- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.601
merhaba arkadaslar.ben ovilasyon testi yapmistim biliyosunuz clearblue digital olandan.benim bu ay sklusum 30 gun surrdu, ve gecen ay ise 29 gun gecen ay 15.gun yumurtladim ozamanda ovilasyon testi yapmistim ama ayni marka degildi ve cizgili olandandi.15 gunu cift cizgiyi yakalamistim. ama biz 12 gunu iliskide bulunmustuk bidaha da yapmadik 15 gunu oldugunu gordum ama olmadi bisey..bu ay ise digital olan teste yaziyorki yumurtlamanin oldugu 2 gunu gosteriyor diye.ben bunu 13 gunu yaptim ve pozitifti.14. gunude yaptim iki kere yaptim 14. gun ve ikisindede pozitif cikti dun 15 gunumdu ve artik negatif olmustu....bu silik olan testler sizi yaniltmasin cunki tam gununde potitif cikiyor ve zaten yumurtlama sadece 1 gun surdugu icin diger gunu negatif olmasi normal.pozitif gunu yakaladik ve sadece 1 gun degerlendirdik ben suna inanaiyorum eger olacaksa o bi gun bile yeter zamani gelmisse ama gelmemisse gunde 10 kere yapsakta olmaz.zaten doktorlarda hergun yapilan iliskilerde spermlerin gucunu kaybettigini soyluyor.benim beklenen reglim 15.aralik da bekliyip gorucez insallah hadi hayirlisi herkezeee
Meryemcim senin deneyiminde bana bir fikir verdi teşekkür ederim. Ben de üst üste yapılmaması gerektiğini biliyorum o nedenle sordum . Bizde testte pozitif çıkan iki üst üste günde yaptık.
Bugün ( 14.gün akşamı ) yaparsam testi akşam belki negatifi göreceğim artık. Negatifi gördüğüm zaman ovülasyon gerçekleşmiş mi oluyor ?.
Pozitif sonuç yanlızca bir gün mü belirdi senin dijital testte ve sadece o bir günü değerlendirmek yeterli mi ?.
Bu arada ben Fortel in ovülasyon test çubuklarını kullanıyorum çok net iki gün çıktı 2. günkü ( 13. gün akşamı ) test çizgisi çok belirgin koyu idi. Benim beklediğim tahmini adetim 14 Aralık gibi bu durumda.
Çok sağol cevap yazdığın için yardımcı oldu tabi. Bende yumurtlama esnasında belirgin bir kasık ağrısı olmaz mesela bugün sol kasığıma çok hafif seyirme şeklinde vuruyor ara sıra o kadar bazen o bile olmaz normalde bazen de sağ veya sol karın alt bölgemde bir batma olur o da bazen o nedenle pek belirtilere güvenemiyorum bazı ay hiç bir belirti olmaz bende.
Çizgili olan testlerde 4 saat mümkünse çok az veya hiç sıvı tüketmeden temiz bir disposable bardağa az da olsa numune aldığında test çok güzel çalışıyor bu durumda çubuğu içinde 20 sn kadar bekletiyorum. Akan numune altında az gelen idrar ile sonuca varılamaz önemli olan burada LH konsantrasyonu.
Umarım ikimizinki ve burada bunu yapan tüm arkadaşların çabası boşa çıkmaz ve hepimizin ki tutar...
amin canim insalllahhhh dualarimiz hepimiz icinn
kislaaar(aysen_34 ve npsl) baktim burdasiniz yakaladim sizi,nasilsiniz canlarim?
Meryem'cim, bu akşam 14. günümdü testi yaptım tek çizgi çıktı 8. gün yaptığım test ile aynı yani LH tamamen düşmüş durumda bu tek çizgiyi görünce sevindim.hihoyyyt Çünkü bugün ovülasyon gerçekleşti demek bu. Biz de 12. ve 13. günleri üst üste değerlendirmiştik :kedi:.
Benim de reglim bu durumda 14 Aralık ( eğer bugünü 1. gün sayarsam ovülasyonun olduğu gün olarak ) regli günüm. Günlerimiz birbirine çok yakın..ümit var gibi gözüküyor bir aksilik olmazsa çok heycanlıyım şimdi bu 2 hafta geçemez.Çok da umutlanmak istemiyorum..korkuyorum
npls, canım bu ovulasyon testlerine takılma sen bak ben de üç ay kullandım ama ne tam gününde yakaladığım dediğim pozitiflerde çıktı, ne de kimi ay kopkoyu cizgiyi yakalayabildim adetime kadar koyu silik çıktı, bu yüzden bu ay bıraktım ben, çünkü sonuçta adet bitiminden beklediğin güne kadar gün aşırı yapmak bence en mantıklısı
canim benim insalllhahhhhhh olur ya sana cok duaciyimmm evet cok yakin zamanlardayizzz allah herkezin kalbine gore verir insallah olmassada uzulmek yok yola devam allah hakkimizda hayirlisini verir insallahh 2 hafta dedigin ne ki cabuk gecer fazla dusunme kendini oyaliycak biseyler bul ben ise gittigim icin fazla dusunmuyorum.benimde ayni oldu 13 ve 14 gun gulen yuz ckti dun yapmistim artik gulmuyordu bende gorunce cok sevindim is yerinde yapmistim esmi aradim sevincten birbirimize dua edelimmmmmm canimm hadi optum
Tek çizgi ile gülmeyen yüze de sevinilebiliyor..inşallah 14-15 Aralıkta çift çizgileri görürüz. Bu arada benim 15 Aralık oluyor galiba reglim yanlış yazdım 14 diye çünkü ovülasyon 1 Aralık .
Bu arada sen ilk defa mı ovülasyon testlerinden kullanıyorsun ben çok geç kaldım bu 7. denememiz oluyor keşke öncesinden alsaydım. Bu arada benim 4.5 yaşında bir kızım var o normal yoldan 2-3 ay içerisinde olmuştu.
ben gecen ayda kullandim ama biz zaten bu ikinci ayimiz ilk ayda ben testi yanlis yaptim suya dusurdum calismadi biseyler oldu yanii hem 15 gunu yumurtlamam olmustu bunu ikinci bi test alarak yaptim bizse 10 ve 12 gunu beraber olduk 15 gunude esim istemedi daha oyuzden gununu yakalayamadikyani yumurtlama gunumu tuttturamadik.ne bilim testin suya dusmesi gunun tuttmamasi herseyde bi hayir vardir diye dusunuyorum.bence seninde 7 ayin bosa gitti diye dusunme allah onu hayir gormustur oyle oluyodur canim stress yapmak yokkkk dusunme fazlaaa gelicek insalllah bebislerimizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?