- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.901
Rica ederim, yazdıkların gibi yaptığına göre şansını arttırdın demektir, hayırlısı olsun. Ben bu topiğe çok nadir bakıyorum olmazsa özelime mesaj atarsın. Bu ay olmazsa ki inşallah olur, ovülasyon testini nasıl kullanacağını anladın birde ovülasyon testi ile preseed i beraber kullan sperm dostu bir jel, preseed.com.tr da geniş bilgi var, oraya bakabilirsin.
tamam cnm inş gerek kalmaz da olmadı bidahaki aya dediğin gibi yaparımm.aynı koyulukta iki gün üztüzte çift çizgi gören hamişlerden biri olurum bende senden sonra inşallah.evt sanırım diğer topikte olucaksın mutlaka yazarım cnm özeline olmazsa burayı takip etmen zorlaşır haklısın.haber veririm.sanırım bende regl günüm gelmesen bu ovulasyon testiyle bi denerimalkisalkisalkisve inşallah koyu çizgiler yakalarım
İnşallah yakalarsın canım canı gönülden istiyorum, ben 27. günde ovülasyon testi yapmıştım kopkoyu iki çizgi çıkmıştı, 28. gün regli günüm de erken gebelik testinde ikinci çizgi çok silik çıkmıştı, 29 .gün kan testim 233. çıktı .
nevetna. cnm cevabın için tşk ederim. bende bir yıldır korunmuyorum. bu ay ilkkez klomen yumurtlama hapı kullandım beş gün. Adetimin 12. günü ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı. 12 ve 14. gün yapmadım. 15.gün test yaptım çift çizgi çıktı. ben 14 ve 15. günleri değerlendirdim. biryıldır gebelik testinde negatif sonuç gördükten sonra bu ay pozitif çıkabilirmi acaba. bu arada bende ankaralıyım.ve ankarayı çok özledim.
Cevap vermekle iyi yapmışsın Nevatna'cım çünkü şimdi yanlışlıkla tıkladım topiği öyle girdim ama ara ara bakacağım. Senden de iy ihaberler alacağız inşallah, haberlerini bekliyorum..
Arkadaşlar yaptığı 5 ovulasyon testi de aynı koyulukta olmasa bile çift çizgi olan var mı? benim 13. 14. 15. 16. ve 19. gün yaptığım ovulasyon testlerinin hepsi de 2 çizgiydi. adetim 26 aralık. merakla bekliyorum
birsey sorucam kizlar aranizda kiz egriligi duyan oldumu... benim annem evlendikten sonra 1 sene cocugu olmamis..doktorlara gitmis hic bir sorunun yok demisler sonra annemi ebeye goturmusler ve ebe kiz egriligin var demis annemin karin bolgesini eliyle oksamis ufelemis annem o ay hamile kalmis...bu kiz egriligi anneannemdede varmis ve ebelere gidiyorlarmis...acaba bendede olurmu
Ben de şu anda geçici bi iş için İstanbul'dayım. Aslen İstanbulluyum ama Ankara'yı da özlüyorum valla. Çıkar tabii canım neden çıkmasın. Bu işler biraz da kısmet işi. Herşey yolunda olsa bile denediğin ilk ay olacak diye bir kural yok. İnşallah hamilesindir.
İnşallah canım. Preseed ısmarladım ama bu ayki yumurtlamama yetişmeyecek. Bunda da var bir hayır. Hadi bakalım çok yorma kendini. Bilgisayar başında çok vakit geçirmemeli aslında ama işlerimiz gereği hep buradayız :)
Hmm tuhaf biraz. Ya test bozuk ya da sende LH salgılanması çok yayılmış durumda. Aynı koyulukta çift çizgiyi gördüğün ilk günü baz al bence. Yani mesela 14. günse o gün. 14-15. günler çalışın.
Hiçççç duymadım. Öyle okşama üfleme gibi şeylerle de hiçbir problem çözülmez. Belki anneniz psikolojik olarak rahatlamıştır. Mesela ellerdeki siğiller de okununca geçer ya da gözdeki arpacık. İnsan inanıp rahatlayınca mutlaka etkisi olur. Ama önce doktorlar tıbbi olarak her yolu denemeliler. Sonuçta ilmi veren Allah. Önce tedbir, sonra tevekkül demişler. Yine de kız eğriliği diye bişey hiç duymadım. Zaten bebek cinsiyeti de spermin kontrolünde.
Ben ovulasyonu bekliyorum canım. Bu benim 3. ayım. Çok da takmıyorum şu anda. Ben bu işe başlamadan bütün testlerimi yaptırdım, rahim filmim bile var. O yüzden kafam rahat biraz. Şimdi 6 ay deneyip olmazsa bi de eşime baktırtıcam.
Fortel adete 7 gün önce çıkıyormuş. Ben hiç kullanmadım. Ovulasyon testleri genelde adete 2-3 gün kala çıkıyor ve de herkeste çıkmıyor. Yani hamile olsan da ov. testi sonuç vermeyebilir.
Alenam, kız eğriliği deyince anlamadım. Rahim şekli dozuklukları varsa onu bilemem. Rahim şekli kalp şeklinde, T şekline olanlar var. O etkiler evet. Eve ne yapar onu bilmiyorum. Benim de anneannemin rahmi tersmiş ama iki çocuğu var. Rahim şekli konusunda endişen varsa ancak rahim filmiyle emin olabilirsin. İnşallah bişey yoktur.
Masal merhaba. Ateşini hep aynı saatte ölçüyorsun di mi? Bir de hormon hapı falan almıyorsun di mi? Soğan küründen olur mu bilmiyorum. Ama prensip olarak ateş yükselene kadar çalışın diyorlar. Yani ovulasyon testi pozitif olunca başlayıp ateş yükselene kadar devam etmek gerekiyor. Ama üzülme, tutmuşsa bu çalışmanızla da tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?