- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.561
Mantık yürütünce sabah 10 ile öğlen 2 arası bir saatte LH pik yaptı ve ovülasyon gerçekleşti saat 2 ile 6 arası LH düşmüş olduğundan tek çizgi görmüş olmalısın peki 24 -25 kasım ve daha sonraki günler bakabildiniz mi? tahmini regli ne zaman başlıyor ?
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Çok uzun süredir forumu takip ediyorm fakat yazmak nasip olmadı. Ben de 3 aydır korunmuyorum ama bir türlü tutturamadık işte akannehir. Ovulasyon testi kullanıyorum coretest marka olandan. Sizlere birşey danışmak istiyorum. Benim ovulasyon testi sonucum;
7.,8.,9.10. günler hiç denecek kadar çok silik, 11 ve 12. günler silik çizgi, 13 ve 14. günler çok belirgin fakat yinede aynı koyulukta olmayan çizgiler çıktı. (13. gün en belirgin olanıydı.)Tam dedim artık 15. gün istediğim çok koyu çizgiyi yakalayabilirim diye fakat farklı saatlerde iki kez test yaptım ikisi de çok silik çıktı. 16. gün dayanamadım sabah yaptım ve çok daha silik çizgiydi. Ve zannededersem artık yokolmaya başladı. Benim anlamadığım prospektüsünde illaki en az aynı koyulukta olmalıdır yazıyor. Benimki çok belirgindi fakat aynı koyulukta hiç olmadı. Bu arada 12., 14. ve 15. günler cinsel ilişkim oldu. Sizce ben şimdi yumurtladım mı yoksa testlere devam mı etmeliyim. Aslında adet peryodum 30-32 gün arası değişiyor, açıkçası bana biraz erken gördüm gibi geldi ama, yavaş yavaş çizgiyi kaybediyorum zemuszemus. Görüşlerinizi bekliyorum.
kendy hosgeldın bayramın kutlu olsun bende ovulasyon testı kullanıyorum son adet tarıhım 4 kasım 13 14 kasım da net ıkı cızgı yakaladım ama dıgerı hafıf sılıktı sonrakı gunler tek cızgı cıktı bende o gunlerı degerlendırdım..daha sonrakı gunlerde de yaptım ıyı kı yapmısım 23 kasımda asıl pozıtıtıf cızgıyı yakaladım..ısını sansa bırakma derım belkı de yumurtladın ama bunu ancak adet gunune kadar teste devam ederek ogrenebılırsın..daha dogruca bı yontem olur bence elınde testın varsa devam et
NPLS teşekkür ederim ben de ilk defa bu ay kullanıyorum aksilik işte 9.gün test çubuğu çalışmadı ekran hiç ıslanmadı ama gece ıslanmış ve çift çizgi çıkmıştı 10.günün sabahına o nedenle riske etmemek için 10. gün öğleden sonra değerlendirdik ama 9.günün akşamı testi yaptığımda ne C ne de T bölgesi ıslanmamıştı problem orda. geçen ay zaten 24 gün sürdü periyodum çok kısa sürdü yani ilk defa o nedenle 9.günün gecesi çıkan çift çizgi bana acaba olabilir mi dedirtti. Şimdi bugün 11.günüm tek çizgiyi gördüm ikinci çizgi hayal meyal çıkıyor değilmi sende de ? o pozitif sayılmıyor biliyorum. Bu ay ben 2 kutu fortel aldım çünkü ovülasyonumun sabit olmadığından şüpheleniyorum yani periyodumun herhangi bir günün de yumurtluyor gibiyim, bir önceki ay 16. günümdü doktora bir rahatsızlığımdan dolayı gitmiştim ve yumurtam henüz çatlamamıştı. Bu son iki aydaki düzensizlik beni ovülasyon testi almaya yönlerndirdi. Fiyatları da az değil ki çok pahalılar. Neyse faydasını görelim de gerisi önemli değil ben şimdi yaptığım test çubuklarını atmıyorum, bekleme sonucu değişme oluyor mu diye şimdiye kadar olmadı ama 9. günün akşamı yaptığım test beni biraz altüst etti..ya yumurtladım ya da hatalı bir çift çizgi oluştu gece bilmiyorum elimdeki fortellerle 17. gün dahil deneyeceğim sayıda var.. haberleşiriz sizin kaçıncı gün oldu bugün fortel ile test yapalı ?
herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum.bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım.kulalnmamdaki asıl amçata yumurtlayıp yumurtlamadığımı bilmekti.adetimin 9.günü başladım ve sürekli yaptımm.her seferinde ikinci çizgi çıktı ama hep diğerine göre daha silikti.ve reglimin 25.günü hiç umudum olmadan yapiim bi tekrar dedim diğeriyle aynı koyulukta ikinci çizgiyi gördüm iananamadımm.kızlarr sizce bu kaadr geç olaiblirmi benim regl döngüm 32 34 36 arası değişiyo.geçen ay çok gecikmişti adetim tam 40.gün oldumm hemde söktürücü kullanarak ilk kez adet söktürücü ile regl oldum herzamn düzenliydi yani engeç 36da olurdum.sizlerdenede böyle yaşayan varmı 25.günde çift çizgi ve aynı koyuluktaaaa
canım sen nolur nolmaz devam et ben 4 kasım son adet tarıhım 13 14 kasımda ıkı cızgı hemen hemen aynı koyuluktaydı ama asıl pozıtıfı 23 kasımda yakaladım ben,,, eger testın varsa devam et derım...sankı bana daha net bı cızgı yakalıcakmıssın gıbı geldı..bak 16.gunde gecen ay catlamamıs yumurtan...bırakma sakın devam et
kizlar sizinle bisey paylasmak istedim.dun clearblue ovilasyon testi aldim dun yaptim dun 13.gunumdu ve digital testte gulen resim cikti.gecen ay bu testi yapamamistim ama baska bi teste 15,gunu yumurtlamistim yani heray ani gun yumurtlamiyoruz sanirim bilginiz olsun diye yazdim
cnmm merhaba bak denk geldik die yazaım dedim bende bugün b hcg baktırdım 349.3 çıktı:)aslında gidince hastanede baktırcaktım ama dayanamadım bugün yaptırdım:)egr gülen yüz çıktıysa süpper degerlendirdin inşş..bnm core mor olandandı ve iki çizgi yakındı birbirine aynı deildi ama ben denedim şansımı ..ovulasyon günü şöle deişri cnm sen yumurtladığın günden tam 14 gün sonra regl olursun yani bi ay 27 gün sürerse siklusun 13. günde dier ay 28 gün sürerse 14. günde yumurtlama olur bu süre asla deişmes yani.. hadi cnm hayırısı bebişime kardeşler lazımmm:)alkisalkisalkis
Devam edeceğim canım gerekirse 3. kutuyu alacağım. Zaten 16. gün çatlamamış olduğunu görünce ovülasyonu tutturamadığımı anladım bu ay aldım hayırlısı deniyoruz umarım sen de bu ay olumlu sonuç alırsın.
npsl canım iyiyim çok şükür
evet bende senden cevap bekledim
inşlh bu ay iyi heberler alırız tatlım
bakalım benimde son bir haftam
hiç umutta olmasa yinede
kizlar sizinle bisey paylasmak istedim.dun clearblue ovilasyon testi aldim dun yaptim dun 13.gunumdu ve digital testte gulen resim cikti.gecen ay bu testi yapamamistim ama baska bi teste 15,gunu yumurtlamistim yani heray ani gun yumurtlamiyoruz sanirim bilginiz olsun diye yazdim
Merhaba Meryemcim ben de fark ettim ama 7 ayıma mal oldu bu süreç içinde denk gelen ayda da kimyasal gebelik geçirdim ben de bu ay ilk defa fortel ovülasyon testi kullanıyorum ama hafif sarı akıntım var Salı günü randevu alabilirsem dr a gideceğim acaba enfeksiyon varsa gebe kalmama engel olur mu ? eğer öyleyse ovülasyon testlerini boşuna kullanmış olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?