Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm şöyleki bnm siklusum 26 güne birdi.fakat bu ay 14.gün çift çizgiyi gördüm core mor olanda iki çizgi çok yakın koyuluktaydı(yani 28 günlük sklusuma geri döndüm çünkü son üç aydır 25 26 da birgibi bi düzensizlik yaşadım bu sefer normal düzenime dönmüşüm ) ondan önceki gün o gün ve o günden sonraki 48 saat içinde 3 birlikteliğimiz oldu ...yani 13 14 16 da sein de güsel hbrlerni bekliyrum ben burda sadece okudum hiç yorum yapmadım kendimi kaptırıp stres olmaktan korktum açıkcası eger seninde böle düşüncelerin warsa biras uzaktan takip et tabki burda paylaşım çok önemli ama kişiden kişiyedeğişen bi etkileşim artık ne sorarsanız cvplarım:) ii dileklerin için tşk ederim bu arada inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinopuyorumnanaktan

tsk ederim canim verdigin bilgiler icin.ben bugun alicam testi 12 gunum bugun yapmaya basliycam insallah..yok ben gece ay cok takmistim ama bu ay icimde bi rahatlik var ve test bile yapip yapmamakta kararsizim.yazmistimda gecen ay hep evdeydim kendime bi ugras yoktu sirf bu konu da dondum durdum bide ilk deneme normal hersey....bende bu gunden itibaren girmiycem biraz en azindan ovilasyonum gecene dek.opuyorum canim seni ve bebisi insallah seninkine en kisa zamanda kardesde benimkisinden gelir.....kibb opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben ayin 16,da hastalandim ben bugun 12 gunum saniyordum ama hesapladim bugun 13 gunum olmus.16 gunu sabahi hastalandim ise gitmeden kanamam gelmisti kosturmacadan gunumu bile karistirdimmmm

Herkese merhaba ve iyi bayramlar arkadaşlar ben topiğe yeni girdim, üye olalı bir ay kadar oldu. Arkadaşlar ben de 2.bebek için uğraşıyorum 7 aydır korunmadık ama olmadı ve sonra ben ovülasyonlarımın farklı günlerde olabileceğini anladım bu arada bir kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay fortel ovülasyon testi aldım Reglilerim kimyasal gebelikten sonra düzenli değil 28 ve 24 gün oldu normalde 26-27 dündür. Bu ay olursam 3. reglim olacak kimyasal gebelik sonrası.

Size bir sorum olacak, ovülasyon testini 8. günden itibaren uygulamaya başladım ancak 9. gün testim çalışmadı pencere numune ile hiç ıslanmadı bu arada ben temiz bir plastik bardağa alıyorum numuneyi ve ucu o şekilde daldırıyorum her akşam 20:00 da yapıyorum. 9. gün olduğu için yeni bir çubuğu açmak isytemedim gece 23:00 da baktığımda helen pencere ıslanmamıştı sabah saat 09:00 da baktığımda 10.gün yani çift çizgiyi gördüm. ve o gün içinde bunu değerlendirdim tabi y,ne 10.günü akşamı test yaptım tek çizgi idi. Bu arada çubukları atmıyorum toplam üç çubuğum oldu sadece o gece çalışmayan ama sabah baktığımda çift gördüğüm çubuktan başka diğer çubuklar tek çizgide kaldı. Gerçi 5-10 dk dan sonraki değerleri göz önüne almayın deniyor ama yine de o gece olmasada ertesi gün sabah görünce durumu riske etmek istemeyip değerlendirdik , sizin yorumlarınızı da almak istiyorum tabi bu arada testlere devam edeceğim. Bu testleri kullanıp hamile kalan arkadaşlar yani memnun olanlar var mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

waters bende fortel aldim ilk defa bu ay 15 dakikadan sonra olusan sonuclari degerlendirmeyin diyo..ama cok koyu iki cizgiyi gorduysen pozitiftir ayni gun ikinci testi yapip silik ciktiysa yada negatifse herhalde yumurtladin ki negatif cikardi,,,bende ayni soruya benzer bi soru sormustum ama maglesef burda kimse cavaplamadi,,benimde 23 kasim da 10 dakika icinde cok koyu iki cizgi cikti 4 sat sonra ikinci bi test yaptim siliklesmisti ikinci cizgi,,, 24 kasimda iyice siliklesmisti..soruma cevap bulamadim ama sanirim yumurtladiktan sonra cizgi siliklesiyo

bu testleri genelde ayni saatler arasinda yapilmasi soyleniyor.ve yumurtlama 24 saat suruyor

