Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yok canim ayni seyler farklilk yok.hayirlisi olsunn

kızlar hamıleyım testım pozıtıf yapar yapmaz ıkı koyu cızgı belırdı...allahım ınanamıyorum hıc beklemıyodum bu ay ,,aksam kızımın tahlıl sonuclarını alcam kan tahlılı yaprırım sonucu yazarım

insallah hamilesindir canim testte pozitifmis bakk darisi basima

gunaydin kizlarrr benim bugun yumurtlamadan sonraki 11 gunum ben baska bi topikte pozitif olan idrar testi orneklerine baktim ve bazilari 11 12 gunde silikte olsa cikmis merak ettim test yaptim bugun daha var ama merak iste heveslenmek istemiyorum ama ikinci varla yok arasi cok silik bi cizgi cikti yarin yine yapicam.ama dun aksam sanki bir an adet olucakmisim gibi karnim agridi belimi zor dogrulttum o derecee hayirlsi kizlar dualarinizi bekliyorumm lutfennn

buyuk bı ıhtımal hamılesın canımmm....bu aralar baya hamıle haberı alıyoruz ya ne kadar guzelll

kızzz gözün aydınnnn darısı başımaaaaaaaa bende bgn övülasyon testi aaldım 13 gün başla diyor ölçmeye yarın başlıycam kısmetse hangi saatlerde yaptın sen hayatım bide çift çizgiyi gördüğün günmü beraberlik oluyo

bende bu ay ilk kez bu testi kullanıdım. 14. gün ve testi yaptım aynı koyulukta 2 çizgi çıktı. yani bugünlerde sıkı çalşmam lazım.

NPLS tebrik ederim canım.. ben sana yazdım hatırlıyor musun ? umut var dedim, çift çizgi günlerini ve beraberliği kritik yapmıştık ve olumlu olduğunu söylemiştim çıktı bak. Allah tamamına erdirsin..çok sevindim. Sen de bu ay ilk defa kullandın değil mi ? ben de öyle bak şimdi ben de heyecanlandım ? Benim bugün reglimin 22. günü bekliyorum işte..

Meryem'cim ben testleri yaptım ama atmadım sende atmadıysan yeni yaptığın testi ilk yaptığın negatif test ile karşılaştır, Test çizgisinin siliklik durumunu ona göre daha net karar verebilirsin. Yarın ki testi de yaz olur mu ? Hadi inşallah olmuştur kullanan ve sonuç bekleyen arkadaşlarımızın hepsi sırası ile m utlu haberleri verir inşallah ben de çok heyecanla bekliyorum. Benim bugün ovülasyondan sonraki 9. günüm ilk defa sol kasığıma hafif sancılar giriyor ikiz kez de bayağı hissettim sancıyı. Onun dışında belirti yok. Ama regli öncesi ben de pek belirti olmaz o nedenle bilemiyorum, senden sonra ben de test yaparım ama elimde 2 adet kaldı o nedenle daha beklemem lazım şu sıralar erken.

İdrar testi örneklerine baktığın topiğin adı ne ? hamilelik için mi idrar testi kullanmışlar ?

tesekkur ederım darısı basına ben ovulasyon testı ılk defa kullandım gecen ay ,,23 kasımda yumurtladım ama esım yoktu 21 kasım en son beraberlık oldu o zaman kalmısım yumurtlama oldugu gun yada ıkı gun onceden ılıskı onerılıyo

soylemıstın waterss bılıyorum,,oysa hıc umudum yoktu ama allah ısteyınce oluyomus...ben ılk defa kullandım ama hamıle kalmamın nedenı ovulasyon testı degıl cunku ben negatıf cıkan 21 ve 22 kasımda beraberlıgım oldu 23 kasımda pozıtıf gordum esım 1 hafta yoktu..demekkı yumurtlamadan oncekı ıkı gunde cok onemlıymıs

belkıde bazı spermlerın omru uzun oluo ya senınkıde yumurtlama gununde dolledı olabılır.2 gun bekledı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…