- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.521
eczanelerde cok pahalli bu tur seyler internetten siparis verme sansin varsa eve teslim getiriyolar,,
npsl canım senin kaç tiroidin
ayyy bende bu ay düştü yaa sevinmiştim bu ay gelir belki bizim bebiş diye ama mafoldumben
allah bağışlasın canım ama sonunda kavuşmuşsun
benim tiroig 4 65 idi
geçen günkü kontrolde 2 40 a düşmüş
tabi ilaca devam
narnisan
canım eczanede pahalaı oluyo baya bi fark var yani...
soğan kürünü bend eyapayım dedim bu ay ama 15 gün başlanılması gerekiyomuş benim 18 günüm aksiliklerden dolayı bi türlü başlayamadım
iltihabı felan yok ediyomuş adetleri düzenliyomuş canım
sonuçta bitkisel yani....
narnisan
canım biz ne dersek boş tabiki allah istiycek o ol demeden olmuyo işte....
15 günü başlanması gerektiğini sölüyolar bende saraçoğlunun sitesinden araştırmıştım sende bi bak istersen bi daha ki ay bende yapıcam kısmet olursa tabi inşlhh gerek kalmaz
npsl canım evet hamilelikte dozu artırıyolarmış
ben şu an sabahları yarım kullanıyorum
her şerde bi hayır vardır kendini üzmene gerek yok yani naip kısmet allah nasip etmedikten sonra sen doktora gitsende olmuyo gitsende olmuyo..
her şeyin hayırlısı
bende bu aya baya bi umutla bakıyodum bakalım seninki gibi düştüğü ilk ay hamiş kalırım inşlhhh
ayy bi de bana kiloda aldırdı tabi bilmiyodum bişey yememe rağmen bi sene içinde 18 20 kilo aldım
doktor artık düştü kolaylıkla verirsin dedi ama bakalımm
bebiş gelsinde ben tombiş anne olmayada razıyım kaydirigubbakcemile3
aslında nettende araştırma yapmaya başladım şimdi :) .. sat 21 kasımdı normalde 26-28 gün arası sürüyor reglim , testler tek kullanımlık en az 5-6 adet almak lasım sanırım .. bide şu soğan kürüyle ilgili bilginiz varmı acaba ben içiyorum tadıda pek nahoş boşu boşuna içimiyim diyorum :)
narnisan
canım biz ne dersek boş tabiki allah istiycek o ol demeden olmuyo işte....
15 günü başlanması gerektiğini sölüyolar bende saraçoğlunun sitesinden araştırmıştım sende bi bak istersen bi daha ki ay bende yapıcam kısmet olursa tabi inşlhh gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?