Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

her ay hamile olma isteğimizden dolayı ovulasyon tarihinden sonra bu tur duygularımız yoğunlaştığı için insan boyle hissedior.inşallah allah gonlune gore verir

Masal ben de 28 günde bir regl oluyorum ve ovülasyon testim 13.gün pozitifti benim de.Ben ateş olayını unuttum :) bir ara aklıma geldi galiba 2 gün sonra 36.6ydı.Fakat bir yerde okudum, mutlaka ateş yükselmesi olacak diye bir şey yokmuş.Günlerini değerlendirmişsin artık ovülasyondan sonra en az 10 gün geçmesini beklemelisn cnm.

umarım öyledir cnm bu arada ben gecen hafta domuz gribi aşısı oldumm enfeksiyon uzmanı bı tanıdığımıza sorduk oda sorun olmaz hamile kalsan bile ölü aşı dedi ateşim acaba aşıdanmı dengesizleştii...

Ben de bayramdan önce aşı oldum. Hiç etkilemedi ateşimi. Acaba sen üşüyor musun geceleri? Güzelim olmaz olmaz deme, pozitif ol, bak burada neler gördük daha geçen ay NPSL arkadaşımız eşi yurtdışına gittiği için pozitif gördüğü günleri değerlendiremedi, pozitiften iki gün önceki ilişkiyle maşallah hamile şu anda. Allah bağışlasın inşallah. Yani hayırlısıyla gelecekse geliyor. Üzülme lütfen.

ben de geçen hafta domuz gribi aşısı oldum:)) aşıyı yapan doktor hamile olma olasılığın var mı dedi, ben de olabilir ama şu an bilmem imkansız dedim.Doktor da bu aşamada hamileysen bile aşı yapsam hiçbir şey olmaz dedi. fakat hamilelik durumundan bağımsız olarak ateşin çıkmış olabilir tabi.ay hadi inşallah güzel haberler alırız :Saruboceq:

hayırlısı olsuunn hakkımızda ozamann bakalımm bızım bu ay zor zaten esım varıkosel amelıyatı olalı 1.5 ay oldu ama rabbim ol deyince oluo bazen ımkansız dediğin anda....

Ben de dun yaptirdim domuz gribi asisi, mesela benim atesim cikmadi. Hadi bakalim, insallah guzel haberlerdir:)

Son düzenleme:
arkadaslar benim 18 aralikta yumurtlama gunumdu...1 ocakta adet gunumu bekliyorum peki sizce gec yumurtlamayida goz onunde bulundurarak kac gun daha calismalara devam etmeliyim??

arkadaslar benim 18 aralikta yumurtlama gunumdu...1 ocakta adet gunumu bekliyorum peki sizce gec yumurtlamayida goz onunde bulundurarak kac gun daha calismalara devam etmeliyim??

Benim de tarihlerim aynen senin gibi cnm ben çalışmayı durdurdum, gerçi durdurmadım ama artık bebek olayını düşünmeden çalışıyorumkaydirigubbakcemile3

mrb kızlar ateş ölçenler bilgisi olanlar.hasta değilim(grip vs).ateşimi düzenli ölçmüyorum bikaçgündür denedim sadece.36.4 ün üstüne çıkmamıştı.hatta evvelki gün 36.2 filandı.diğer günler 36.4.bugün de 37.0 çıktı dil altından ölçümlerim.sizce bugün yumurtam çatlamış olabilir mi?

baştan sona yazılanları okumaya çalıştım kafamçokkarıştı
bende kısmetse ovulasyon testi alacağım.
kullananların çoğu gebelik testlerinde çift çizgiyi görmüşler ne güzel opuyorumnanaktan
hatta bi ara liste yapılmış ama sonlara doğru göremedim,keşke anket filan koyulsaymış ya,baya sonuç alan var sanırım bu testlerden

evet denemek lazım..aslında herbirimiz çok tecrübe kazandık ya...aman kasık ağrıları yumurtladım aman ateşim çıktı ahanda yumurtam çatlıyo hadi bugün kaydirigubbakcemile şimdi incire başla e bi de yarın kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy valla doktorlar bu siteyi okusun da biraz bilgilensinler valla

gerçekten kaydirigubbakcemile3
ne taktiklerimiz var :kedi:

merhabalar,

eger ovulasyon kiti ve gebelik testi ile ilgili sorulariniz olursa bu site cok iyi bakabilirsiniz

peeonastick.com

Hatta ikisinin karsilastirmasi bile var.

olmaması lazm. ovulasyon gününde T çizgisi daha kalın oluyor. ertesi gün tek çizgiye düşüyor. en azından bende öyleydi. test bozuk olabilir. kullanma talimatına uydunmu?

Canım benim adetim 26 aralıktı ama ben 22 aralıkta daynamayp kan test yaptırdım sonuç hamileyim.neden üst üste 2 çizgi çktı bilmiyorum ama önemli olan sonuç değilmi.

Rica ederim bianka :)
Bir de ovulasyon testleri disinda ates olcumu de yapmak da fayda olabilir, ovulaston testinin dogrulugunu gormen icin.
onu da fertilityfriend.com da chart yaparak gorebilirsin.Belki coktan biliyorsundur siteyi ama bayagi ogretici ve kendin icin duzenleyebilirsin chart i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…