Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben wondfo kullandım bu ay ve yaklaşık 4 gün çift çizgi gördüm.zaten yumurtlama döneminde 4-5gün koyu iki çizgi görülürmüş.sadece ovulasyon takvimi yetersiz kalabilir tarih tutmayabilir.o yüzden test ile takip etmek daha mantıklı.

ya bısı sorcam sıze ben dayanamayıpp ıdrar testı yaptım ama negatıf cıktı.22sınde yaptım yane ama adet tarıhım 27 sı.sızzce bu normalmı? yoksa cıkma ıhtımalı varmıydı?

tükürüklü test "donna" kullanan varmı rkadaşlar?

ben yeni başladım daha ob-vulasyonuma da var. henüz bişey görmedim

Merhaba arkadaşlar..
Şimdi internette gezinirken tükrükle yapılan bir ovulasyon testi gördüm .Sınırsız kullanım ve aldıgımız ovulasyon testlerinden daha uygun fiyatta 57 TL gibi bir rakam..ıçinizde bu şekilde ovulasyon testi kullanan var mı?Ya da kullananlardan duyduklarınız???

ben yeni kullanmaya başladım.henüz o kılımsı yapıları görmedim.yumurtlamam yarın dan sonra başlıyor.belki anca görürüm bilmiyorum.amakullnım kolay ve sınırsız olunca parasına değiyor.

ben yeni kullanmaya başladım.henüz o kılımsı yapıları görmedim.yumurtlamam yarın dan sonra başlıyor.belki anca görürüm bilmiyorum.amakullnım kolay ve sınırsız olunca parasına değiyor.

selam ben kullandım, zaten elimden geçmeyen kalmadı,hiç memnun kalmadım. iade etmek istedim geride almadılar.. belki bana geldi bilmiyorum ama ben tavsiye etmem arkadaşlar.. bir numaralı ovulasyon testi clearblue, parasını fazlasıyla hakediyor..

ya kızlar ben burda okumustum son gunlerde ovulasyon testı yapıpta ıkıncı cızgı cok sılık cıkanlar fln dıodnuzkı bazı durumlarda hamılelık olabılır bu.ben sımdı yaptım ıkıncı cızgı cıktı sılık ama.ama dun ıdrar testı yaptıydım bısı cıkmamıstı.bu ne sımdı.hala yumurtluyormuyumkı?

hepinize öncelikle iyi bayramlar.

arkadaşlar ben kaç aydır ovülasyon testi kullanıyorum. yani tam 4 aydır hep çift çizgiyi görüp denk getiriyordum ama bir gelişme yoktu. birde ovülasyon testi gebelik olduğu zaman adete yakın çift çizgi çıkıyor diye burada okuduğumdan hep adete yakında yapardım. ama şimdiye kadar hiç silikde olsa 2.çizgiyi adet öncesi görmemiştim. yumurtlama zamanı koyu test çizgisini gördükten sonra hemen silikleşmeye başlar 3.gün falan tamamen yok olurdu ve bir dahaki ovülasyon dönemine kadar çıkmazdı. ama birkaç gündür kasıklarımda ağrı var adetimede 5 gün var. farklı bir ağrı sanki sağ tarafımda içerde birşey var sürekli bir hareketlilik içimdeki dışarı çıksa rahatlayacağım gibi birşey. öncedende olurdu ama adete 1-2 gün kala olurdu. şimdi 10 gün önceden başlamış oldu. bende eve geldim öğlen idrarımı 2 saat tuttuktan sonra tek kalan ovülasyon testini kullanayım dedim. 2.çizgi silik olarak çıktı ama belirgin bir şekilde bakınca görülüyor hemen. adetime daha 5 gün var. biliyorum gene hastalanacağım ama işte bir umut dediğim gibi daha öncedende adete yakın denemiştim ama şimdiye kadar hiç böyle çıkmamıştı. çok belirgin silik 2.çizgi. tutmuşmudur yoksa bir hormonel dengesizlikmi oluşmuştur acaba.

işallah olmuştur ama bazı kadınlar adetin 14 günüve 19 günüde yumurtlayabiliyomuş ben o testlerden hiç yanıt alamadım biyerde okudum ovulasyon gerçekleştikten sonra iki çizgi çıkıyomuş o zaman geç kalmış sayılırız benim doktorum adetin 8 gününden itibaren öbür siklusa kadar gün aşırı ilişki dedi çok zor ama bi deneyin ben denedim ve olduğunu hissediyorum sonucu öğrenmeme iki gün var hepinize bol şans

arkadaslar cevaplarsaniz cok sevinirim ben ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptim adet tarihim 4 kasim her gun test yapiyorum 8 kasim da net cift cizgi cikti ...bide 23 kasimda koyu iki cizgiyi yakaladim maglesef esim yurt disindaydi en son 21 kasim da hatta 22 kasim oluyo beraber olmustuk.. 23 kasim da her gun oldugu gibi oglen 2 de yaptim sonra aksam 6 da yaptim cizgi siliklesmisti,,sonraki gunlerde silik,,23 kasimda yaptigim ilk test cok koyu iki cizgiyken neden aksam 6 da yaptigim test silik cikti bilen varmi

hangi ovulasyon testini kullanmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…