Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slmmm arkadaşlarr hepinize ii bayramlar bende bu bayram çifte bayram yapanlardanım:) çok çok mutluyum sizinle paylşamak istedim..bende mor renkli olan ovlasyon testinden kullandım ilk kes bu ay SAT 30 ekimdi beklenen ise dündü..vve dayanamayıp test yaptımmm çok mutluyum sonuç pozitifti yani artık meleğm benimlee:)gecen ay lk kez denemiştim olmamamıştı burası sayesinde ovulasyon testi aldım bu ay ve ilk ayda sonuç çok sevindirici oldu hepinizi çokk öpüyorumm bu arada meryem64 seni çok gördüm bu topikte ben hiç yazmamıştım psikolojim çok bağlanmasın die:)sen ne yaptın merak ediorumm..hepinize ii bayramlarrrr

iyi bayramlar canim cok sevindim senin adina allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.bizimde gecen ay ilk denememizdi ama ben zaten yumurtlama gunumuzde bisey olmadigi icin olmuycani biliyodum olmadi yani.benimde bugun 11.gunum yarin ovilasyon testi alicam 12 gunu basliycam anlatirmisin biraz cift cizgiyi gordugun gunmu yaptiniz nasil yaptin bilgimiz olsun canim

kizlar ben gecen ay cok sorn yapmistim cok dusunmustum ama bu ay hic oyle degilim.bide gecen ay izinliydim calismadim evde olmakta cok takmama sebeb olmustu ama simdi oyle degilim.allah hayirlisi ne zamansa bana onu ozaman verecegini cok iyi biliyorum naparsam yapim zamani gelmemisse olmucak bunuda biliyorum..ve bu ay yarin 12 gunum ve ovilasyon testi alip almama konusunda kararsizim yani zaten belirtilerini cok net yasiyorum kaisiklarim agriyor vede beyaz akintim oluyor.........en onemlisi sabir galibaaa .....

core aldim once bi kac gun onu kullandim sonra fortel aldim
20 gundur fortel kullaniyorum

bende core kullanmıştım ama çift çizgi hiç göremedim zaten o ay stresten dolayı adetim 15 gün gecikti yumurtlama olmadı galiba.şimdi tekrar almak istiyorum core mu fortel mi en iyisi hangisi yardımcı olur musunuz

cevapladigin icin tesekkur etmek istedim cunku burda hickimse cevap yazmiyo,ben core yi pek begenmedim,fortel den memnunum atesimle dogru oranti gitti,core tuhaf sonuclar verince biraktim,,ben ilk defa teste basladim bu ay,,23 kasimda oglen ikide yaptigim test cok koyu iki cizgiydi ,,4 saat sonra idrarimi tutup yaptim ikinci cizgi ilk yaptigim teste gore siliklesmisti acaba o dort saat icinde mi yumurtladim,,pozitif gordukten 24 36 saat icinde diyodu,,ertesi gun yaptim ve bugune kadar hep silik cikti testler

selam npsl
canım geçen ay bende kullandım ama hiç koyu çizgiyi yakalayamadım
wondof mu neydi galiba benimki kafam rahatlasın die aldım daha çok stres sıkıntı yaptım bi türlü çıkmıyınca
bu ayda testim olmasına rağmen yapmadım
ya bende bi sorun var ya da testlerde anlamadım gitti

herkese merhaba, ben daha önce bu testlerden kullanmadım 1 yıldır deniyorus ama bebiş görünmedi henüz , gereken tüm test tahlil ne varsa yaptık doktorlar sebepsiz kısırlık diyor doktor bu ay için yumurtlama takibi yapalım dedi ama ben bu bahsettiğiniz testlerdende kullanmak istiyorum en iyisi hangisi acaba tavsiyeleriniz paylaşırsanzı çok sevinirim.. bu arada hepinizin bayramını kutlarım

