Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar ben buay tekrar basladım testlere gecen ay gec olmustu ovülasyon 18.gün.bende beklıcektım dedım kendı kendıme nasılsa 18.gün oldu 15.gün baslım testler boşa gıtmesın dedım ama bgn ısıy dürttü benı yaptım tesı ve cıft cızgıyı gördüm kızlar normalmı bgn 13.gün ve ben buay domuz grıbı gecırdı m almadıgım ılac kalmadı olmaz dıyodum ılaclardan buay.acaba her ay farklı günlerde gerceklesebılrmı bu ovülasyon basına böyle bısıy gelen varmı bana yardımcı olun kızlar acaba kötü bısıymıakannehirgünlerın farklı olması

Bişey olmaz merak etme geçen ay benımde oyle oldu once 19. gunde ovulasyon oldu sonrakı ay 14.gunde olabılıyor

2 gun once gıttıgıdıyordan test sıparısı verdım.bugun gelıcek.ama sanırım ben 2.gun once yumurtladım son adet tarıhım 10 kasımdı.sımdı bu testı kullanmamın bır amacı kalmadımı bu ay yoksa yapsam hala cıft cızgı cıkarmı catlayıncaya kadarr....ben bu testı ılk kez kullanıcam lutfen yardımcı olunnn

ben gıttgıdıyordan aldım cokta memnunum tam kırmızıyı kesınlıkle gordum.artık tanıdıkta oldu ala ala
ısteyene yardımcı olurum solerım arkadaslara

evet benimde bir ay 13. bir ay 19 olmuştu.

valla ben gittigidiyordan 3 kere aldım ovulasyon testi aldım 3 üde farklı kişilerden ama hepside birbirinden beter çıktı. hele bitanesi son kullanım tarihini kazımış aklımız sıra anlamayacaz. parasında değilimde boşu boşuna uğraştırıyolar insanı. . ürün her eczanedede yok ( genelde buyuk eczanelerde var ama) umarım eczadepoları bu ürünü en kısa zamanda eczenelere dağıtırlar bütün arkadaşlar kolaylıkla faydalanır..

bence çıkabilir canım bazılarında aydan aya çok değişiyor. bir çok arkadaş bahsettmiş bu konuyu. bence gelir gelmez bir test yap..

ya bısı sorcam bu ovulasyon testlerınde cıft cızgı olduktan sonrakı gunlerde cızgı bırden beyazamı donuyor yoksa yavas yavasmı azalıyor rengı?? deneyen oldumu hıc??

hangı marka ovalasyon tetsı kullanıyosun arkadaşlr .benım 18.gunum ben hala çift çizgiiygörmedım gecen ay 13.gun aşılamam yapılmıştı.

core kullanıyorum bende ama hala çift çizgi göremdım. aslında onikinci gun çok incebısı vardı dıkkate almadım ben.şimdi oda yok

benımde ole olmustu 12-13 gıbı cok azdı sonradan cogaldı hatta 18.gun bırden cogaldı gun atlamadan yap bakalım ne cıkıcak

cnm benım gecen ay ılkgün ıkı cızgıde aynı koyuluktaydı ıkıncı gün test cızgısı daha koyudu 3.günde ıkısıde cok koyu olmasada aynı renkteydı sonrakı günler sılıklestı yanı hemen bembeyaz olmadı

core kullanıyorum bende ama hala çift çizgi göremdım. aslında onikinci gun çok incebısı vardı dıkkate almadım ben.şimdi oda yok

cnm bendede gecen ay 14.gün ovülasyonu beklerken gelmedı 18.gün cıft cızgıyı gördüm sen dvm et görürsün mutlaka bıde ıdrara 4saat sıkısık yap.ayrıca heray aynı günde olmuyomus bazı kadınlarda ben düzenlı adet görmeme ragmen gecen ay 18.günde olan ovülasyon buay 13.günde oldu cok sasırdım oyüzden endıselenmevereliniortak

bugun ince bi cizgi oluştu kızlar testı yaptım mutfaga gectım kahvaltı hazırladım baktım olmuş çizgi demkkı gun yakındır ayy çok mutlu oldum :)) altın bulmusum gıbı sevındım heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…