- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.681
kıslarr benimm kafam iyice karıştı yaa benım ovulasyon gunum hastalığımın 13.gunuydu ogunu degerlendırdık sımdı reglıme 3 gun var oylesıne bı test yapım dedım ovulasyon testı 2.çizgi silik cıktı halbuki 14.gün dahii yaptığımda bariz negatifti acaba yakında 2. kezmi yumurtladımkii
en gec dun hastalanmam lazımdı sat 4 kasım ovulasyon testım yıne pozaıtıf ıyıce kafam karıstı ben o kadar cok emınım kı hamıle olmadıgıma 3 kutu ovulasyon testı aldım gecen hafta...23 kasımda yumurtladım esım yurt dısına cıktı 1 hafta yoktu en son 21 kasım aslında 22 kasım oluyo beraberlık olmustu..bugunde beklıcem yarı test yapcam
canım ben de ole adet gunume yakın gunlerde ovulasyon yaptım ama hep sılık cızgı cıktı .ama hamıle deıldım
Biraz erken başlamışsın , biliyorum testler pahalı insan idareli kullanmak istiyor ama devam bu ay öyle geçsin 2 kutuyu almak zorunda kalabilirsin ama hepsini kullanman gerekmeye bilir. Devam et dememdeki neden belki tahmin ettiğinden daha erken veya biraz daha geç yumurtluyor olabilirsin madem ki bu ilk ayın böyle olsun genel bir durumua geniş bir gün aralığında bakmış ve değerlendirmiş olursun canım, bu konuda benim geçen hafta yazdığım bazı bilgiler var onlara da bir bak istersen işine yarayabilir..hayırlısı olsun.
Peki sadece 23 Kasım'damı çift çizgi vardı 24 ünde ya da 22 sinde var mıydı ? Belki eşinin spermi uzun yaşıyordur bazı sitelerde 72 saat yani 3 gün yaşayabildiği yazıyor, bu arada belirtin var mı hiç ? Gerçi bu haftada hiç belirti olmaması ya da normal regli belirtileri olması normal. Bu gün de olmazsan bence yarın gebelik testi yap elindeki ovülasyon testlerini boş yere harcama derim ..
kusura bakma anca yazabıldım butun gun yoldaydım ıstanbuldan ızmıre arabayla öldum23 kasımda ıkı kere 4 saat ıdrarımı tutarak yaptım testı ılkı baya pozıtıftı saat 2 de yaptım ıkıncısını aksam 6 da yaptım sılıklesmıstı belırtım yok ne hamılelık ne regl ...ovulasyon testım yıne pozıtıf cıktı hastalanmadımda ..yarın karar verdım test yapcam sonucu yarın yazarım
Yumurtlamadan sonra 10-14 gün içinde regl olmak normal. O dönem 10günden az sürerse doktora söylemek lazımmış çünkü luteal dönem yetmezliği oluyor, yani bebiş tutunacak vakti bulamıyor. Ama 12 gün çok normal.
Nevetna senin de görüşünü almak istiyorum sanırım sende ovülasyon mantığı ve testlerini incelemiş birisin kendi durumumu yazıp senin de mümkünse yorumunu almak istiyorum.
Ben ovülasyon testini 8.günden itibaren her akşam saat 20:00 da 4 saatlik sıkışıklıktan sonra yaptım. 8. ,9., 10. silik ti 11 de biraz daha belirgin ama negatif denecek bir sonuç. 12. gün T çizgisi neredeyse C çizgisi ile aynı koyulukta bu akşamı değerlendirdik 13. gün T çizgisi C çizgisinden çok bariz koyu o akşamı da geç saatlerde de olsa değerlendirdik , neredeyse 14 günün erken saatleriydi.
14. gün aynı saatte yaptığım test sekizinci gün ile aynı idi tam LH düşmüş yani negatif. Testler 24 saatte bir yapıldı tabi bununla bir pik oluşturmaya çalışıyorum .
14 .günün akşamı net negatifi gördüğümden 14. gün yumurtladığımı tahmin ediyorum zaten o günün erken saatlerini değerlendirmiştik. 14. gün ve sonrasında birliktelik olmadı.
Yarın 3. haftam bitiyor bende hiç bir belirti yok gerçi olmaması da normal olabilir ama yerleşme adına bir şey hissetmedim.