Adetıme 6 7gun kala bugun 2.ÇızgıÇıktı daha tam net deĞıl dıĞerıyle aynı renkte deĞıl yanı.
Ama buda ıyı bıŞı hıÇÇıkmıyck dıye endıselnmıŞıtm.bıde yumurtlama gec olduguna gÖre adet tarııhmde ılerı atacak ..arkadŞalr 2.Çızgı Çıkmadı dıye endıselenmeyın yapın tetsınızı .benım nerdeyse 1haftadır sılık Çızgı varbugun yarın anca belırgınleŞır

canım seni o kadar iyi anlıyorum kii
yani bende içimdekilerini birine anlatmaya kalksam......
yaşamadan bilinmiyo hiç bişey
bende daha dün gece saatlerce ağladım canım
yalnız değilsin :teselli:

bu testleri genelde ayni saatler arasinda yapilmasi soyleniyor.ve yumurtlama 24 saat suruyor

ben her gun ayni saatte yaptim idrarimida hergun 4 saat tutarak ve az sivi tuketerek...23 kasimda cok koyu iki cizgiyi gordum oglen 2 de yapmistim ,,sonra emin olmak icin idrarimi 4 saat tuttum sivi az aldim bu sefer ikinci cizgi siliklesmisti hafif i,,lk teste gore silikti yani,,sorum da buydu zaten oglen ikide pozitif aksam 6 da silik cikti

ole aysen de ınsanın moralı oole cok bozuluokııı..bırde adetın gecınce umutlanıosun

maviyesşil senin ovülasyon tetsinde çift çizgi çıkmaya ovülasyondan sonra sürekli mi devam etti yoksa 2.çizgi kaybolup sonradan tekrar mı belirdi.

benimde adetime daha var. ama ovülasyondan sonra tamamen kaybolan 2.çizgi adetime 5 gün kala silik olsada belirgin bir şekilde çıktı. daha adetime 2 gün var. işte bir umut.

NPLS teşekkür ederim ben de ilk defa bu ay kullanıyorum aksilik işte 9.gün test çubuğu çalışmadı ekran hiç ıslanmadı ama gece ıslanmış ve çift çizgi çıkmıştı 10.günün sabahına o nedenle riske etmemek için 10. gün öğleden sonra değerlendirdik ama 9.günün akşamı testi yaptığımda ne C ne de T bölgesi ıslanmamıştı problem orda. geçen ay zaten 24 gün sürdü periyodum çok kısa sürdü yani ilk defa o nedenle 9.günün gecesi çıkan çift çizgi bana acaba olabilir mi dedirtti. Şimdi bugün 11.günüm tek çizgiyi gördüm ikinci çizgi hayal meyal çıkıyor değilmi sende de ? o pozitif sayılmıyor biliyorum. Bu ay ben 2 kutu fortel aldım çünkü ovülasyonumun sabit olmadığından şüpheleniyorum yani periyodumun herhangi bir günün de yumurtluyor gibiyim, bir önceki ay 16. günümdü doktora bir rahatsızlığımdan dolayı gitmiştim ve yumurtam henüz çatlamamıştı. Bu son iki aydaki düzensizlik beni ovülasyon testi almaya yönlerndirdi. Fiyatları da az değil ki çok pahalılar. Neyse faydasını görelim de gerisi önemli değil ben şimdi yaptığım test çubuklarını atmıyorum, bekleme sonucu değişme oluyor mu diye şimdiye kadar olmadı ama 9. günün akşamı yaptığım test beni biraz altüst etti..ya yumurtladım ya da hatalı bir çift çizgi oluştu gece bilmiyorum elimdeki fortellerle 17. gün dahil deneyeceğim sayıda var.. haberleşiriz sizin kaçıncı gün oldu bugün fortel ile test yapalı ?

Mantık yürütünce sabah 10 ile öğlen 2 arası bir saatte LH pik yaptı ve ovülasyon gerçekleşti saat 2 ile 6 arası LH düşmüş olduğundan tek çizgi görmüş olmalısın peki 24 -25 kasım ve daha sonraki günler bakabildiniz mi? tahmini regli ne zaman başlıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…