Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

23 kasımdan sonra bugune kadar yaptım her gun sılık cıkıyo en net 23 kasım oglen ıkı de yakaladım aynı gun 6 da yaptım sılıklestı bugunde cızgı var ama belırgın sılık dahada yapmaya devam etcem adet tarıhım bı kac gun atabılır ama benım hesabıma gore 4 aralıkla 6 aralık

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Çok uzun süredir forumu takip ediyorm fakat yazmak nasip olmadı. Ben de 3 aydır korunmuyorum ama bir türlü tutturamadık işte akannehir. Ovulasyon testi kullanıyorum coretest marka olandan. Sizlere birşey danışmak istiyorum. Benim ovulasyon testi sonucum;
7.,8.,9.10. günler hiç denecek kadar çok silik, 11 ve 12. günler silik çizgi, 13 ve 14. günler çok belirgin fakat yinede aynı koyulukta olmayan çizgiler çıktı. (13. gün en belirgin olanıydı.)Tam dedim artık 15. gün istediğim çok koyu çizgiyi yakalayabilirim diye fakat farklı saatlerde iki kez test yaptım ikisi de çok silik çıktı. 16. gün dayanamadım sabah yaptım ve çok daha silik çizgiydi. Ve zannededersem artık yokolmaya başladı. Benim anlamadığım prospektüsünde illaki en az aynı koyulukta olmalıdır yazıyor. Benimki çok belirgindi fakat aynı koyulukta hiç olmadı. Bu arada 12., 14. ve 15. günler cinsel ilişkim oldu. Sizce ben şimdi yumurtladım mı yoksa testlere devam mı etmeliyim. Aslında adet peryodum 30-32 gün arası değişiyor, açıkçası bana biraz erken gördüm gibi geldi ama, yavaş yavaş çizgiyi kaybediyorum zemuszemus. Görüşlerinizi bekliyorum.

kendy hosgeldın bayramın kutlu olsun bende ovulasyon testı kullanıyorum son adet tarıhım 4 kasım 13 14 kasım da net ıkı cızgı yakaladım ama dıgerı hafıf sılıktı sonrakı gunler tek cızgı cıktı bende o gunlerı degerlendırdım..daha sonrakı gunlerde de yaptım ıyı kı yapmısım 23 kasımda asıl pozıtıtıf cızgıyı yakaladım..ısını sansa bırakma derım belkı de yumurtladın ama bunu ancak adet gunune kadar teste devam ederek ogrenebılırsın..daha dogruca bı yontem olur bence elınde testın varsa devam et

Kendy merhaba hoşgeldin ben de ovülasyon topiğine yeni katıldım. Ben de ilk defa bu ay fortel kullanıyorum. Senin yazını okudum. çift çizginin belirigin olduğunu düşündüğün günleri değerlendirmen iyi olmuş aslında yumurtlamış gibi gözküyor veriler ama 30-32 gün arası değişiyorsa beriyodun 18. gün dahil devam et derim eğer elinde varsa 19.günü de yapabilirsin garanti olsun ondan sonra inşallah regli olmaz ve istediğine kavuşursun ama olursada periyodunun yine kaç gün sürdüğüne bak 13 veya 14 .günler çift çizgi çıktıysa senin bu ay ki periyodun yaklaşık 27-28 gün sürmeli diye düşünüyorum.

Bende 8. gün başladım testlere elimde şimdilik 10 tane var 17. gün e kadar bu durumda bir kutu daha alıp 22. güne kadar devam etmem gerekebilir..zaten benim de bu testi almamdaki sebep ovülasyon zamanımın tahmin ettiğim zamanlardan farklı bir günde gerçekleştiğinden şüphelendiğimden. Haberleşmemiz iyi oluyor teşekkür ederim. Ben de yaptığım testlerden haberdar edeceğim. Umarım bu aydan sonra gerek kalmaz da bebeklerimize kavuşuruz, bu topikte uğraşan herkes de bir an önce bebeklerine kavuşur inşallah.

canım sen nolur nolmaz devam et ben 4 kasım son adet tarıhım 13 14 kasımda ıkı cızgı hemen hemen aynı koyuluktaydı ama asıl pozıtıfı 23 kasımda yakaladım ben,,, eger testın varsa devam et derım...sankı bana daha net bı cızgı yakalıcakmıssın gıbı geldı..bak 16.gunde gecen ay catlamamıs yumurtan...bırakma sakın devam et

aysen 34 nerelerdesın dun yazmıssın yoktum gece gırdım yazmaya calıstım ama ınternette problem vardı buı kactane mesaj yazabıldım sonra hıc acılmadı ıyımısın..

herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum.bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım.kulalnmamdaki asıl amçata yumurtlayıp yumurtlamadığımı bilmekti.adetimin 9.günü başladım ve sürekli yaptımm.her seferinde ikinci çizgi çıktı ama hep diğerine göre daha silikti.ve reglimin 25.günü hiç umudum olmadan yapiim bi tekrar dedim diğeriyle aynı koyulukta ikinci çizgiyi gördüm iananamadımm.kızlarr sizce bu kaadr geç olaiblirmi benim regl döngüm 32 34 36 arası değişiyo.geçen ay çok gecikmişti adetim tam 40.gün oldumm hemde söktürücü kullanarak ilk kez adet söktürücü ile regl oldum herzamn düzenliydi yani engeç 36da olurdum.sizlerdenede böyle yaşayan varmı 25.günde çift çizgi ve aynı koyuluktaaaa

Canım 25. gün gördüysen o gün veya 26. gün ovülasyon gerçekleşecek demektir bu durumda gebelik olmazsa 26 +14 =40. gün civarı yine regli olursun. Ama periyotların biraz normalden uzun gibi bir doktora göründün mü ?

Devam edeceğim canım gerekirse 3. kutuyu alacağım. Zaten 16. gün çatlamamış olduğunu görünce ovülasyonu tutturamadığımı anladım bu ay aldım hayırlısı deniyoruz umarım sen de bu ay olumlu sonuç alırsın.

npsl canım iyiyim çok şükür
evet bende senden cevap bekledim

inşlh bu ay iyi heberler alırız tatlım
bakalım benimde son bir haftam
hiç umutta olmasa yinede

kizlar sizinle bisey paylasmak istedim.dun clearblue ovilasyon testi aldim dun yaptim dun 13.gunumdu ve digital testte gulen resim cikti.gecen ay bu testi yapamamistim ama baska bi teste 15,gunu yumurtlamistim yani heray ani gun yumurtlamiyoruz sanirim bilginiz olsun diye yazdim

cnmm merhaba bak denk geldik die yazaım dedim bende bugün b hcg baktırdım 349.3 çıktı:)aslında gidince hastanede baktırcaktım ama dayanamadım bugün yaptırdım:)egr gülen yüz çıktıysa süpper degerlendirdin inşş..bnm core mor olandandı ve iki çizgi yakındı birbirine aynı deildi ama ben denedim şansımı ..ovulasyon günü şöle deişri cnm sen yumurtladığın günden tam 14 gün sonra regl olursun yani bi ay 27 gün sürerse siklusun 13. günde dier ay 28 gün sürerse 14. günde yumurtlama olur bu süre asla deişmes yani.. hadi cnm hayırısı bebişime kardeşler lazımmm:)alkisalkisalkis

canim dun gordum ben gulen yuzu ve benim bu ay reglim tam 30 gun surdu yani ekim 17 den kasim 16 sinda tekrar oldum ve dun aldim testi daha var ama bi deneyim dedim baktim gulen yuz dun aksam degerlendirdikki biz tam 1 aydir kesinlikle bisey yapmadik hep bu gunu bekledik hemde spermler cogalsin diye ama esim sik sik yapmak istemiyor bakalim hayirlisi olsun canim

sorma be pozıtıfı 23 kasımda yakaladım..ama esım o sabah ıngıltereye gıttı 1 haftadır da yok..en son pazar gunu beraberlık oldu sanmıyorum bu ay emınım kı olmadı..beklemıyorum bıle..dıger aylar ınsallah..senın guzel haberlerını beklıyorum ..ıstanbulda oturuyomussun bızde yenı tasındık ıstanbula

npsl canım iyiyim çok şükür
evet bende senden cevap bekledim

inşlh bu ay iyi heberler alırız tatlım
bakalım benimde son bir haftam
hiç umutta olmasa yinede

benımde nerdeyse bı hafta var 6 aralık gıbı beklıyorum..23 kasımda pozıtıfı gordum ama esım yoktu oyuzden hıc umıdım yok...sen nıye umutsuzsun

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Biraz önce yine denedim çok çok silik çıktı. 10 tane daha testim var. Bitene kadar deneyeceğim. Ama bu ayda olmazsa artık dijital olanı alacağım. Test çubuklarını karşılaştırmaktan perişan oldum valla kafamçokkarıştı Hiçbir şekilde emin olamıyorsun.

Merhaba Meryemcim ben de fark ettim ama 7 ayıma mal oldu bu süreç içinde denk gelen ayda da kimyasal gebelik geçirdim ben de bu ay ilk defa fortel ovülasyon testi kullanıyorum ama hafif sarı akıntım var Salı günü randevu alabilirsem dr a gideceğim acaba enfeksiyon varsa gebe kalmama engel olur mu ? eğer öyleyse ovülasyon testlerini boşuna kullanmış olacağım

sari akinti bazen hamilelikte olabiliyormus ama yumurtlama yakinsa bundanda kaynaklanir takma bence ama yinede doktora gorunmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…