Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım ben de ole adet gunume yakın gunlerde ovulasyon yaptım ama hep sılık cızgı cıktı .ama hamıle deıldım

NPLS' cim tekrar merhaba 23 Kasım da yumurtladı isen 12 veya 14 gün sonrasında regli olman gerekiyor bu durumda 4 veya 6 Aralık Luteal fazın en geç 17. gün olabileceğini de ovülasyon calculatorunde görmüştüm orada 10. günden 17. güne kadar opsiyon vardı. Senin Luteal fazdaki 15. günün o zaman.

23 Kasım da pozitif olan testin 24 kasım da tam negatif olarak okunuyordu geğil mi ? Eğer öyle ise yumurtlamışsındır. Onun için sormuştum.

canım ben de ole adet gunume yakın gunlerde ovulasyon yaptım ama hep sılık cızgı cıktı .ama hamıle deıldım

canım peki seninn cift cizıyı goruomuydun yoksa yaptığın her testmi sılık cıkıodu benım 12.gun pozitif cıkıo 13.gun fılan yumurtam catlıo 14.un yaptım testı barız negatifti ve daha oncekı hastalıklarımda hiç boyle olmamıstı yıne yapıodum ıkı uc gun kala onun ıcın sasırdım cnm saol hiç umutlanmıım ozaman:)))))

benım genelde hep sılık cıkıoo dıger gunler.yumurtlama gunumde 2-3 gun kırmızı net cıkıo sonra yapmamıstım.takı burda hamıle olanlar ovulasyon testınde cıft cızgı cıkıo denılene kdr.bakayım dedım cıktı ama bırı sılıktı.belkı yumurtlamadan sonra da hep sılık cıkabılırdı yapsaydım.

mesela bu ay adetım bıtelı bı kaç gun adetın 8.gunu yaptım sılık cıktı.10.gunu yaptım yıne sılık ama daha belırgın..
yanı canım bılemıyecegım senın hıc cıkmamıs oncedense olabılır belkı de hamılesındır ama yınede umutlanma sonra olmadıgında cok uzuluosun

malesef dediğin gibi beşli testlerden aldım 25 tl yumurtlama günümü tespit ediyimde sorun deil dört tane si yeter sanırım bu ay için 14. günümü bekliyim zaten geç yumurtladımı düşünüorum akıntılardan bakalım hayırlısı....ilgilendiğin için saol canım:)))

arkadaslr benım kullandıgım testın arkadasında sılık çıkan sonuçları dıkkate almayın yazıyor.

kusura bakma anca yazabıldım butun gun yoldaydım ıstanbuldan ızmıre arabayla öldum23 kasımda ıkı kere 4 saat ıdrarımı tutarak yaptım testı ılkı baya pozıtıftı saat 2 de yaptım ıkıncısını aksam 6 da yaptım sılıklesmıstı belırtım yok ne hamılelık ne regl ...ovulasyon testım yıne pozıtıf cıktı hastalanmadımda ..yarın karar verdım test yapcam sonucu yarın yazarım

23 Kasım da yumurtlamış gözüküyorsun, 21 Kasım geç saatte yani neredeyse 22 Kasım gibi berberlik olduysa 23 Kasım gecesi ne kadar 48 saat süre geçmiş oluyor . Spermlerde 48 saat yaşıyor biliyorsun senin yumurtlaman güzdüz 12:00 ile 18:00 arası bir saatte olmuş 23 Kasım'da umutlandırmayayım yine ama yüksek ihtimal olmuş gibi geliyor bana. Hayırlısı iyi haberlerini bekliyorum Yukadııdaki açıklama ve senin sonucun bir yerde benim için de önemli senin ki pozitif ise ben de umutlanacağım benim beklediğim regli tarihim 15 Aralık ama zaman geçmiyor işte..çalışıyorum ama aklım burda :)

Nevetna senin de görüşünü almak istiyorum sanırım sende ovülasyon mantığı ve testlerini incelemiş birisin kendi durumumu yazıp senin de mümkünse yorumunu almak istiyorum.

Ben ovülasyon testini 8.günden itibaren her akşam saat 20:00 da 4 saatlik sıkışıklıktan sonra yaptım. 8. ,9., 10. silik ti 11 de biraz daha belirgin ama negatif denecek bir sonuç. 12. gün T çizgisi neredeyse C çizgisi ile aynı koyulukta bu akşamı değerlendirdik 13. gün T çizgisi C çizgisinden çok bariz koyu o akşamı da geç saatlerde de olsa değerlendirdik , neredeyse 14 günün erken saatleriydi.

14. gün aynı saatte yaptığım test sekizinci gün ile aynı idi tam LH düşmüş yani negatif. Testler 24 saatte bir yapıldı tabi bununla bir pik oluşturmaya çalışıyorum .

14 .günün akşamı net negatifi gördüğümden 14. gün yumurtladığımı tahmin ediyorum zaten o günün erken saatlerini değerlendirmiştik. 14. gün ve sonrasında birliktelik olmadı.

Yarın 3. haftam bitiyor bende hiç bir belirti yok gerçi olmaması da normal olabilir ama yerleşme adına bir şey hissetmedim.

