Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tamam cnm inş gerek kalmaz da olmadı bidahaki aya dediğin gibi yaparımm.aynı koyulukta iki gün üztüzte çift çizgi gören hamişlerden biri olurum bende senden sonra inşallah.evt sanırım diğer topikte olucaksın mutlaka yazarım cnm özeline olmazsa burayı takip etmen zorlaşır haklısın.haber veririm.sanırım bende regl günüm gelmesen bu ovulasyon testiyle bi denerimalkisalkisalkisve inşallah koyu çizgiler yakalarım

İnşallah yakalarsın canım canı gönülden istiyorum, ben 27. günde ovülasyon testi yapmıştım kopkoyu iki çizgi çıkmıştı, 28. gün regli günüm de erken gebelik testinde ikinci çizgi çok silik çıkmıştı, 29 .gün kan testim 233. çıktı .

saol cnm işte benim regl düzenim biraz değişiyo ama bu ay 15.günde ve 16.günümde çitf koyu çizgi oldu ve sanırım seninde açıladığın gibi ben 17.günümde yumrtladım ozamn 14 gün sonra reglim gelirse ocak 2 3 gibi belli olur inşş hayırlısıyla.heralde reglimden 2 3 gün önce yapsam ovulasyon testini belki çıkar değilmi.neyse hayırlısı olsun bi geçse günlerr.
seninde çok şükür değerin gayet ii cnmm Allah tamamına erdirsinn

Ben de şu anda geçici bi iş için İstanbul'dayım. Aslen İstanbulluyum ama Ankara'yı da özlüyorum valla. Çıkar tabii canım neden çıkmasın. Bu işler biraz da kısmet işi. Herşey yolunda olsa bile denediğin ilk ay olacak diye bir kural yok. İnşallah hamilesindir.

Cevap vermekle iyi yapmışsın Nevatna'cım çünkü şimdi yanlışlıkla tıkladım topiği öyle girdim ama ara ara bakacağım. Senden de iy ihaberler alacağız inşallah, haberlerini bekliyorum..

İnşallah canım. Preseed ısmarladım ama bu ayki yumurtlamama yetişmeyecek. Bunda da var bir hayır. Hadi bakalım çok yorma kendini. Bilgisayar başında çok vakit geçirmemeli aslında ama işlerimiz gereği hep buradayız :)

Hmm tuhaf biraz. Ya test bozuk ya da sende LH salgılanması çok yayılmış durumda. Aynı koyulukta çift çizgiyi gördüğün ilk günü baz al bence. Yani mesela 14. günse o gün. 14-15. günler çalışın.

Hiçççç duymadım. Öyle okşama üfleme gibi şeylerle de hiçbir problem çözülmez. Belki anneniz psikolojik olarak rahatlamıştır. Mesela ellerdeki siğiller de okununca geçer ya da gözdeki arpacık. İnsan inanıp rahatlayınca mutlaka etkisi olur. Ama önce doktorlar tıbbi olarak her yolu denemeliler. Sonuçta ilmi veren Allah. Önce tedbir, sonra tevekkül demişler. Yine de kız eğriliği diye bişey hiç duymadım. Zaten bebek cinsiyeti de spermin kontrolünde.

kızlar bilen varsa lütfen ACİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİL cevap bekliyorum. adetin 21. günü kanda progesteron 25 in üstü çıktı. progesterpn dan hamile olup olnadığım anlaşılırmı? E2 ESTRADİÖL 473 Bu konularda bilgisi olan varsa nooooooooooooolur.

Canım şimdi eski testlerime baktım. E2 için luteal faz (21. gün luteal faz olur eğer 14 civarı yumurtluyorsan) normal değerleri: 43.8-211

Projesteron değerleri: 1.7-27

Hamilelikte ilk 3 ayda E2 normal değerleri: 215 ve 4300 arası.

Ama projesteron için hamilelikte bi değer tanımlaası yok. Östrejenin bayağı yüksek. Hamilelik aralığında ama boşuna umut vermek istemem. Sanırım adetine bir hafta var di mi? ıstersen fortel gebelik testi yapabilirsin veya 3-4 gün daha bekleyip normal gebelik testi yap.

annem tabiki doktora gitmis ama hicbir sorun yok demisler...ve bu sorun anneannemdede varmis her cocukdan once ebeye gidermis yoksa hamile kalamiyormus rahim egriligi var onlarda

nevetna cım öncelikle cevapladığın için çok tşk drim. ovulasyonum 15. gündü. ben 21.gün kana baktırdım. evet adetime 7 gün var. evde ovulasyon testi var medismart onunla yapsam gebelik testi olurmu acaba.burada okumuştum bazıları yapmış.fortel gebelik testi alsam bu kadar erken belli olurmu acaba. bu arada senin durumun nedir cnm?

Ben ovulasyonu bekliyorum canım. Bu benim 3. ayım. Çok da takmıyorum şu anda. Ben bu işe başlamadan bütün testlerimi yaptırdım, rahim filmim bile var. O yüzden kafam rahat biraz. Şimdi 6 ay deneyip olmazsa bi de eşime baktırtıcam.

