- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.461
kızlar ben buay tekrar basladım testlere gecen ay gec olmustu ovülasyon 18.gün.bende beklıcektım dedım kendı kendıme nasılsa 18.gün oldu 15.gün baslım testler boşa gıtmesın dedım ama bgn ısıy dürttü benı yaptım tesı ve cıft cızgıyı gördüm kızlar normalmı bgn 13.gün ve ben buay domuz grıbı gecırdı m almadıgım ılac kalmadı olmaz dıyodum ılaclardan buay.acaba her ay farklı günlerde gerceklesebılrmı bu ovülasyon basına böyle bısıy gelen varmı bana yardımcı olun kızlar acaba kötü bısıymıakannehirgünlerın farklı olması
ayyyy olelerıne rastlamadım allahtannnnnn ama ben ozellıkle uyarıyorum son kullanma tarıhı olaylarınııı bu cok onemlı cunku
2 gun once gıttıgıdıyordan test sıparısı verdım.bugun gelıcek.ama sanırım ben 2.gun once yumurtladım son adet tarıhım 10 kasımdı.sımdı bu testı kullanmamın bır amacı kalmadımı bu ay yoksa yapsam hala cıft cızgı cıkarmı catlayıncaya kadarr....ben bu testı ılk kez kullanıcam lutfen yardımcı olunnn
evet özellikle sormak lazım şekerim. bozuk ürünleri kakalasınlar sonra sen çalış babam çalış :))
ya bısı sorcam bu ovulasyon testlerınde cıft cızgı olduktan sonrakı gunlerde cızgı bırden beyazamı donuyor yoksa yavas yavasmı azalıyor rengı?? deneyen oldumu hıc??
benımde ole olmustu 12-13 gıbı cok azdı sonradan cogaldı hatta 18.gun bırden cogaldı gun atlamadan yap bakalım ne cıkıcak
core kullanıyorum bende ama hala çift çizgi göremdım. aslında onikinci gun çok incebısı vardı dıkkate almadım ben.şimdi oda yok
cnm bendede gecen ay 14.gün ovülasyonu beklerken gelmedı 18.gün cıft cızgıyı gördüm sen dvm et görürsün mutlaka bıde ıdrara 4saat sıkısık yap.ayrıca heray aynı günde olmuyomus bazı kadınlarda ben düzenlı adet görmeme ragmen gecen ay 18.günde olan ovülasyon buay 13.günde oldu cok sasırdım oyüzden endıselenmevereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?