- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.921
kıslar ben 27 gunde bi regl oluorum 12.gun ovulasyon testı yaptım pozitifti ogunu ve ertesı gunu değerlendirdik o ıkı gun boyuncada benım ovulasyon akıntısından olduu bugun yada dun atesımın yukselmesı geerkıodu ama hala 36.5 ben anlaamdım çatlamadı acaba??????bugun reglımın 15.gunu soğan kuru yapıorum onadnmı boyle olduu anlaamdım
Masal ben de 28 günde bir regl oluyorum ve ovülasyon testim 13.gün pozitifti benim de.Ben ateş olayını unuttum :) bir ara aklıma geldi galiba 2 gün sonra 36.6ydı.Fakat bir yerde okudum, mutlaka ateş yükselmesi olacak diye bir şey yokmuş.Günlerini değerlendirmişsin artık ovülasyondan sonra en az 10 gün geçmesini beklemelisn cnm.
umarım öyledir cnm bu arada ben gecen hafta domuz gribi aşısı oldumm enfeksiyon uzmanı bı tanıdığımıza sorduk oda sorun olmaz hamile kalsan bile ölü aşı dedi ateşim acaba aşıdanmı dengesizleştii...
hayırlısı olsuunn hakkımızda ozamann bakalımm bızım bu ay zor zaten esım varıkosel amelıyatı olalı 1.5 ay oldu ama rabbim ol deyince oluo bazen ımkansız dediğin anda....
ben de geçen hafta domuz gribi aşısı oldum:)) aşıyı yapan doktor hamile olma olasılığın var mı dedi, ben de olabilir ama şu an bilmem imkansız dedim.Doktor da bu aşamada hamileysen bile aşı yapsam hiçbir şey olmaz dedi. fakat hamilelik durumundan bağımsız olarak ateşin çıkmış olabilir tabi.ay hadi inşallah güzel haberler alırız :Saruboceq:
arkadaslar benim 18 aralikta yumurtlama gunumdu...1 ocakta adet gunumu bekliyorum peki sizce gec yumurtlamayida goz onunde bulundurarak kac gun daha calismalara devam etmeliyim??
evet denemek lazım..aslında herbirimiz çok tecrübe kazandık ya...aman kasık ağrıları yumurtladım aman ateşim çıktı ahanda yumurtam çatlıyo hadi bugün kaydirigubbakcemile şimdi incire başla e bi de yarın kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy valla doktorlar bu siteyi okusun da biraz bilgilensinler valla
olmaması lazm. ovulasyon gününde T çizgisi daha kalın oluyor. ertesi gün tek çizgiye düşüyor. en azından bende öyleydi. test bozuk olabilir. kullanma talimatına uydunmu?
merhabalar,
eger ovulasyon kiti ve gebelik testi ile ilgili sorulariniz olursa bu site cok iyi bakabilirsiniz
peeonastick.com
Hatta ikisinin karsilastirmasi bile var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?