Fortel adete 7 gün önce çıkıyormuş. Ben hiç kullanmadım. Ovulasyon testleri genelde adete 2-3 gün kala çıkıyor ve de herkeste çıkmıyor. Yani hamile olsan da ov. testi sonuç vermeyebilir.

Alenam, kız eğriliği deyince anlamadım. Rahim şekli dozuklukları varsa onu bilemem. Rahim şekli kalp şeklinde, T şekline olanlar var. O etkiler evet. Eve ne yapar onu bilmiyorum. Benim de anneannemin rahmi tersmiş ama iki çocuğu var. Rahim şekli konusunda endişen varsa ancak rahim filmiyle emin olabilirsin. ınşallah bişey yoktur.

Nevetna'cım, ben fortel erken gebelik testi ile tam beklediğim regli günü 28. günümde test yaptım, sözüm ona 7 gün önce gebeliği tespit ediyormuş ama2. çizgi hayalet gibi çıktı. Hani sana da sormuştum çünkü erken gebelik testi olduğu için daha net çıkar diye ummuştum ama erkesi gün gidip kan testi yaptırmıştım. Eğer çok merak ediyorsanız zaten adet öncesi moralin bozulmasın diye hiç gebelik testi yapma derim. En güzeli kan testi reglini bir ya da iki gün geçince yaptırılabilir. Kızılay merkezlerinde 26 TL ye yapılıyor, ben 25 TL ye fortel almıltım çok gereksizmiş. Paylaşmak istedim. Preseed in bu aya yetişiyor mu ? bak o çok çok çok önemli bir faktör canım..

Yok yetişmiyor sanırım. Ama o da Allah'tan :) Çok takmıyorum. Bunu söylediğin iyi oldu waterss. Ayrıca ben şunu da söylemek istiyorum, ne kadar zor olsa da adet günü beklenmeli. Bazen kimyasal gebelik oluyor, adeti beklese insan anlamaz bile. Ama erken pozitifi görünce kimyasal olduğunda insan çooook üzülüyor. Bunu yaşayan çok arkadaşımız var. O yüzden sng canım bekle. Zor da olsa bekle. Ya da waterssin dediği gibi kanda baktır.

hayatım adeti beklemek sorun değil. geçen ay ilk kez adetim 6 gün gecikti. çok ümitlendim test yapmaya bile korktüm ama maaalesef kullandıgım ilaçlardan dolayı gecikmiş. ama ne hayal kırıklığı yaşadım anlatamam. ağla ağla öldüm. aslında çok takmıyordum adetim ilk kez geciktiği için kesin gözüyle bakıyordum ama sonu hüsran. progesteren testinde sonuçlar yüksek çıkınca birden heyecan yaptım. yoksa beklemeyi çok güzel öğrendim.

aaa kıyamam ya. Öyle gecikip de gelmeyince çok kötü oluyordur eminim. Canım o zaman sen adetine 2-3 gün kala bi test yap istersen. Yine öyle stres olmazsın. ınşallah vardır da bu sıkıntılar biter. Dediğim gibi E2 çok yüksek çıkmış, istersen doktorunu ara bi sor. ıyi geceler.

kızlar merhaba bısey sormak ıstemıstım
ovulasyon testını almadan dırek doktora gıtsek ultrasonda doktor görüp söyleyemz mı ne zaman yumurtlama olacağını hem daha garantılı olmaz mı bu testlerın de çok güvenilirliği gözukmuyor ne dersınız ona gore hareket edıcem

Canım bildiğim kadarıyla buna yumurta takibi deniyor. Birkaç kere gitmen gerekiyor doktora. ış güç arasında iki güne bir doktora gitmek zor bazılarımız için. Ama senin için uygunsa yapabilirsin tabii. Yalnız doktorlar hemen bakıyorlar mı bilmiyorum. Genelde 6 ay-1 yıl kendiniz deneyin diyorlar ya.

kıslar ben 27 gunde bi regl oluorum 12.gun ovulasyon testı yaptım pozitifti ogunu ve ertesı gunu değerlendirdik o ıkı gun boyuncada benım ovulasyon akıntısından olduu bugun yada dun atesımın yukselmesı geerkıodu ama hala 36.5 ben anlaamdım çatlamadı acaba??????bugun reglımın 15.gunu soğan kuru yapıorum onadnmı boyle olduu anlaamdım

Masal merhaba. Ateşini hep aynı saatte ölçüyorsun di mi? Bir de hormon hapı falan almıyorsun di mi? Soğan küründen olur mu bilmiyorum. Ama prensip olarak ateş yükselene kadar çalışın diyorlar. Yani ovulasyon testi pozitif olunca başlayıp ateş yükselene kadar devam etmek gerekiyor. Ama üzülme, tutmuşsa bu çalışmanızla da tutar.

teşekkür ederim nevetna hep aynı saatte ölçüyorum sabah kalkınca yataktayken daha ama hep yukselırdı 15.gun 36.7 filan olurdu ya bu ay yumurtam çatlamıo yada geç çatlıcak hayırlısı bakalım eşim varikosel amelıyatı olalı 1.5 ay olduu zor bu ayda zaten hakkkımızda hayırlısı bazen ben hiç hamile kalamazmışım gibi gelioo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…