Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve gördüm ki tahmin ettiğimden 1 hafta sonra yumurtlama gerçekleşiyor.2 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama geç yumurtlama oldu o zaman daha geç adet olmam gerektiğini düşünüyorum. geç yumurtlama yaşayanlar varsa bende cevap bekliyorum

canım benım tEsTımın arkasında ince soluk çizgi varsa negatıf dıkkate almayın yazıyor bende enrdeyse 1 hafta 10gun soluk çizgi çiktı 2gun normal çizgi çıktı

aşılaamda 13.gun yapıldı aşılamam 16.gun sonrada regl oldum.
Sende bı 10gun sonraya göre hesap yap bence ben öle dıye dusunuyorum yaklaşık 14 gibi regl dıyorum ama inş bebişim gelir

aşılaamda 13.gun yapıldı aşılamam 16.gun sonrada regl oldum.
Sende bı 10gun sonraya göre hesap yap bence ben öle dıye dusunuyorum yaklaşık 14 gibi regl dıyorum ama inş bebişim gelir

Evet yarın 14. gün olacak adet olmazsam bi süre daha beklemem gerekecek idrarda gebelik testi hemen çıkmaz çünkü. Rahatım diyorum ama beklemek çok zor oluyor.:çok üzgünüm: Hepimiz için en hayırlısı olsun.yerimseniben

selam millet benım yumurtlama testım ya bozuk yada bende sorun var ya sureklı cıft cıgı cıkıyor ben ılk yaptım cızgı yokru ılk 3 gun falan daha sonra 14.gun cıft cızgı vardı sonra yıne kayboldu ve sımdı sureklı cıft cızgı yaa ben bır ayda kac kez yumurtluyorum

bırsey sorabılırmıyım.gercekten bu testlerde adet tarıhınden 10-15 gunler arası hamılelık sansının oldugu tarıhlermı.testtede boylemı cıkıyor..yanı yumurtlama bu gunler arasındamı oluyor testlerınızdede..

Testi uygulamanız lazım kişiden kişiye değişiyor ben mesela tahmin ettiğim tarihte yumurtlamadığımı gördüm 19. yumurtladığımı düşüüyordum 23 veya 24 ünde yumurtladım

herkeze salam kızlar benım dun hastalanmam lazımdı bugunde gelmedı hıc hastalancakmısım gıbı belırtım de yok.atesım 36.1 yanı hastalanmak uzereyım tamam ama..ovulasyon testı yaptım ıkı cızgı aynı koyulukta cıktı valla artık ben kafayı yıcem..yanı bu durumun acıklancak bı tarafı yok..

yarın sabah bi gebelik testi yapın.benimde üç gün geçti bende hastalanacağımı sanmıyorum yarın sabah test yapıcam ama geç yumurtladım biraz bilemiyorum erken çıkarmı CADIARZU

sevgılı gulyuz ben 23 kasım da yumurtladım o gun esım yurt dısına cıktı 1 hafta yoktu en son 21 kasım gecesı beraber olduk sanmıyorum..gebelık olcagını,, atesımde 36.1 ..yanı emının olmadıgına ama su ovulasyon testının pozıtıf olmasına sasırdım...bende umıt yok ama ınsallah senın guzel haberlerını alırız

bende ümitli değilim birkaç gün daha bekleyeceğim.bendede hiç belirti yok çok rahatım yani hepimiz için hayırlısı olsun tek sorunum çok sık tuvalete çıkma

selam bende ilkez yapmıştım ovulasyon testlerini ve taa adetimin 25.gününde koyu iki çizgiyi gördüm.çok geç olduğunu düşünüyorum bende ve 37.gün reglim geldi yani çift çizgiden 12 gün donra ya bu normalmidir bende çok düşünüyorum.bu ay tekrar kullanıcam inşş hayırlısıyla gelir bebişlerimiz.hangi marka alıyosunuz ben wondfo kullandım ama bu ay core alıcam.inşş daha iidir kısmet bakalım.testleri yaptıkça paylaşırsan çok sevinirim benim gibi geç yumurtlayan biriyle kritik yapmak daha ii olur

Yumurtlamadan sonra 10-14 gün içinde regl olmak normal. O dönem 10günden az sürerse doktora söylemek lazımmış çünkü luteal dönem yetmezliği oluyor, yani bebiş tutunacak vakti bulamıyor. Ama 12 gün çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…