iyi bayramlar canım
bizde bir yıldır istiyoruz ama yok yok mafoldumben
bende tiroid çıktı tedavi oluyorum başka bi sorun yok bakalım bu ay düşmüş 3 ay daha deneyip bizde yumurta takibini başlıycaz
canım valla bende en iyisi hangisi bilmiyorum
burdaki kızların çoğu gg den sipariş vermişler
bende ordan almıştım
ama ben memnun kalmadım hep silik çizgi çıktı
istersen sende ordan sipariş verebilirsin hangisinden istersen
tez zamanda kavuşuruz inşllhh meleklerimize opuyorumnanaktan

hangi marcayi kullandin bilmiyorum ama kac gun icinde yaptigin da onemli adet bittikten sonraki gunden beklenen adet zamanina kadar yapmak daha dogrucu,,ben iki ay once 5 tane aldim 11 be 16 gun yaptim negatif gorunce yumurtlamadim dedim doktora giitim adetime yakin yumurtlamisim..

aysen cim bende troid hastasiyim cok yuksek cikiyo cok zor hamile kaliyorum kalirsamda dusuk yapiyorum yada en gec 8.haftaya kadar yasiyo,,7 yillik evliyim cok sukur ki bu kadar hayal kirikligindaan sonra bi kizim oldu 19 aylik,,simdi ikinci icin ugrasip duruyorum

canım yanıt için çok saol inşallah sende, bende ve tüm isteyipde henüz muhaffak olamayanlar kavuşuruz bebişlerimize :) , ben eczaneden alıyım diyodum testi bayramdan sonra... bide ateş ölçer aldım ... aslında bilgin varmı yada hiç yaptın mı bilmiyorum ama şu meşhur soğan kürünüde yapıyorum bu ay bende kist yok ama genelde kistler için iyi diyolar bana dokunurmu acaba ?

cok cok tebrik ederim ne guzel allah saglikla kucagina almayi nasip etsin pozitif cizgiyi gordukten sonrami beraberlik oldu,,ben pozitifi gormeden yaklasik 30 saat once beraberlik olmustu,,pozitifi gordugum gun esim maglesef ingilteredeydi

selam kızlar
ya ben en son sıze adetıe bır ıkı gun kala ovulasyon testı yaptıgımı ıkısıde aynı renkte olmadıgını bırı daha acık oldugu solemıstım .bugun bayramın ılk gunu ve adet olmam lazımdı olmadım.test yaptım yıne ovulasyon yıne aynıs ekıldeydı.ıdrar testı yapamadım elımde yoktu.hala da olmadım galıba hamıleyım mıdemde yanıyo gıbı...
eger olursa cok sevıncem bu testler ıse yarıoo gercektn

eczanelerde cok pahalli bu tur seyler internetten siparis verme sansin varsa eve teslim getiriyolar,,

npsl canım senin kaç tiroidin
ayyy bende bu ay düştü yaa sevinmiştim bu ay gelir belki bizim bebiş diye ama mafoldumben

allah bağışlasın canım ama sonunda kavuşmuşsun
benim tiroig 4 65 idi
geçen günkü kontrolde 2 40 a düşmüş
tabi ilaca devam

narnisan
canım eczanede pahalaı oluyo baya bi fark var yani...
soğan kürünü bend eyapayım dedim bu ay ama 15 gün başlanılması gerekiyomuş benim 18 günüm aksiliklerden dolayı bi türlü başlayamadım
iltihabı felan yok ediyomuş adetleri düzenliyomuş canım
sonuçta bitkisel yani....

aren ben uc gundur basindan sonuna kadar okudum yazilanlari bende yeni ogrendim yumurtlama gununden sonra adete kadar olan surede silik cizgi bile hamilelikmis,,sadece bi kac kisi vardi negatif olan ama cogunluk oyleydi insallah sende o cogunlugun icindesindir gunun ne zaman ovulasyon testin cok mu silik cikti

maviyeşil inşlhh hamilesindir canımm

bende işe yaramadı bu testler yani hiç koyu çizgi çıkmadı memnun kalmadım

inşlh güzel haberini alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…