- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.701
Meryem'cim senin ve benim sonuçları yakalamamız aynı benimde yazdığım gibi aynı şekilde yakalamışız benim sorum uygun beraberlik zamanlamasını bulmak o nedenle yazdım , mesajımda okumuşsundur , senin ki de benzer mi yoksa farklı mı ? Yani benim yaptığım eksik bir şey varmı bilmeyim diyorum o nedenle yazmıştım..
yok canim ayni seyler farklilk yok.hayirlisi olsunn
kızlar hamıleyım testım pozıtıf yapar yapmaz ıkı koyu cızgı belırdı...allahım ınanamıyorum hıc beklemıyodum bu ay ,,aksam kızımın tahlıl sonuclarını alcam kan tahlılı yaprırım sonucu yazarım
gunaydin kizlarrr benim bugun yumurtlamadan sonraki 11 gunum ben baska bi topikte pozitif olan idrar testi orneklerine baktim ve bazilari 11 12 gunde silikte olsa cikmis merak ettim test yaptim bugun daha var ama merak iste heveslenmek istemiyorum ama ikinci varla yok arasi cok silik bi cizgi cikti yarin yine yapicam.ama dun aksam sanki bir an adet olucakmisim gibi karnim agridi belimi zor dogrulttum o derecee hayirlsi kizlar dualarinizi bekliyorumm lutfennn
buyuk bı ıhtımal hamılesın canımmm....bu aralar baya hamıle haberı alıyoruz ya ne kadar guzelll
meryem cım tesekkur ederım beta hcg 492 cıktı allah en kısa zamnda sana da nasıp etsın ınsallah
kızlar hamıleyım testım pozıtıf yapar yapmaz ıkı koyu cızgı belırdı...allahım ınanamıyorum hıc beklemıyodum bu ay ,,aksam kızımın tahlıl sonuclarını alcam kan tahlılı yaprırım sonucu yazarım
gunaydin kizlarrr benim bugun yumurtlamadan sonraki 11 gunum ben baska bi topikte pozitif olan idrar testi orneklerine baktim ve bazilari 11 12 gunde silikte olsa cikmis merak ettim test yaptim bugun daha var ama merak iste heveslenmek istemiyorum ama ikinci varla yok arasi cok silik bi cizgi cikti yarin yine yapicam.ama dun aksam sanki bir an adet olucakmisim gibi karnim agridi belimi zor dogrulttum o derecee hayirlsi kizlar dualarinizi bekliyorumm lutfennn
bende bu ay ilk kez bu testi kullanıdım. 14. gün ve testi yaptım aynı koyulukta 2 çizgi çıktı. yani bugünlerde sıkı çalşmam lazım.
kızzz gözün aydınnnn darısı başımaaaaaaaa bende bgn övülasyon testi aaldım 13 gün başla diyor ölçmeye yarın başlıycam kısmetse hangi saatlerde yaptın sen hayatım bide çift çizgiyi gördüğün günmü beraberlik oluyo
NPLS tebrik ederim canım.. ben sana yazdım hatırlıyor musun ? umut var dedim, çift çizgi günlerini ve beraberliği kritik yapmıştık ve olumlu olduğunu söylemiştim çıktı bak. Allah tamamına erdirsin..çok sevindim. Sen de bu ay ilk defa kullandın değil mi ? ben de öyle bak şimdi ben de heyecanlandım ? Benim bugün reglimin 22. günü bekliyorum işte..
çok sevindim senin adına gözün aydın Allah tamamına erdirsin.
soylemıstın waterss bılıyorum,,oysa hıc umudum yoktu ama allah ısteyınce oluyomus...ben ılk defa kullandım ama hamıle kalmamın nedenı ovulasyon testı degıl cunku ben negatıf cıkan 21 ve 22 kasımda beraberlıgım oldu 23 kasımda pozıtıf gordum esım 1 hafta yoktu..demekkı yumurtlamadan oncekı ıkı gunde cok onemlıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?