Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

herkese merhaba, bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim. adetimin 11. gunu akintim uzuyodu bende 12. gun sabah idrariyla yaptim ( bilmiyodum sabah idrariyla yapilmamasi gerektigini) iki cizgi cikti. o aksam zaten esimle temasta bulunmustum. ertesi gun yine cift cizgi cikti daha belirgindi. sonrasinda yapmayi biraktim. bugun yine yaptim (19. gun) alttaki goruntu cikti.cizginin biri silik biri net. ben bu isi anlamadim kafam karisti.

Eklentiler

• $Photo0147.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 66

bu test negatıf ıkı cızgının aynı koyulukta olması lazım ılk ıdrarla yapılmıcak saat 12 00 ıle 20 00 saatlerı arası onerılıyo ve en az 2 en fazla 4 saat ıdrarını tutupta yapmalısın unutma ıkı cızgı aynı renkte olması lazım

nevetna sen harıkasın kac aydır burda yazısıyoruz bı cok arkadasla ama ben bılmedıgım bı cok seyı sen den ogrendım ..senı tebrık ederım bıkmadan usanmadan oyle guzel cevaplıyosun kı helal olsun nedıyıma.s.

selam arkadaslar ben yeni evliyim ve cocuk istiyorum.....ben daha rahat iliskiye girmek icin hep krem kullaniyorum acaba bu gebe kalmamda sorun olurmu????? eger oluyorsa bana ne gibi tafsiyelerde bulunabilirsiniz cunku kuru kuru iliskiye giremiyorum suan ((

evet onlarda kımyasal maddeler ar ve sperm kalıtesını oldurur...
gebelık kısmında preesed kullananlar kısmı var onu ıncele o sana yardımcı olacaktır.hem oldurmuyor hemde spermlerın hızlı hareket etmesını saglıyor denemende fayda var.hamıle kalmayıda kolaylastırıyor ayrıca

canım ben son 3aydır ilaç kullanıyorum gecen ay aşılama yaptırıdm ilaç iğne kullandım 28gund ebı geldı adetım oncekı ay kıst için adet duzenleyıcı ilaç kullandım.yıne duzenlıydı adetım ama ondna öncesı hep gecıkıyor.nerdeyse 3yılolucak bı duusügum var ondna berı duzenlı adet görmedım.bende core kullandım ikı aylık almiştim testtı adetımı 28gun oalrk ayarladım ve adetımın 13.gunu başladım ki yanlış yaptım galıba taa 25.güne sarktı 2.çizğiy görmem odadieğri kadr net değildi ama yaptıgım testlere göre daha net olunca ben onu yumurtlama kabul ettim.
ben bı 10gun gecmeini normal göruyrodum ama bakalım nezmanolucak

aşılama ayptırdıgım ay yumurtladıktan 16gun sonra regl olmuştum

cevabin için tesekkur ederim. ilk iki tane yaptigimi sabah yapmistim bunu ogleden sonra iki saat hiç bisy yemeden icmeden yaptim.testin uzerinde yuvarlak olan kutucukta degilde oburunde cizgi cikmazsa negatif, cikarsa pozitif yaziyo.ama benim yaptigimda yuvarlak kutucukta silik cizgi cikti.digerinde cizgi belirgindi, ben mi bilemedim bu isi anlamadim.

selam kızlar bnde bu ay bu testlerden aldım ilkini dün yaptım sanırım erken davrandım negatif çıktı..29 gnde bir regli oluorum bugün 11.gün sizce ne zaman yapmayalım tam 14. günmü...prospektüsünde 14. gün yazıo.........

Biraz erken başlamışsın , biliyorum testler pahalı insan idareli kullanmak istiyor ama devam bu ay öyle geçsin 2 kutuyu almak zorunda kalabilirsin ama hepsini kullanman gerekmeye bilir. Devam et dememdeki neden belki tahmin ettiğinden daha erken veya biraz daha geç yumurtluyor olabilirsin madem ki bu ilk ayın böyle olsun genel bir durumua geniş bir gün aralığında bakmış ve değerlendirmiş olursun canım, bu konuda benim geçen hafta yazdığım bazı bilgiler var onlara da bir bak istersen işine yarayabilir..hayırlısı olsun.

NPLS canım merak ettim hamile olabilirsin, gebelik hormonu da bu testin regliye yakın dönemelerinde çift çizgi çıkmasının nedenlerinde sadece biri ama bir neden bugün bir gebelik testi yap bakalım ne çıkacak.

NPLS canım merak ettim hamile olabilirsin, gebelik hormonu da bu testin regliye yakın dönemelerinde çift çizgi çıkmasının nedenlerinde sadece biri ama bir neden bugün bir gebelik testi yap bakalım ne çıkacak.

en gec dun hastalanmam lazımdı sat 4 kasım ovulasyon testım yıne pozaıtıf ıyıce kafam karıstı ben o kadar cok emınım kı hamıle olmadıgıma 3 kutu ovulasyon testı aldım gecen hafta...23 kasımda yumurtladım esım yurt dısına cıktı 1 hafta yoktu en son 21 kasım aslında 22 kasım oluyo beraberlık olmustu..bugunde beklıcem yarı test yapcam

vucut isisi yumurtladiktan ne kadar sonra yukseliyo bileniniz var mi? ben adetimin 12. gunu test yaptim pozitifti, 13. gunde pozitifti, dun 19. gundu yine yaptim yine cift cizgi cikti.vucut isimda halen dusuk 36.1
kafam iyice karisti

çok teşekkürle cnm gerçekten rahatladım
evt 25.gün yumurtladım37.gün reglim geldi yani 12 gün ara oldua.s

hayırlısı olur inşallah cnm valla bende adetlerim 28 günde bir gelemsini çok istiyorum ama hep böyle benim en az 32.günde olmuşumdur nbakalım inşş hamiş kalırız bizlerde hayırısıylaa.bende bu ay core alıyorum bakalım ikinci çizgiyi hangi gün görücemama bu kez erken başlamıcam testlere ya 16.gün falan başalarım çünkü daha öncesi olmuyo yani regl döngümden belli zaten :sinifsinif:

kıslarr benimm kafam iyice karıştı yaa benım ovulasyon gunum hastalığımın 13.gunuydu ogunu degerlendırdık sımdı reglıme 3 gun var oylesıne bı test yapım dedım ovulasyon testı 2.çizgi silik cıktı halbuki 14.gün dahii yaptığımda bariz negatifti acaba yakında 2. kezmi yumurtladımkii

Peki sadece 23 Kasım'damı çift çizgi vardı 24 ünde ya da 22 sinde var mıydı ? Belki eşinin spermi uzun yaşıyordur bazı sitelerde 72 saat yani 3 gün yaşayabildiği yazıyor, bu arada belirtin var mı hiç ? Gerçi bu haftada hiç belirti olmaması ya da normal regli belirtileri olması normal. Bu gün de olmazsan bence yarın gebelik testi yap elindeki ovülasyon testlerini boş yere harcama derim ..

nlp bende anlamadım ben bıras once yaptım 4 saatlık tuttum reglıme 3 gun var acaba dedım 2. kez yumurtluomuyum dıye bı yapım m dedım oylesıne ıkıncı cızgı sılık cıktı halbukı 14.gun bıle yaptığımda net bı sekılde negatifti ya bide ben gecelerı uyuyamıorum bı kaç gündür bide kasıklarımda ağrı var acaba dıorum kistimmi yenıledı gecen ay oluşmustu ve yok olmuş demişti dr ama uykusuzluğu hiç anlamadım bide hiç olmadığım kadar sinirliyimm noluo bana yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…