Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bu arada kızlar bendede soluk çizgi vardı regl günüme bi gün kala bile mafoldumben
hatta banada herkes öle demişti
diyorum yaa bendee sorun var sorun ama nerde bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

eczanelerde cok pahalli bu tur seyler internetten siparis verme sansin varsa eve teslim getiriyolar,,

aslında nettende araştırma yapmaya başladım şimdi :) .. sat 21 kasımdı normalde 26-28 gün arası sürüyor reglim , testler tek kullanımlık en az 5-6 adet almak lasım sanırım .. bide şu soğan kürüyle ilgili bilginiz varmı acaba ben içiyorum tadıda pek nahoş boşu boşuna içimiyim diyorum :)

ben adetimin 15.günü ovülyon tetsinde çift çizgiyi gördüm. sonraki günler silikleşti ve tamamen kayboldu. 23. gün evde tek bir ovülasyon tetsi vardı öylesine yapayım dedim. test çizgisi silik fakat belirgin olarak çıktı. daha önceki dönemlerde de adete yakın acaba tutmuşmudur diye buradakilerden okuduğum için ovülasyon testi ile deniyordum ama hiç silikde olsa 2.çizgi çıkmazdı. adetimede 3-4 gün var.

canım yazdıktan sonra okudum yazdığını ben erken başladım sanırım küre SATım 21 küre 22 yada 23 de başladım .. gerçi hamile kalma olayının şans fakörünede bağlı olduğunu düşünüyorum artık çünkü 1 yıl önce bir düşük yaşadım 7. haftada kalp atışı gerçekleşmeyince alındı.. o zaman hamilelik için hiç uğraşmamıştık 2. ayda kalmıştım ama düşükten sonra ne olduysa oldu 1 yıldır tüm uğraşmalarımıza rağmen kalamıyorum benim gibi olanlar varmı acaba ... doktorlar hiç sorun yok deneyin !! diyorlar başka bişey demiyorlar :) bizmi beceremiyorus bu işi anlayamadım bi türlü :))

ben hamile kaldigimda ilac kullanmiyodum,gec yumurtlamisim o ay 22 gun gecmisti gunum cok erken farkettik cok sukur hep atlamis doktorlar troid i,,sagolsun son doktorum hemen tahlil istedi kanda 100 leri gecince kese gozukmeden ilaca basladik ordan kurtardim o da yine allah tarafindan oldu..kizimdan sonra da kimyasal gebelik yasadim 5 lerdeydi ilac kullandim bi hafta sonra 3.5 cikti o ay hamile kaldim,biliyosun hamilelik aninda birden firliyo bu hastalik , ev tasiyoduk doktor isini ihmal ettim tahlillerimi geciktirdim gunlerce pismanliktan uyku uyuyamadim,,belki doktora gitseydim dusurmucektim ..onceden 50 lik kullaniyodum simdi 100 luk

narnisan
canım biz ne dersek boş tabiki allah istiycek o ol demeden olmuyo işte....
15 günü başlanması gerektiğini sölüyolar bende saraçoğlunun sitesinden araştırmıştım sende bi bak istersen bi daha ki ay bende yapıcam kısmet olursa tabi inşlhh gerek kalmaz

npsl canım evet hamilelikte dozu artırıyolarmış
ben şu an sabahları yarım kullanıyorum
her şerde bi hayır vardır kendini üzmene gerek yok yani naip kısmet allah nasip etmedikten sonra sen doktora gitsende olmuyo gitsende olmuyo..
her şeyin hayırlısı
bende bu aya baya bi umutla bakıyodum bakalım seninki gibi düştüğü ilk ay hamiş kalırım inşlhhh

ayy bi de bana kiloda aldırdı tabi bilmiyodum bişey yememe rağmen bi sene içinde 18 20 kilo aldım
doktor artık düştü kolaylıkla verirsin dedi ama bakalımm

bebiş gelsinde ben tombiş anne olmayada razıyım kaydirigubbakcemile3

inşallah canım gerek kalmaz , gerçi tadı kötü falan ama detoks yerinede geçiyor bi bakıma :)
ben şimdilik iyi akşamlar diliyorum size yardımlarınız için çok teşekkür ederim, çok memnun oldum , elimden geldiğince hergün girmeye gayret edicem buraya umarım yine paylaşımda bulunuruz .. kendinize çok iyi bakın :))

ben cok zayiflamistim halan da oyleyim 47 49 gidip geliyom dogumdan sonrada cok hizli vermistim sanirim cok calismasindan kaynaklaniyo

aysen cim en kisa zamnda kalcaksin insallah hamile,,ovulasyon testleriyle takip et..ben ates olcuyodum baslarda doktorum troid hastasisin atesin duzensiz olur tek basina ise yaramayabilir dedi..her gun devam ediyorum olcmeye ama dikkate de almiyorum,,sadece merak iste denemedigimiz sey kalmadi,,daha neler gorup gecircez bakalim

canım sende yoksa hipertiroid mi var yani o zayıflatıyomuş hipotiroig kilo aldırıyomuş

canım ovlsyn testi bende bi işe yaramadı yaa belkide ilaç kullandığım için testide etkilemişmidir diye düşünüyorum

bende bi ay ateş ölçtüm ama düzenli ölçmedim
ooo canım valla sorma neler neler bal tarçınmı dersin
keçiboynuzumu dersin ovlsyn testimi dersin delikafadulden
herşey yapılıyo ama bi türlü bebek gelmiyo
kader kısmet canım
inşlhh dediğin gibi en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruz canım hihoyyyt

aysen cim bende once ise yaramadigini dusunuyodum 11.ve 16.gunler arasinda yapiyodum sonra doktor farketti gec yumurtladigimi ilk defa bu ay 35 tane test aldim 4 kasim son adet tarihim 23 kasimda yumurtladim en dogru sonuca boyle ulastim ama maglesef 23 kasimda esim ingilteredeydi pozitif vermeden yaklasik 30 saat once beraberlik olmustu en son yani bu ayda olmadi maglesef,,ne sans

canım ben geçen ay 8 günden başladım 23 güne kadar yaptım hep silik çıktı yani hiç aynı koyuşuğa gelmedi
bende 8 günden itibaren gün aşırı ilişki deniyorum canım
bi de idrar turma olayı bende zor oluyo yaa 4 saat dayanamıyorum kaydirigubbakcemile3

belki bi dahaki reglimde bende tekrar denerim tabi inşlhh gerek kalmaz
canım pozitif verdikten 24 48 saat içindede oluyomuş o zamanı yakalasaydın tabi eşin dönmüş olduysa :hulya:
bende bazen 12 16 günler yoğunlaşıyorum
ama eşim nöbette oluyo yani denk gelmiyo :sinifsinif:

esim p.tesi geliyo yani bu ayda bitti ayin 6 yada 7 sinde gelcek..sen devam et..bazi test markalari farkliliklar gosteriyo diye okumustum burda iki farkli marka ayni gun icinde farkli sonuc vermis...sen moralini bozma son gune kadar umit var..ben kizima adet tarihimden bi kac gun once kaldim yazdigim mesajlarda da var

soğan kürünü mutlaka iç benim kuzenimin 8 yıl çocuğu olmadı soğan kürü yaptı şimdi 4 aylık hamile bende pazartesi başlıyorum yapmaya

evet canım bi dahakini bu marka almam zaten
7 sindede benim kırmızılar gelecek veya 9 ay gelmeyecek
hayırlısı olsun bakalım hakkımızda

adetin 7.günü başlanır 15 gün yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…