- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
malesef olmadı canım kanda baktırdım bugun 2.8 çıktı bebiş yok yani ama anlam veremedim neden böle oluyo bugun farlutal aldım bende bi adet olayımda bidaki ay yeniden deneriz napalım kısmet alıştım ben artık bu sonuca doğal yoldan olacağı yokta umut işte inşallah seninki tutunurrrr
arkadaslar ben internetten satılan su coretests marka alan testlerden sipariş verdim.daha elime ulaşmadı.Bakalım fayda görecekmiyim.ne kadar guvenilir bilmiyorum ama fiyatı uygundu bu markanın.kullanan varmı aranızda??? ce sertifakılıymış bu arada bu ürün..
malesef olmadı canım kanda baktırdım bugun 2.8 çıktı bebiş yok yani ama anlam veremedim neden böle oluyo bugun farlutal aldım bende bi adet olayımda bidaki ay yeniden deneriz napalım kısmet alıştım ben artık bu sonuca doğal yoldan olacağı yokta umut işte inşallah seninki tutunurrrr
cvb.için teşekkürler cnm,aşılama değil,yumurta takibine başladım ve menogon iğnesi,sonradan pregnyl vurdum,ve ilişki :kedi: inşallah tutmuştur,gebelik testim olmadı için bu testle denedim ve 2nci çizgi kalın ve silik biraz,fazla koyu değildı
slm kızlar,size bir sorum olacak,cevaplarsanız sevinirim...ben ayın 1nde çatlatma iğnesi oldum ve 2-4 temmuz yumurtalarım çatlamış,şimdi burda okudukça heycanlandım biraz,adetime 5 gün var ve ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi 2nci biraz silik çiktı,burda bazi kızlar yazmış,adete yakın ovulasyon testi yaptılar ve 2nci çizgi silik çikmış ve sonradan hamile olduklarını örenmiş...acaba bu doğrumu..yoksa benim adetime 5 gün kala gene mı yumurtluyorum
arkadaslar ben internetten satılan su coretests marka alan testlerden sipariş verdim.daha elime ulaşmadı.Bakalım fayda görecekmiyim.ne kadar guvenilir bilmiyorum ama fiyatı uygundu bu markanın.kullanan varmı aranızda??? ce sertifakılıymış bu arada bu ürün..
slm arkadaşım.. çatlatma iğneleri lh hormonu içerir. biliyorsun yumurtaların çatlaması için bu hormona ihtiyaç var..normalden fazla verilir ki foliküller çatlasın diye. etkiside vücuttan hemen gitmez. o yüzden ovulasyon testlerinde ve gebelik testlerinde yalancı pozitiflik çıkar. yani iğne yaptırdığın aylarda beta hcg den başka bir şeye güvenme ve adetinin geçmesini mutlaka bekle.. birde doktor verdiyese eğer progesteron içeren ilacını kullanmayı ihmal etme.. daha önce düşük yaşadığın için..
bende bisey sormak istiyorum ben gecen ay 6.da olmustum bu ay adet olmadim ama bide bende duzensizlikte var ben ne zaman yaptirmaliyim bu ovulasyon testini bugun aldimda yardimci olursaniz sevinirimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?