- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.541
o zaman benden geçmiş yanii
artık bi dahaki aya tabi inşlhh kırızı kart görmem[/QUO
inş.cnm rahat ol kafanı meşgul edecek şeyler bul bende çok istiyorum 1.5 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz
geçen ay doktora gittim yumurtam 13mm idi doktor küçük gelişmemiş deyip klomen verdi bende adetin 3.günü klomene başladım bal tarçın çörek otu alıyorum aynı zamanda 7.gün soğan kürüne başlayacam bakalım inş.tuttururum
iyi bayramlar canim cok sevindim senin adina allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.bizimde gecen ay ilk denememizdi ama ben zaten yumurtlama gunumuzde bisey olmadigi icin olmuycani biliyodum olmadi yani.benimde bugun 11.gunum yarin ovilasyon testi alicam 12 gunu basliycam anlatirmisin biraz cift cizgiyi gordugun gunmu yaptiniz nasil yaptin bilgimiz olsun canim
cnm şöyleki bnm siklusum 26 güne birdi.fakat bu ay 14.gün çift çizgiyi gördüm core mor olanda iki çizgi çok yakın koyuluktaydı(yani 28 günlük sklusuma geri döndüm çünkü son üç aydır 25 26 da birgibi bi düzensizlik yaşadım bu sefer normal düzenime dönmüşüm ) ondan önceki gün o gün ve o günden sonraki 48 saat içinde 3 birlikteliğimiz oldu ...yani 13 14 16 dasein de güsel hbrlerni bekliyrum ben burda sadece okudum hiç yorum yapmadım kendimi kaptırıp stres olmaktan korktum açıkcası eger seninde böle düşüncelerin warsa biras uzaktan takip et tabki burda paylaşım çok önemli ama kişiden kişiyedeğişen bi etkileşim artık ne sorarsanız cvplarım:) ii dileklerin için tşk ederim bu arada inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinopuyorumnanaktan
cnm şöyleki bnm siklusum 26 güne birdi.fakat bu ay 14.gün çift çizgiyi gördüm core mor olanda iki çizgi çok yakın koyuluktaydı(yani 28 günlük sklusuma geri döndüm çünkü son üç aydır 25 26 da birgibi bi düzensizlik yaşadım bu sefer normal düzenime dönmüşüm ) ondan önceki gün o gün ve o günden sonraki 48 saat içinde 3 birlikteliğimiz oldu ...yani 13 14 16 dasein de güsel hbrlerni bekliyrum ben burda sadece okudum hiç yorum yapmadım kendimi kaptırıp stres olmaktan korktum açıkcası eger seninde böle düşüncelerin warsa biras uzaktan takip et tabki burda paylaşım çok önemli ama kişiden kişiyedeğişen bi etkileşim artık ne sorarsanız cvplarım:) ii dileklerin için tşk ederim bu arada inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinopuyorumnanaktan
bu testleri genelde ayni saatler arasinda yapilmasi soyleniyor.ve yumurtlama 24 saat suruyorwaters bende fortel aldim ilk defa bu ay 15 dakikadan sonra olusan sonuclari degerlendirmeyin diyo..ama cok koyu iki cizgiyi gorduysen pozitiftir ayni gun ikinci testi yapip silik ciktiysa yada negatifse herhalde yumurtladin ki negatif cikardi,,,bende ayni soruya benzer bi soru sormustum ama maglesef burda kimse cavaplamadi,,benimde 23 kasim da 10 dakika icinde cok koyu iki cizgi cikti 4 sat sonra ikinci bi test yaptim siliklesmisti ikinci cizgi,,, 24 kasimda iyice siliklesmisti..soruma cevap bulamadim ama sanirim yumurtladiktan sonra cizgi siliklesiyo
bu testleri genelde ayni saatler arasinda yapilmasi soyleniyor.ve yumurtlama 24 saat suruyor
eczanelerde cok pahalli bu tur seyler internetten siparis verme sansin varsa eve teslim getiriyolar,,
ole aysen de ınsanın moralı oole cok bozuluokııı..bırde adetın gecınce umutlanıosun
valla bizimde gittigidiyordan aldıklarımızın son kullanım tarihini kazımışlar.. ona dikkat et şekerim
waters bende fortel aldim ilk defa bu ay 15 dakikadan sonra olusan sonuclari degerlendirmeyin diyo..ama cok koyu iki cizgiyi gorduysen pozitiftir ayni gun ikinci testi yapip silik ciktiysa yada negatifse herhalde yumurtladin ki negatif cikardi,,,bende ayni soruya benzer bi soru sormustum ama maglesef burda kimse cavaplamadi,,benimde 23 kasim da 10 dakika icinde cok koyu iki cizgi cikti 4 sat sonra ikinci bi test yaptim siliklesmisti ikinci cizgi,,, 24 kasimda iyice siliklesmisti..soruma cevap bulamadim ama sanirim yumurtladiktan sonra cizgi siliklesiyo
ben her gun ayni saatte yaptim idrarimida hergun 4 saat tutarak ve az sivi tuketerek...23 kasimda cok koyu iki cizgiyi gordum oglen 2 de yapmistim ,,sonra emin olmak icin idrarimi 4 saat tuttum sivi az aldim bu sefer ikinci cizgi siliklesmisti hafif i,,lk teste gore silikti yani,,sorum da buydu zaten oglen ikide pozitif aksam 6 da silik cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?