Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm kızlar,size bir sorum olacak,cevaplarsanız sevinirim...ben ayın 1nde çatlatma iğnesi oldum ve 2-4 temmuz yumurtalarım çatlamış,şimdi burda okudukça heycanlandım biraz,adetime 5 gün var ve ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi 2nci biraz silik çiktı,burda bazi kızlar yazmış,adete yakın ovulasyon testi yaptılar ve 2nci çizgi silik çikmış ve sonradan hamile olduklarını örenmiş...acaba bu doğrumu..yoksa benim adetime 5 gün kala gene mı yumurtluyorum

cvb.için teşekkürler cnm,aşılama değil,yumurta takibine başladım ve menogon iğnesi,sonradan pregnyl vurdum,ve ilişki :kedi: inşallah tutmuştur,gebelik testim olmadı için bu testle denedim ve 2nci çizgi kalın ve silik biraz,fazla koyu değildı

arkadaslar ben internetten satılan su coretests marka alan testlerden sipariş verdim.daha elime ulaşmadı.Bakalım fayda görecekmiyim.ne kadar guvenilir bilmiyorum ama fiyatı uygundu bu markanın.kullanan varmı aranızda??? ce sertifakılıymış bu arada bu ürün..

malesef olmadı canım kanda baktırdım bugun 2.8 çıktı bebiş yok yani ama anlam veremedim neden böle oluyo bugun farlutal aldım bende bi adet olayımda bidaki ay yeniden deneriz napalım kısmet alıştım ben artık bu sonuca doğal yoldan olacağı yokta umut işte inşallah seninki tutunurrrr

cnm adetin geçmiş mı,kaç gün geçmiş,belki geç dölenme olabilir cnm,bak senin durumda bir kız var ...nur... nikle oda test yaptı negatif kan testi yaptı seninki hemen hemen ayne çiktı,dr.ona adet sokturucu ilaç verdi,oda içtı..sonra adet gelmeyınce tekrar dr.gitti ve hamile oldunu örendi,ondada geç dölenme olmuş...bence biraz da bekle

canim benimki ayni marka degildi ama CE garantiliydi. 50 tanesi 30 liraya filan geldi. insallah bu testler seni mutlu sona ulastirir.

aaa halbuki cok ümitlenmistim yaa. insallah gelecek ay canim. saglik olsun:) :teselli:

kanda baktirsana canim bi. ben olsam catlardim simdiye. bi sorunun var miydi?

baktırmak istemıyorum cnm,2 düşük yaşadım ve her seferinde kanda baktım ve 2-3 gün sonra düşük yaptım,bu sefer baktırmıyecam

slm arkadaşım.. çatlatma iğneleri lh hormonu içerir. biliyorsun yumurtaların çatlaması için bu hormona ihtiyaç var..normalden fazla verilir ki foliküller çatlasın diye. etkiside vücuttan hemen gitmez. o yüzden ovulasyon testlerinde ve gebelik testlerinde yalancı pozitiflik çıkar. yani iğne yaptırdığın aylarda beta hcg den başka bir şeye güvenme ve adetinin geçmesini mutlaka bekle.. birde doktor verdiyese eğer progesteron içeren ilacını kullanmayı ihmal etme.. daha önce düşük yaşadığın için..

bu arada söylemeyi umutmuşum adet günü beklenmeden kanda baktırılan beta hcg testinde de yalancı pozitiflik çıkabilir. o yüzden mutlaka bekle derim. paran boşa gitmesin diye.. umarım hepimiz hayırlısıyla hamiş oluruz..

canım ben bu ay kullandım. doğru tespit ediyor. içinde kullanma ve yorumlama kılavuzuda gelecek. adet döngünün uzunluğuna göre kaçıncı günde başlaman gerektiğide yazıyor ama bence orda yazandan 1-2 gün önce başla. hadi bakalım hayırlı olsun :)

cvb.için teşekkürler canım,evet iğne etkisi vardı,ben iğneden 6 gün sonra yaptım poziif çiktı,sonra 10 gün sonra yaptım ve negatif çiktı,yane vucudumdan çiktı,14 gün geçmiş.

bende bisey sormak istiyorum ben gecen ay 6.da olmustum bu ay adet olmadim ama bide bende duzensizlikte var ben ne zaman yaptirmaliyim bu ovulasyon testini bugun aldimda yardimci olursaniz sevinirimm...

bende bisey sormak istiyorum ben gecen ay 6.da olmustum bu ay adet olmadim ama bide bende duzensizlikte var ben ne zaman yaptirmaliyim bu ovulasyon testini bugun aldimda yardimci olursaniz sevinirimm...

kız sen bi gebelik testi yap bence..geçen ayın 6.da adet oldun,baya geçmiş aaa

arkadaslar benim bir sorunum var. ovlsyn testlerim ilk günden beri cift cikiyor. ben yumurtlamya doymadim, habire gidakliyorum:))) bu iste bir terslik var ama nerde? gecen ay aldigimda bir gün cift cikmisti, diger günler tek cikmisti. simdi ben taaaa ilk günden beri ya hamileyim yada yumurtluyorum:)

vallah bende anlamadım ya,ben ayın 2si ve 4.de yumurtladım,2-3 yumurtam çatladı dr.kontrolunde,örendim bunu,yumurta takibine gittim,eee bugun ayın kaç ve benim ovulasyon testi pozitif çikıyor,bişey anlamadım ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…