- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.641
arkadaşlar benım sorum şu: ben çift çizgiyi nerdeyse adetımın 25.gunu gördum dunde regl gunumdu.gecen olumsuz bı aşılamam var gecen ay 28gunde adet oldum .buay yumurtlama gec oldu adetıdme gec olur dımı benım mantıgıma göre böle ama sizlerde nasıl oldu yumurtlama gec olupta adetınz gunundemı geldı gectımı
kızşar bendeki testler kafayı yemiş durumda
reglime 2 gün var aama hala soluk çift çizgi çıkıyo
geçen ay da böle olmuştu hamişim sanmıştım ama değildim
ya benim lh hormonum züper çalışıyo ya da ben bi kaç defa yumurtluyorum
ayyy diyorum yaa tavuklara ayıp olacak:roflol:
bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve gördüm ki tahmin ettiğimden 1 hafta sonra yumurtlama gerçekleşiyor.2 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama geç yumurtlama oldu o zaman daha geç adet olmam gerektiğini düşünüyorum. Geç yumurtlama yaşayanlar varsa bende cevap bekliyorum
aşılaamda 13.gun yapıldı aşılamam 16.gun sonrada regl oldum.
Sende bı 10gun sonraya göre hesap yap bence ben öle dıye dusunuyorum yaklaşık 14 gibi regl dıyorum ama inş bebişim gelir
ama neden kımse cevap yazmadı
bırsey sorabılırmıyım.gercekten bu testlerde adet tarıhınden 10-15 gunler arası hamılelık sansının oldugu tarıhlermı.testtede boylemı cıkıyor..yanı yumurtlama bu gunler arasındamı oluyor testlerınızdede..
herkeze salam kızlar benım dun hastalanmam lazımdı bugunde gelmedı hıc hastalancakmısım gıbı belırtım de yok.atesım 36.1 yanı hastalanmak uzereyım tamam ama..ovulasyon testı yaptım ıkı cızgı aynı koyulukta cıktı valla artık ben kafayı yıcem..yanı bu durumun acıklancak bı tarafı yok..
sevgılı gulyuz ben 23 kasım da yumurtladım o gun esım yurt dısına cıktı 1 hafta yoktu en son 21 kasım gecesı beraber olduk sanmıyorum..gebelık olcagını,, atesımde 36.1 ..yanı emının olmadıgına ama su ovulasyon testının pozıtıf olmasına sasırdım...bende umıt yok ama ınsallah senın guzel haberlerını alırız
ay ınsallah hepınız hamıle cıkarsınız
arkadaşlar benım sorum şu: ben çift çizgiyi nerdeyse adetımın 25.gunu gördum dunde regl gunumdu.gecen olumsuz bı aşılamam var gecen ay 28gunde adet oldum .buay yumurtlama gec oldu adetıdme gec olur dımı benım mantıgıma göre böle ama sizlerde nasıl oldu yumurtlama gec olupta adetınz gunundemı geldı gectımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?