- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.501
slmmm arkadaşlarr hepinize ii bayramlar bende bu bayram çifte bayram yapanlardanım:) çok çok mutluyum sizinle paylşamak istedim..bende mor renkli olan ovlasyon testinden kullandım ilk kes bu ay SAT 30 ekimdi beklenen ise dündü..vve dayanamayıp test yaptımmm çok mutluyum sonuç pozitifti yani artık meleğm benimlee:)gecen ay lk kez denemiştim olmamamıştı burası sayesinde ovulasyon testi aldım bu ay ve ilk ayda sonuç çok sevindirici oldu hepinizi çokk öpüyorumm bu arada meryem64 seni çok gördüm bu topikte ben hiç yazmamıştım psikolojim çok bağlanmasın die:)sen ne yaptın merak ediorumm..hepinize ii bayramlarrrr
core aldim once bi kac gun onu kullandim sonra fortel aldim
20 gundur fortel kullaniyorum
bende core kullanmıştım ama çift çizgi hiç göremedim zaten o ay stresten dolayı adetim 15 gün gecikti yumurtlama olmadı galiba.şimdi tekrar almak istiyorum core mu fortel mi en iyisi hangisi yardımcı olur musunuz
selam npsl
canım geçen ay bende kullandım ama hiç koyu çizgiyi yakalayamadım
wondof mu neydi galiba benimki kafam rahatlasın die aldım daha çok stres sıkıntı yaptım bi türlü çıkmıyınca
bu ayda testim olmasına rağmen yapmadım
ya bende bi sorun var ya da testlerde anlamadım gitti
selam npsl
canım geçen ay bende kullandım ama hiç koyu çizgiyi yakalayamadım
wondof mu neydi galiba benimki kafam rahatlasın die aldım daha çok stres sıkıntı yaptım bi türlü çıkmıyınca
bu ayda testim olmasına rağmen yapmadım
ya bende bi sorun var ya da testlerde anlamadım gitti
slmmm arkadaşlarr hepinize ii bayramlar bende bu bayram çifte bayram yapanlardanım:) çok çok mutluyum sizinle paylşamak istedim..bende mor renkli olan ovlasyon testinden kullandım ilk kes bu ay SAT 30 ekimdi beklenen ise dündü..vve dayanamayıp test yaptımmm çok mutluyum sonuç pozitifti yani artık meleğm benimlee:)gecen ay lk kez denemiştim olmamamıştı burası sayesinde ovulasyon testi aldım bu ay ve ilk ayda sonuç çok sevindirici oldu hepinizi çokk öpüyorumm bu arada meryem64 seni çok gördüm bu topikte ben hiç yazmamıştım psikolojim çok bağlanmasın die:)sen ne yaptın merak ediorumm..hepinize ii bayramlarrrr
canım yanıt için çok saol inşallah sende, bende ve tüm isteyipde henüz muhaffak olamayanlar kavuşuruz bebişlerimize :) , ben eczaneden alıyım diyodum testi bayramdan sonra... bide ateş ölçer aldım ... aslında bilgin varmı yada hiç yaptın mı bilmiyorum ama şu meşhur soğan kürünüde yapıyorum bu ay bende kist yok ama genelde kistler için iyi diyolar bana dokunurmu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?