- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.581
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Biraz önce yine denedim çok çok silik çıktı. 10 tane daha testim var. Bitene kadar deneyeceğim. Ama bu ayda olmazsa artık dijital olanı alacağım. Test çubuklarını karşılaştırmaktan perişan oldum valla kafamçokkarıştı Hiçbir şekilde emin olamıyorsun.
arkadaslar cevaplarsaniz cok sevinirim ben ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptim adet tarihim 4 kasim her gun test yapiyorum 8 kasim da net cift cizgi cikti ...bide 23 kasimda koyu iki cizgiyi yakaladim maglesef esim yurt disindaydi en son 21 kasim da hatta 22 kasim oluyo beraber olmustuk.. 23 kasim da her gun oldugu gibi oglen 2 de yaptim sonra aksam 6 da yaptim cizgi siliklesmisti,,sonraki gunlerde silik,,23 kasimda yaptigim ilk test cok koyu iki cizgiyken neden aksam 6 da yaptigim test silik cikti bilen varmi
anacım zaten test dayanmıyo bide günde 2 3 yaparsak battık yani kaydirigubbakcemile3
bizim sayemizde test üretenler ve satanlar zengin olacaklar yahu delikafadulden
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum dün 12.günüm dü akşam 20:00 da yaptım koyu iki çizgiyi gördüm test çizgisi belki yarım ton kadar açıktı bugün gün ışığında baktım tekrar hemen hemen aynı koyulukta idi tabi bunu değerlendirdik.
Sormak istediğim bu akşam da koyu iki çizgi mi yakalarım yoksa silikleşir mi ? aslında eşim ikinci bebek için pek gönüllü değil o nedenle iki gün üst üste büyük ihtimal istemeyecektir. İnşallah çizgi silikleşir..ancak sizden de kullananlardan bu konu ile ilgili deneyimlerini öğrenmek için yazıyorum, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bende şunu anlamıyorum arkadaşlar LH pik yaptıktan sonra aniden düşüşe geçmesi gerekmezmi. Ben 14. gün bir ton açıkta olsa 2. çizgiyi net bir şekilde gördüm. 15. gün biraz silikti bugün 17. gün yine silik çizgi çıkıyor. Mesela 7. ve 8. gün hiç çizgi görmemiştim. Çok koyu çizgiyi yakaladıktan sonra teste devam eden varsa ne zaman tam olarak yok oldu. Böyle muallakta kalmak çok kötü. Ya çıkacaksa koyu çıksın. Ya da çıkmasın değilmi yahudelikafadulden
13.gün yaptığım testte T çizgisi C çizgisinden bariz koyu çıktı. Yani düne göre koyulaşmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?