Neyse çok vaktini almak istemem eğer müsaitsen senin de yorumunu almak isterim. Şimdiden teşekkürler..
canim bak bende yaptim bu ay ovilasyon testi benimkisi 13 ve 14 gun pozitifti ben digital olanindan kullanmistim 15 gunu yaptim artik negatif olmustu ve ondada digtal bolumu cikartigimda cizgileri gorebiliyordum cizgilere baktigimda 15 gunu silik diger iki gun ayni kalinlikta ve ayni renkteydiii
Nevetna senin de görüşünü almak istiyorum sanırım sende ovülasyon mantığı ve testlerini incelemiş birisin kendi durumumu yazıp senin de mümkünse yorumunu almak istiyorum.
Ben ovülasyon testini 8.günden itibaren her akşam saat 20:00 da 4 saatlik sıkışıklıktan sonra yaptım. 8. ,9., 10. silik ti 11 de biraz daha belirgin ama negatif denecek bir sonuç. 12. gün T çizgisi neredeyse C çizgisi ile aynı koyulukta bu akşamı değerlendirdik 13. gün T çizgisi C çizgisinden çok bariz koyu o akşamı da geç saatlerde de olsa değerlendirdik , neredeyse 14 günün erken saatleriydi.
14. gün aynı saatte yaptığım test sekizinci gün ile aynı idi tam LH düşmüş yani negatif. Testler 24 saatte bir yapıldı tabi bununla bir pik oluşturmaya çalışıyorum .
14 .günün akşamı net negatifi gördüğümden 14. gün yumurtladığımı tahmin ediyorum zaten o günün erken saatlerini değerlendirmiştik. 14. gün ve sonrasında birliktelik olmadı.
Yarın 3. haftam bitiyor bende hiç bir belirti yok gerçi olmaması da normal olabilir ama yerleşme adına bir şey hissetmedim.
Neyse çok vaktini almak istemem eğer müsaitsen senin de yorumunu almak isterim. Şimdiden teşekkürler..
Canim merhaba. Ben buraya arada takiliyorum genelde ates olcmedeyim. Bana özelden de yazabılırsın, bunu şundan söylüyorum bu mesajını tesadüfen gördüm, yani üzerinden çok geçmiş olsa kendimi çok kötü hissederdim.
Benim anladığım şu: 12. ve 13. günlerde pozitif. Genelde iki pozitif alırsanız ilkinden itibaren 12-24 saat içinde yumurtlarsınız diyorlar. Her insanın da LHsi farklı. Benimki 1 saat tepe yapar seninki daha uzun. Şurası kesin ya 13. gün ya da 14. gün yumurtlama olmuş. Ateş ölçsen tam emin olurduk. Ama hiç önemli değil. 12 ve 13ü değerlendirmişsiniz. Bu da demektir ki ister 13nde ister 14ünde çatlamış olsun yumurtanı bekleyen spermler vardı tüplerinde. Gerisi Allah'a kalmış. Biliyorsun herşeyi mükemmel denk getirsek de şansımız yüzde 20. Onun için zaten 6 ay-1 yıl deneyin diyorlar. İnşallah bebişin tutunmuştur. Birşey hissetmemen çok doğal. bebişin daha yeni yerleşiyor. Yerleşecek, Bchg salgılayacak da, belirti olacak. Yerleşme genelde 8-10gün sonra oluyor yumurtlamadan.Yani 14. gun yumurtladın desek yerleşme 22-24. günler arası olur. Bchg kanda 48 saat içinde artıyor. Yan en erken belirtiyi alma zamanı 24.-26. günler. Onu da adet belirtisi sanırız. Bekleyip göreceğiz. Hayırlısı olsun. :lepi:
kıslar benım ıkı gun reglıme ve bugun ılşkıden sonra kahverengı bı kaç damla leke geldı ve devamı gelmedi ıkı hafta once doktora gıtmıstım bişey olsa gorurudu demı yara yada enfeksıyon basına oyle bısı gelenb varmı neden olmus olabılır ılk defa geldı basıma
Waterss canım rica ederim. Aklın yolu bir :)))
Masal, iki hafta önce zaten yumurtlama dönemin olmuyor mu? Doktor ne görecekti ki? Üç ihtimal var: yerleşme lekelenmesi (inşallah), ilişkide biraz zorlamış olmanız veya erken adet lekelenmesi. Bekleyip göreceksin korkarım ki. Ama enfeksiyon olsa sürekli gelir, sarı veya yeşil olur, kokulu olur. İnşallah yerleşmedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?