Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

biliyorum cnm bu siteyi bir de ben ladys calender indirdim onunla takip ettim.ama bu ay olmayacakmış gibi içime doğuyor, hayırlısı
neyse o olsun...mirmirmirmir

Merhaba ,
10 aralık ilk adet baslangıcıydı adetim düzensiz oluyor... 30-35 gun suruyor arası bugun ayın 25 i ovulasyon testı alsam işe yarar mı sizce formda okudugum kadarıyla içinde 5 tane varmıs bugun baslasam sonuc alırmıyım acil yardımlarınızı rica ederimm :uhm:

slm canım bugun 16.gunun sanırım.testte 30 gun surenler için 13.gun,31 surenlere 14,32 surenlere 15,33 surenlere 16.gun.....die gidio teste başlama zamanları.geç kalmış sayılmazsın dene bence.benimde senin gibi 30ile 33 gun arası oluo.bu ay goremezsen çizgiyi demekki daha erken başlıycaksın bir sonraki aya.

tesekkur ederimm :) bugun baslayıp 25-26-27 dıyemı devam etcem 5 testide?

tesekkur ederimm :) bugun baslayıp 25-26-27 dıyemı devam etcem 5 testide?

slm cnm benimde reglim 32 36 arası sürüyo ve ben buay 15.ve 16.günümde koyu çizgileri gördüm.yani bugün hemen alıp başla bence kaçırmamış olabilirsin büyük ihtimal.kolay gelsinn inşallah koyu çizgileri görürsünn

slm cnm inşallahhh :) birazdan gitcem eczaneye inşallah kaçırmamışımdır :bbo:

arkadaslar benimm ateşim hala yukselmde 36.5 acaba onumuzdekı ay yumurtlama takıbımı yaptırsam yanii ovulasyon testınde 12.gun pozitif gordum sonrakı ıkı gun cektıkce uzayan akıntımdan da oldu 13.gunde ateşim biras düştüü sonrakı gunler 0.3 fılan yukseldıı ama oncekii aylarda 36.7 fılan oluoduu zaten esımın sperm sayısı dusuk bıde ben yumurtlamıosam bii takip yaptırayım mı boyle olup hamıle kalan oldumu

Bianka, Insallah olursun bu ay:) hayirlisiyla! Ben de abimin 2. kizi olacagini ogrendim bugun ondan daha bir hizli istiyorum ama gorecegix

Son düzenleme:
slm kızlar ben de internetten ovulasyon testi aldım. 16 tane ve 4 gebelik testi var. ne kadar süre yeter. benim hiç bi bilgim yok hatta markasına da bakmadım. umarım bu testlere gerek kalmadan 4 ocak geldiğinde gebelik testini kullanırımmm.

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

aslında gebelik .org sitesinde yumurtlama gününüzü öğrenin diye bir bölüm var. son adet ve bir önceki adetini yazıyosun sana yumurtlama tarihini veriyor. ben de bunu yaptım. adetimin 14. günü yumurtlama günüm çıktı. o gün ovulasyon testi yaptım gerçektende 2 koyu çizgi çıktı. o gnleri ddeğerlendirdim. şu anda hamileyim

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

Canım bende 5 gün öncesinden adet belirtileri vardı. bende üzülmeyi göze alarak kan testi yaptırdım ve hamileyim. umudunu kaybetme. ve kürleride ihmal etme derim.

Bianka, Insallah olursun bu ay:) hayirlisiyla! Ben de abimin 2. kizi olacagini ogrendim bugun ondan daha bir hizli istiyorum ama gorecegix

sağol sabırsız, inş sen de hamile olursun bu ay! Benim adetime 6 gün var, gögüslerim ağrımaya başladı 3-4 gündür onun dışında ara sıra adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum ama bunlar normalde adet olmadan önce de oluyor, o yüzden regl günüm geçene kadar test yok kararlıyı
m lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…