- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.661
herkese merhaba, bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim. adetimin 11. gunu akintim uzuyodu bende 12. gun sabah idrariyla yaptim ( bilmiyodum sabah idrariyla yapilmamasi gerektigini) iki cizgi cikti. o aksam zaten esimle temasta bulunmustum. ertesi gun yine cift cizgi cikti daha belirgindi. sonrasinda yapmayi biraktim. bugun yine yaptim (19. gun) alttaki goruntu cikti.cizginin biri silik biri net. ben bu isi anlamadim kafam karisti.
Yumurtlamadan sonra 10-14 gün içinde regl olmak normal. O dönem 10günden az sürerse doktora söylemek lazımmış çünkü luteal dönem yetmezliği oluyor, yani bebiş tutunacak vakti bulamıyor. Ama 12 gün çok normal.
selam bende ilkez yapmıştım ovulasyon testlerini ve taa adetimin 25.gününde koyu iki çizgiyi gördüm.çok geç olduğunu düşünüyorum bende ve 37.gün reglim geldi yani çift çizgiden 12 gün donra ya bu normalmidir bende çok düşünüyorum.bu ay tekrar kullanıcam inşş hayırlısıyla gelir bebişlerimiz.hangi marka alıyosunuz ben wondfo kullandım ama bu ay core alıcam.inşş daha iidir kısmet bakalım.testleri yaptıkça paylaşırsan çok sevinirim benim gibi geç yumurtlayan biriyle kritik yapmak daha ii olur
Yumurtlamadan sonra 10-14 gün içinde regl olmak normal. O dönem 10günden az sürerse doktora söylemek lazımmış çünkü luteal dönem yetmezliği oluyor, yani bebiş tutunacak vakti bulamıyor. Ama 12 gün çok normal.
cevabin için tesekkur ederim. ilk iki tane yaptigimi sabah yapmistim bunu ogleden sonra iki saat hiç bisy yemeden icmeden yaptim.testin uzerinde yuvarlak olan kutucukta degilde oburunde cizgi cikmazsa negatif, cikarsa pozitif yaziyo.ama benim yaptigimda yuvarlak kutucukta silik cizgi cikti.digerinde cizgi belirgindi, ben mi bilemedim bu isi anlamadim.bu test negatıf ıkı cızgının aynı koyulukta olması lazım ılk ıdrarla yapılmıcak saat 12 00 ıle 20 00 saatlerı arası onerılıyo ve en az 2 en fazla 4 saat ıdrarını tutupta yapmalısın unutma ıkı cızgı aynı renkte olması lazım
selam kızlar bnde bu ay bu testlerden aldım ilkini dün yaptım sanırım erken davrandım negatif çıktı..29 gnde bir regli oluorum bugün 11.gün sizce ne zaman yapmayalım tam 14. günmü...prospektüsünde 14. gün yazıo.........
herkeze salam kızlar benım dun hastalanmam lazımdı bugunde gelmedı hıc hastalancakmısım gıbı belırtım de yok.atesım 36.1 yanı hastalanmak uzereyım tamam ama..ovulasyon testı yaptım ıkı cızgı aynı koyulukta cıktı valla artık ben kafayı yıcem..yanı bu durumun acıklancak bı tarafı yok..
NPLS canım merak ettim hamile olabilirsin, gebelik hormonu da bu testin regliye yakın dönemelerinde çift çizgi çıkmasının nedenlerinde sadece biri ama bir neden bugün bir gebelik testi yap bakalım ne çıkacak.
canım ben son 3aydır ilaç kullanıyorum gecen ay aşılama yaptırıdm ilaç iğne kullandım 28gund ebı geldı adetım oncekı ay kıst için adet duzenleyıcı ilaç kullandım.yıne duzenlıydı adetım ama ondna öncesı hep gecıkıyor.nerdeyse 3yılolucak bı duusügum var ondna berı duzenlı adet görmedım.bende core kullandım ikı aylık almiştim testtı adetımı 28gun oalrk ayarladım ve adetımın 13.gunu başladım ki yanlış yaptım galıba taa 25.güne sarktı 2.çizğiy görmem odadieğri kadr net değildi ama yaptıgım testlere göre daha net olunca ben onu yumurtlama kabul ettim.
ben bı 10gun gecmeini normal göruyrodum ama bakalım nezmanolucak
en gec dun hastalanmam lazımdı sat 4 kasım ovulasyon testım yıne pozaıtıf ıyıce kafam karıstı ben o kadar cok emınım kı hamıle olmadıgıma 3 kutu ovulasyon testı aldım gecen hafta...23 kasımda yumurtladım esım yurt dısına cıktı 1 hafta yoktu en son 21 kasım aslında 22 kasım oluyo beraberlık olmustu..bugunde beklıcem yarı test yapcam
en gec dun hastalanmam lazımdı sat 4 kasım ovulasyon testım yıne pozaıtıf ıyıce kafam karıstı ben o kadar cok emınım kı hamıle olmadıgıma 3 kutu ovulasyon testı aldım gecen hafta...23 kasımda yumurtladım esım yurt dısına cıktı 1 hafta yoktu en son 21 kasım aslında 22 kasım oluyo beraberlık olmustu..bugunde beklıcem yarı test yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?