmaya basladım ve adetın 18.gunu yumurtlamam oldu ıkısıde aynı koyuluktaydı.esımle ılıskıye gırdık... dundu yani
bugun ıse tekrar baktım yıne aynı koyulukta ıkı cızgıde.bu ne bole bı kaç gunu suruoo yumurtlama yoksa bendemı bı sorun var:)
ha bırde bu ıkı cızgıde aynı oldugu an ıtıbarı ıle ne zaman ılıskıye gırmek lazım.bazıları bı gun sonrasında felan gırın dıyor.erkenden haber verıyormus bu dogrumu?
bırde kı bu son sorumbenım mukus geldıkten 3-4 gun sonra testte ızft cızgı olustu?? bu ne demek oluyor
kızlar dün test aldım,normalde herkes sabah ilk kalktığın anda yapmanız gerek diyordu test için ama aldığım testte sabah yapılan ilk idrarın önceki günün sonuçlarını gösterme olasılığı yüksekmiş,ayrıca sabah 8 - akşam 10 saatleri arasındakiler tabi ilk idrar olmaması önemli,daha sağlıklı sonuç verirmiş...
bilginize canlarım...
bu ne testi ama ovilasyonmu hamilelikmi.hamilelik testi sabah idrarla.ovilasyon testi ise askam 4 5 gibi yapilmasi ama 4 saat onceden su tuketilmemesi lazim
adetime 9 gün kaldı ama son 4 gündür ovulasyon testinde ikinci çizgi bayağı koyu çıkıyor.şaşırdım bu işe.tavuk gibi sürekli yumurtluyor muyum ben?artık 2.çizginin silik çıkması gerekmez miydi?bu durumu yaşayan ve neden böyle olabileceğini bilen var mı?test bozuk olamaz çünkü ilk denemelerimde hiç ikinci çizgiyi göremedim.
kıslar bu testler her eczanedde satılırmı bi kaçına sordum haberleri yok ????
Canım genelde bu testler eczanede değil de internetten satılıyor.Ben de internetten aldım.Gitti gidiyor diye bi site var ordan siparişini verebilirsin.Hatta kampanyalı satılıyor ve çok da uyguna geliyor...
ya baktım cok cesıt varrr hangısını almalıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?