Neyse çok vaktini almak istemem eğer müsaitsen senin de yorumunu almak isterim. Şimdiden teşekkürler..

canim bak bende yaptim bu ay ovilasyon testi benimkisi 13 ve 14 gun pozitifti ben digital olanindan kullanmistim 15 gunu yaptim artik negatif olmustu ve ondada digtal bolumu cikartigimda cizgileri gorebiliyordum cizgilere baktigimda 15 gunu silik diger iki gun ayni kalinlikta ve ayni renkteydiii

Meryem'cim senin ve benim sonuçları yakalamamız aynı benimde yazdığım gibi aynı şekilde yakalamışız benim sorum uygun beraberlik zamanlamasını bulmak o nedenle yazdım , mesajımda okumuşsundur , senin ki de benzer mi yoksa farklı mı ? Yani benim yaptığım eksik bir şey varmı bilmeyim diyorum o nedenle yazmıştım..

arkadaslar ben bu ay cızgı cıkanlardan kullandım sılık cızgılerı kesınlıkle cıddıye almayın en az kontrol cızgısı kadar koyu olsun benı cok yanılttı bu ay.sureklı gorulebılır renkte cıktı ama yumurtlama degılmıs onlar

Canim merhaba. Ben buraya arada takiliyorum genelde ates olcmedeyim. Bana özelden de yazabılırsın, bunu şundan söylüyorum bu mesajını tesadüfen gördüm, yani üzerinden çok geçmiş olsa kendimi çok kötü hissederdim.

Benim anladığım şu: 12. ve 13. günlerde pozitif. Genelde iki pozitif alırsanız ilkinden itibaren 12-24 saat içinde yumurtlarsınız diyorlar. Her insanın da LHsi farklı. Benimki 1 saat tepe yapar seninki daha uzun. Şurası kesin ya 13. gün ya da 14. gün yumurtlama olmuş. Ateş ölçsen tam emin olurduk. Ama hiç önemli değil. 12 ve 13ü değerlendirmişsiniz. Bu da demektir ki ister 13nde ister 14ünde çatlamış olsun yumurtanı bekleyen spermler vardı tüplerinde. Gerisi Allah'a kalmış. Biliyorsun herşeyi mükemmel denk getirsek de şansımız yüzde 20. Onun için zaten 6 ay-1 yıl deneyin diyorlar. İnşallah bebişin tutunmuştur. Birşey hissetmemen çok doğal. bebişin daha yeni yerleşiyor. Yerleşecek, Bchg salgılayacak da, belirti olacak. Yerleşme genelde 8-10gün sonra oluyor yumurtlamadan.Yani 14. gun yumurtladın desek yerleşme 22-24. günler arası olur. Bchg kanda 48 saat içinde artıyor. Yan en erken belirtiyi alma zamanı 24.-26. günler. Onu da adet belirtisi sanırız. Bekleyip göreceğiz. Hayırlısı olsun. :lepi:

Çok teşekkür ederim yorumların için Nevetna , ben de senin yazdığın gibi yorumluyordum konuyu sen de aynısnı yazınca rahatladım. En azından teoride olması gereken böyle gerisi Allah'a kalmış.O ol derse olur. Bir daha sorum olursa özelden yazarım.

kıslar benım ıkı gun reglıme ve bugun ılşkıden sonra kahverengı bı kaç damla leke geldı ve devamı gelmedi ıkı hafta once doktora gıtmıstım bişey olsa gorurudu demı yara yada enfeksıyon basına oyle bısı gelenb varmı neden olmus olabılır ılk defa geldı basıma

Beim de bu seneye kadar hiç gelmemişti Eylül ve Ekim deki iki ilişkimden sonra oldu. Ben hafif kurulığa bağladım biraz sürtünmeyi de hissetmiştim. Hatta ilkinde doktora gittim baktı bir yara göremedi .

Bu arada smear testini ihmal etme yaptırmadıysan yaptır, hem de bu vesile ile bunu sorarsın ama yaptırdıysan ve norma ise korkma ben Mayıs ta yaptırmıştım.

Regline iki gün kala olması da bir etki olabilir ama net bir şey diyemiyorum..

Waterss canım rica ederim. Aklın yolu bir :)))

Masal, iki hafta önce zaten yumurtlama dönemin olmuyor mu? Doktor ne görecekti ki? Üç ihtimal var: yerleşme lekelenmesi (inşallah), ilişkide biraz zorlamış olmanız veya erken adet lekelenmesi. Bekleyip göreceksin korkarım ki. Ama enfeksiyon olsa sürekli gelir, sarı veya yeşil olur, kokulu olur. ınşallah yerleşmedir.

canım yanii yara fılan olsa dıorum gorurdu tertemızsın dedı akıntı bıle yoktu enffeksıyonda yok dedı doktor ilişki sırasındada kuruluk da yoktuu gayet rahattı aslında ama yanıı evlılıgımızın ılk aylarında acı hıssedıodum okadar ozaman bıle lekelenme olmamıstı bide dun ovulasyon testi yapmıştım kontrol çizgisi kadar koyu değildi ama nerdeyse yakındı rengi çit çizgi halbukı 13.gun yumurtladımm yaaa dıorummkı her ay umutlanmıcam adetım gecıkene kadar dıorum bu ayda bunnlar oldu eşim artık gülüp duruo bana.)))))))))))

ovalasyona göre bugun 10 11 gunum bugun test yaptım negatıf çıktı gebelık olsaydı çıkarmıydı yoksa erkenmı.
ovalasyon testını yapmamış olsaydım bugun 5gun gecmiş oLACAKTI.

selam arkadaslar bugun kızım cok hastalandı butun gun dısardaydık tahlıller uzun surdu testımı aldım ama yapamadım sabah ılk ıdrarla yapcam ..bu arada bugunde hastalanmadım...yarın gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…