- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.621
Haklısın stres yapmamaya çalışıyorum ama eşim pek ikinci çocuğu gönülden istemiyor tek çocuk olsun diyor ben istediğim için biraz da oluyor ama her an vaz geçebilir o nedenle belki biraz stres yapıyorum. Bu arada sarımsı-kahverenkli bir akıntım var yarın doktora gideceğim inşallah bebiş olacaksa engellememiştir, yoksa çok üzülürüm. Ekim ayında enfeksiyon olmuştu antibiyotik ve fitil verdi kullandım şimdi reglim bitti 3. haftaya girdim hafif hafif devam ediyor. Bu konuda bilgin ya da bilgisi olan var mı. Gebeliği engelleyen bir durum mu dur ? Herşeyin hayırlısı diyorum hep zaten..
gecmis olsun canim bu konu hakkinda bi bilgim yok var desem yalan olur icini ferah tutt bi doktora gordun gel canim....
ben artık yumurtlamayı beklemıcem gun asırı hehehehe
olmuyor yumurtlama gunlerındede tutmuooo.adetten sonra hemen baslıcam sıkı calısmalara..ama yınede takıp yapcam
Maviyeşil, sen garantiye al gün aşırı yap ama uygulama konusunda bir tavsiyede bulunacağım. Hangi testi kullanıyorsan kullan akşam 7-8 gibi yap böylece o gün içerisindeki LH yükselmesi olursa kaçırmamış olursun. Bir de 4 saat öncesinden tuvalete çık ondan sonra sıvı tüketimini durdur suyu bile az iç. 4 saat sonra kullanılıp atılmalık plastik bardaklara idrarını topla çok az da çıksa ki yeterli oluyor, test çubuğunu içine daldır 15-20 sn beklet sonra oku inan bana çok iyi sonuçlar alacaksın. Yakalama şansın çok yüksek olur 4 saat çok az sıvı tüketeceğinden oldukça konsantre idrar toplayacaksın bu da LH değerini çok rahat okumanı sağlayacak. Bir tavsiye tabi..umarım faydalı olur.
haklısın waters.ben bazen sabah esımı gonderıp yatıodum sabah ıdrarını yapıp gerı yatıodum hıc su ıcmemıste oluyordum ama ne kdr normal sonuc cıkıordu bılmıorum.ama bazende deneme amaclı 4-5 gıbıde su ıcemeden yapıodumm...acaba sabah yaptıgım o uygulama dogrumu.uyumamalımıyım
Maviyeşil, sen garantiye al gün aşırı yap ama uygulama konusunda bir tavsiyede bulunacağım. Hangi testi kullanıyorsan kullan akşam 7-8 gibi yap böylece o gün içerisindeki LH yükselmesi olursa kaçırmamış olursun. Bir de 4 saat öncesinden tuvalete çık ondan sonra sıvı tüketimini durdur suyu bile az iç. 4 saat sonra kullanılıp atılmalık plastik bardaklara idrarını topla çok az da çıksa ki yeterli oluyor, test çubuğunu içine daldır 15-20 sn beklet sonra oku inan bana çok iyi sonuçlar alacaksın. Yakalama şansın çok yüksek olur 4 saat çok az sıvı tüketeceğinden oldukça konsantre idrar toplayacaksın bu da LH değerini çok rahat okumanı sağlayacak. Bir tavsiye tabi..umarım faydalı olur.
merhaba siz hangi ovulasyon testinden kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Bugün normale döndü sadece hafif sarımtrak kokusuz o da normaldir sanırım bu arada yıl sonu olduğundan dolayı işler yoğun doktora gidemedim. Artık bekleyeceğim hayırlısı..Canımsenin profilinde hasta yazıyor geçmiş olsun önemli bir şey değildir umarım.
Canım sabah yapmanın bir mantığı yok tüm akşam ve gece boyunca LH pikinde yükselme olursa ve sen bunu eşin gittikten sonra yapıp tespit etsen bile bir anlamı yok. Ben sana yazdığım gibi uyguladım ve ilk kez yaptım bu ay çok net sonuçlar aldım. Ben bu testi yapmadan hemen hemen tüm markaları okudum, dediğim gibi bir bardağa toplayıp 20 sn daldırıp bakarsan ve akşam san uygun saatlerde yapıp gece değerlendirirsen çok iyi olur 24 saatte bir yapman yeterli aralarda yapmana gerek yok. çift çizgiyi çok net göreceksin bu ay öyle dene ama yine de kaçırmayayım diyorsan gün aşırı çalışmalara devam et. Ben net sonucu alacağına inanıyorum 4 saat boyunca canın istemzse hiç sıvı tüketmesende bir parmak kadar bardağı doldursa bile yeter. Tabi her gün temiz beyaz plastik bardaklardan kullan her markette satılıyor.
bu ay senın dedıgın gıbı yapacagım du bakalım ne cıkıcak sonuc.yarın baslıyorum testlereeeeee of allah yardımcımız olsun
merhaba siz hangi ovulasyon testinden kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Yaptığın testleri atma hergün yaptıklarını yan yana koy testler bitene kadar gözlemle. T çizgisi C çizgisinden daha koyu veya aynı ise ertesi gün tekrar test yapmalısın birden tek çizgiye düşecektir. Bu durumda ovülasyon yani yumurtlama gerçekleşmiş oluyor ondan sonra test yapmana gerek yok. Hayırlısı olsun, kolay gelsin.
ya işte sorun orda.ben ovulasyon oldugunda cıft cızgıyı gordum.ıkı uc gun kadar.sonra bıraktım test yapmayı azadıgında rengı.dahada yapmadım.gel gelelım adetıme yakın bazılarında duymustum hamıle olanlarda cıft cızgıye yakın renk cıkıo dıe yapmıstım benım ıkıncı cızgı yıne vardı ama ovulasyondakı kadar belırgın deıldı. adete kdr her gun yaptım her gun de cıktı bu yaa..sence sorun nedır
merhaba arkadaşlar
benim bu ayda olmadı. bu ay ilk defa adete yakın ovülasyonda tekrar çift çizgi görmek beni çok umutlandırmıştı ama gebelik testi yapmaya zaman kalmadan günümde adet oldum.
aylardır alıyorum bu ovülasyon testlerini artık bu ay almamaya karar verdim. doktordanda randevu aldım. artık doğal yolla olacak umudum kalmamaya başladı aşılama evresine geçelim diyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?