Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

vallah bende anlamadım ya,ben ayın 2si ve 4.de yumurtladım,2-3 yumurtam çatladı dr.kontrolunde,örendim bunu,yumurta takibine gittim,eee bugun ayın kaç ve benim ovulasyon testi pozitif çikıyor,bişey anlamadım ha

çatlatma iğnesi yaptırmadıysan büyük ihtimal hamilesin. iğne olduysan iğneden 14-17 gün sonra gebelik testinde çıkar. birkaç gün sonra gebelik testi yapabilirsin. inşallah beklediğin olur.

Ben ovÜlasyon testı yaptım bır Ün Çıft cıktı oda Çok koyu deĞıl dı sılıkte deĞıldı sonra bır daha Çıft Çıkmadı adetıme bır hafta var hala tek Çıkıyor ben bu ay yıne hamıle deĞılmıyım yanı ovÜlasyon testı adetıne yakın Çıft mı Çıkması lazım bu testle hamıle kalan lar bana yardımcı olabılırler mı

nezaman başladın sen test yapmaya cnm,adetin biter bitmez başlaman lazım,çünkü nezaman yumurtlıyecanı tespit etmek için,mesele ben bılıyordum adetin 12-14 gündü,ama yok çok geç yumurtluyorum ben...ovulasyon testi adete yakın çift çikmıyor cnm,çünkü yumurtlama yok ozaman

çatlatma iğnesi yaptırmadıysan büyük ihtimal hamilesin. iğne olduysan iğneden 14-17 gün sonra gebelik testinde çıkar. birkaç gün sonra gebelik testi yapabilirsin. inşallah beklediğin olur.

cnm pregnyl vurdum,ama 15 gün once,10000ml,dr da dedi 10 gün içinde vucutan atılıyor,iğneden 6 gün sonra test yaptım silik çiktı,anladım iğnenın etkisi hala var,3 gün sonra tekrarladım ve tek çizgi çiktı,zaten bu iğneler..mesele ben 10000ml yaptırdım,günde idrar yoluyla 1000ml atıyorsun vucudundan,yane 10 gün içinde ben atmıştım

canım ben adetimin 9. günü başladım tekti 10. günü tek 11.çift ama çok koyu değil ondan sonrada hep tek çıktı adetime yakın yapmamın nedeni hamile olan adetine yakın çift çıkıyormuş ondan yaptım

anladım cnm,belki testden dolayı tam çift çikmamış,ben hiç kulanmadım bu testlerden,burda okuyunca adete yakın çift çizgi çikanı çok gördüm,bende alayım dedim bakalım ne çikacak,ozaman yaptım bende de çift izgi çiktı,ama 1tanesi biraz silik...bende anlamadım..

inşallah cnm :Saruboceq: sen ne yaptın adetine kaç gün var...va mı bi gelişme

canim ovulasyonla 12. gün yumurtladim preseed kullanmakti niyetim ama elime ulasmadi. kullanamadim yani. benim tek tüpüm yok, eger soldan yumurtladiysam sansim var demektir. iki taraftan da gelsin diye incir yedim ama sanmiyorum. ilk günden beri biri silik cift cikiyor. sadece 12. gün ikiside bayagi koyu cikti. akintimdan ve adet günümden belli oluo zaten 12. de yumurtlamam gerekiodu, normaldi yani ama bilmiyorum iste :uhm:

canim 4 saat boyu sivi almadan yapman gerek, eger cok sivi alir da idrari seyreltirsen ikinci cizgi net cikmayabiliyor. birde aksam 6 gibi yapsan ve her gün ayni saatte yapmaya özen göstersen daha iyi oluyor. testleri atma, yanyana koyarak karsilastir. akintini da takip et. sana yardimci olur yerimseniben

inşallah tutulmuştur cnm,benimde adetim 2 gün sonra,ovulasyonda çift çikıyor,ama gebelik testi yok,yapmadım..eczaneye gitmeye uşenıyorum biraz :sinifsinif:

Arkadaşlar 3 gündür .açıklamalara uygun olarak bu testi yapıyorum ancak tek çizgi dahi çıkmıyor .sonra söylenen şekilde tekrarlıyorum ancak yineden control çizgisi daha çımıyor sizce neden olabilir. testin bozuk olma ihtimali var mıdır. yada ben mi bozuğum heheh:)))

test bozuktur canım cunku kontrol cizgisinin mutlaka cıkması lazım

kontrol cizgisi cikmiyorsa test bayat olabilir.

ikinci cizgi cikiyorsa test yanlis demektir. benim aldigim testlerin bir kisminda ikinci cizgi cikti ama kontrol cizgisi cikmadi.

kızlar selaaammmm

ben de G.G. den aldığım ovulasyon testlerimi bugün yapmaya başladım. daha önce kullananlara bir sorum olacak. bugün adetimin 10. günüydü, adet döngüme göre 10. gün yapmaya başladım ve hemen silik çizgi çıktı. şimdi sorum şu: bu testler ovulasyondan önce ve sonra da hep silik çizgi mi çıkartıyor yoksa sadece ovulasyon günlerinde mi? yani ovulasyon olmasa da ben hep bu silik çizgileri görecek miyim? hiç tek çizgi çıkmıyor mu bunlarda??

canımcım bende kullandım.. tek çizgi çıkıyor... ama yumurtlama yaklaştığında silik te olsa çizgi çıkıyor.. ama bu ay ben iki aynı koyulukta çizgiyi görmüştüm. silikte çıksa çalışmalara devam et... çift çizgi çıktıktan sonraki günde çalışmaya devam... bence hiç ara verme.. inş. ben tutturamadım sen tutturursun.... hayırlısı olsun...

ben de aldım regliden sonra başlıycam yapmaya tifcim aynı yerden ama markası farklı olabilir. 16. gün yumrtlamştım 20. gün geldi tabii dayanamayıp yaptım tek çizgi çıktı demekki çıkıyor. çift çizgi çıktığına göre seninki yakın deryacımın dediği gibi fikfik sen daha iyi bilirsin.

kızlar elimde 4 tane test çıbığı kaldı:)) 28 günde adet oluyorum genelde, hangi gün başlayım sizce bu ay bu idareli kullanacam mecbur

merhaba arkadaşım.testin içinde yazılandan bir kaç gün önce başla bence.geçen ay bende yaptım bu testlerden ama hiç çift çizgiyi göremedim.çünkü içinde yazılan gün yapmaya başlamıştım.bu ay da geçti diye düşünüyordum ki bugün hamile olduğumu öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…