- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
vallah bende anlamadım ya,ben ayın 2si ve 4.de yumurtladım,2-3 yumurtam çatladı dr.kontrolunde,örendim bunu,yumurta takibine gittim,eee bugun ayın kaç ve benim ovulasyon testi pozitif çikıyor,bişey anlamadım ha
Ben ovÜlasyon testİ yaptım bİr Ün Çİft cıktı oda Çok koyu deĞİl dİ sİlİkte deĞİldİ sonra bİr daha Çİft Çıkmadı adetİme bİr hafta var hala tek Çıkıyor ben bu ay yİne hamİle deĞİlmİyİm yanİ ovÜlasyon testİ adetİne yakın Çİft mİ Çıkması lazım bu testle hamİle kalan lar bana yardımcı olabİlİrler mİ
çatlatma iğnesi yaptırmadıysan büyük ihtimal hamilesin. iğne olduysan iğneden 14-17 gün sonra gebelik testinde çıkar. birkaç gün sonra gebelik testi yapabilirsin. inşallah beklediğin olur.
ebruli insallah ikimizde hamileyizdir.
inşallah cnm :Saruboceq: sen ne yaptın adetine kaç gün var...va mı bi gelişme
canım ben adetimin 9. günü başladım tekti 10. günü tek 11.çift ama çok koyu değil ondan sonrada hep tek çıktı adetime yakın yapmamın nedeni hamile olan adetine yakın çift çıkıyormuş ondan yaptım
Arkadaşlar 3 gündür .açıklamalara uygun olarak bu testi yapıyorum ancak tek çizgi dahi çıkmıyor .sonra söylenen şekilde tekrarlıyorum ancak yineden control çizgisi daha çımıyor sizce neden olabilir. testin bozuk olma ihtimali var mıdır. yada ben mi bozuğum heheh:)))
kızlar selaaammmm
ben de G.G. den aldığım ovulasyon testlerimi bugün yapmaya başladım. daha önce kullananlara bir sorum olacak. bugün adetimin 10. günüydü, adet döngüme göre 10. gün yapmaya başladım ve hemen silik çizgi çıktı. şimdi sorum şu: bu testler ovulasyondan önce ve sonra da hep silik çizgi mi çıkartıyor yoksa sadece ovulasyon günlerinde mi? yani ovulasyon olmasa da ben hep bu silik çizgileri görecek miyim? hiç tek çizgi çıkmıyor mu bunlarda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?