Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım senin çizgi normal silik bir çizgimi yoksa hayalet çizgimi.bende gayet net bir çizgi oluyor.ama koyu değil.

yook hayalet gibi değil çizgi net sadece diğerine göre bi kaç ton açık.. yani çizgi 3-4 metre öteden görülebilir.. :))
umarım reglin hiç gelmez de hamiş olursuuuun en kısa zzamandaaa!!:Saruboceq:

cnm ilaçlarını doktor mu verdi?

kızlar dün test aldım,normalde herkes sabah ilk kalktığın anda yapmanız gerek diyordu test için ama aldığım testte sabah yapılan ilk idrarın önceki günün sonuçlarını gösterme olasılığı yüksekmiş,ayrıca sabah 8 - akşam 10 saatleri arasındakiler tabi ilk idrar olmaması önemli,daha sağlıklı sonuç verirmiş...
bilginize canlarım...

adetime 9 gün kaldı ama son 4 gündür ovulasyon testinde ikinci çizgi bayağı koyu çıkıyor.şaşırdım bu işe.tavuk gibi sürekli yumurtluyor muyum ben?artık 2.çizginin silik çıkması gerekmez miydi?bu durumu yaşayan ve neden böyle olabileceğini bilen var mı?test bozuk olamaz çünkü ilk denemelerimde hiç ikinci çizgiyi göremedim.

merhaba kızlarrr.
bu ay testlerı tam anlamıyla kullanmaya basladım ve adetın 18.gunu yumurtlamam oldu ıkısıde aynı koyuluktaydı.esımle ılıskıye gırdık... dundu yani
bugun ıse tekrar baktım yıne aynı koyulukta ıkı cızgıde.bu ne bole bı kaç gunu suruoo yumurtlama yoksa bendemı bı sorun var:)

ha bırde bu ıkı cızgıde aynı oldugu an ıtıbarı ıle ne zaman ılıskıye gırmek lazım.bazıları bı gun sonrasında felan gırın dıyor.erkenden haber verıyormus bu dogrumu?

bırde kı bu son sorum benım mukus geldıkten 3-4 gun sonra testte ızft cızgı olustu?? bu ne demek oluyor

Son düzenleme:

test yumurtlamaya basladigini yada yumurtlamis oldugunu gosteriyor.yumurtlamadan bigun once yada o gun yapilan iliskiler iyiiimiss ...zaten yumurtalar 24 saat yasiyorrr.

bu ne testi ama ovilasyonmu hamilelikmi.hamilelik testi sabah idrarla.ovilasyon testi ise askam 4 5 gibi yapilmasi ama 4 saat onceden su tuketilmemesi lazim

bu ne testi ama ovilasyonmu hamilelikmi.hamilelik testi sabah idrarla.ovilasyon testi ise askam 4 5 gibi yapilmasi ama 4 saat onceden su tuketilmemesi lazim

arkadaşlar ben nelere dikkatedilmesi gerektiğini bildiğim kadarıyla özetliyim. öncelikle test çok yararlı çünkü lh seviyesini ölçüyor. yani yanılma şansı imkansız. lh artışı yumurtlamadan önce bütün kadınların başına gelen bir durum. .sabah ilk idrar numunesi ve çok sıvı almak testi ciddi olarak etkiliyor. aslında çok sıvı alınca ikinci çizgi silik çıkabiliyor biraz. yani budurumda çalışma yapma işe yarayabilir. :kedi:
zaten bu dediklerim ürünlerin kullanım klavuzlarındada yazıyor..

Canım merhaba bazen ovulasyon testi gebeliği algılayabilir.Hamile olmayasın sen tatlım???çünkü 9 gün kalmış adetine çok da az bir süre..Benimki sadece bir tahmin..Umarım doğru bir tahmindir.Bol şans diliyorum..

Günaydın arkadaşlar,
Ben de bu ay ovulasyon testlerinden kullandım.Ve çift çizgiyi yani koyu bir şekile 2 defa gördüm...
Bakalım şimdi 9 gün var reglime beklemedeyim yaniii...ınş. yakalamışımdır malum günleri.Ne olur dua edin kızlar.Sizleri haberdar ederim ve inş. güzel haberler veririm.Çok istiyorum bebeşim olmasını.Allah herkesin gönlündekini versin...[/
B]

kıslar bu testler her eczanedde satılırmı bi kaçına sordum haberleri yok ????

Canım genelde bu testler eczanede değil de internetten satılıyor.Ben de internetten aldım.Gitti gidiyor diye bi site var ordan siparişini verebilirsin.Hatta kampanyalı satılıyor ve çok da uyguna geliyor...

Canım genelde bu testler eczanede değil de internetten satılıyor.Ben de internetten aldım.Gitti gidiyor diye bi site var ordan siparişini verebilirsin.Hatta kampanyalı satılıyor ve çok da uyguna geliyor...

vereliniortak çok teşekürler canım ne diye aratayım ovulasyon testi diemi?

arkadaşlar ovulasyon testi ilk idrarla yapılmadığı için ben 8de uyanıyorum mesela eşimi geçiriyorum falan tekrar uyuyorum uyandığımda yapıyorum acaba yinede olmazmı?birde çift çizgi nasıl oluyor?benim testi tuttuğumuz yere çok yakın olan çizgim koyu pembe diğeri daha beyaz gibi çıkıyor bu ne demek?çift çizgi olduğunu nasıl anlarım?uzun oldu ama kusura bakmayın şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…