- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.941
Rica ederim bianka :)
Bir de ovulasyon testleri disinda ates olcumu de yapmak da fayda olabilir, ovulaston testinin dogrulugunu gormen icin.
onu da fertilityfriend.com da chart yaparak gorebilirsin.Belki coktan biliyorsundur siteyi ama bayagi ogretici ve kendin icin duzenleyebilirsin chart i.
Merhaba ,
10 aralık ilk adet baslangıcıydı adetim düzensiz oluyor... 30-35 gun suruyor arası bugun ayın 25 i ovulasyon testı alsam işe yarar mı sizce formda okudugum kadarıyla içinde 5 tane varmıs bugun baslasam sonuc alırmıyım acil yardımlarınızı rica ederimm :uhm:
slm canım bugun 16.gunun sanırım.testte 30 gun surenler için 13.gun,31 surenlere 14,32 surenlere 15,33 surenlere 16.gun.....die gidio teste başlama zamanları.geç kalmış sayılmazsın dene bence.benimde senin gibi 30ile 33 gun arası oluo.bu ay goremezsen çizgiyi demekki daha erken başlıycaksın bir sonraki aya.
çok tesekkür ederim :) bugun test alım ben :)
tesekkur ederimm :) bugun baslayıp 25-26-27 dıyemı devam etcem 5 testide?
slm cnm benimde reglim 32 36 arası sürüyo ve ben buay 15.ve 16.günümde koyu çizgileri gördüm.yani bugün hemen alıp başla bence kaçırmamış olabilirsin büyük ihtimal.kolay gelsinn inşallah koyu çizgileri görürsünn
hayırlı olsun arkadaşım.darısı benim başıma.bende dün test yapmıştım.sonuç negatif.şaşırmadım.
slm kızlar ben de internetten ovulasyon testi aldım. 16 tane ve 4 gebelik testi var. ne kadar süre yeter. benim hiç bi bilgim yok hatta markasına da bakmadım. umarım bu testlere gerek kalmadan 4 ocak geldiğinde gebelik testini kullanırımmm.
selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??
Canım bende 5 gün öncesinden adet belirtileri vardı. bende üzülmeyi göze alarak kan testi yaptırdım ve hamileyim. umudunu kaybetme. ve kürleride ihmal etme derim.
canim peki sendede gogus agrilari varmiydi???
evet göğüs ağrım vardı. bir de sık idrara çıkıyordum
Bianka, Insallah olursun bu ay:) hayirlisiyla! Ben de abimin 2. kizi olacagini ogrendim bugun ondan daha bir hizli istiyorum ama gorecegix
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?