Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hamilelerde gogus agrisi sanirim cok asiri agriyormus....

mrb kızlar.ateşim 36.3 lere düştü bugün.37.0 den düştüğüne göre adet olcam galibakafamçokkarıştı.acaba ateşi düştüğü halde hamile olduğunu öğrenenler varmıdır:uhm:

mrb kızlar.ateşim 36.3 lere düştü bugün.37.0 den düştüğüne göre adet olcam galibakafamçokkarıştı.acaba ateşi düştüğü halde hamile olduğunu öğrenenler varmıdır:uhm:

benim ateşim 37.0 cnm bunun hamilelikle ne ilgisi var tam anlamadım.Açıklar mısın? Ben yumurtlama ile ilgili sanıyordum.

yumurta çatladıktan sonra hamileysen ateşin adet tarihine kadar filan düşmüyomuş canım.ateş ölçme yöntemlerinde öyle demişler.ben de pek bilemiyorum ama bi deneyeyim dedim.

Evet atesinin 18 gun boyunca yuksek kalmasi dusmemesi lazim, o zaman hamile oldugunu anliyorsun. Ama dikkat etmek lazim son gune kadar yuksek kalip sobra adet gunu dusebiliyor, benim gibi

Dusecekse bir anca dusmedi daha iyi, obur turlu umitleniyorsun. Bu arada dusebilir ama tekrar da yukselebilir, eger oyleyse de hamile olabilirsin, onemli olam normal adet gunu degerlerinde mi kaldi vs.

ya evet haklısın.şimdiden düşmüş olması hiç değilse çok fazla umutlanmamama neden olur.hayırlısı olsun.hayırlısı bebişlerimize kavuşmamız olsunzemuszemus

ben ateş takibi yapmadım bu ay kızlar.şimdi faddim yazınca ölçtüm öylesine kendimi sıcak hissediyordum zaten ama buradaki soğuklardan da üşütmüş olabilirim:) bakıcam sabırsız o siteye daha detaylı olarak.

slm kızlar sayfalarınızı okumaya çalıştım size bişey sormak istiyorum
bende kullanmak istiyorum ovulasyon testi ama eczanede çok pahalı iki tanesi 30tl
ebaydan alamıyorum çnkü ingilizcem yok
gitti gidiyordan alacaktım ama kredi kartı olmadığından alamadım
bi fikriniz varmı acaba nerden alabilirim hadi diyelim kredi kartını buldum
hangisi daha iyi bide kaç güne geliyo sipariş en geç bana 2günde gelmesi lazım beni bilgilendirirseniz sevinirim
şimdiden treşekkürler

selam kızlar
adetıme ıkı gun var ıdrar testı yaptım negatıf cıktı galıba bu ayda geçti keyfım kaçtı bıldıgınız gııbı degıll.bu ay ıyı calısmıstık.ovulasyon testı,keçıboynuzu,corek otu karısımı,klomen yapmadıgımız kalmadı...ovulasyondan uc gun once uc gun sonra ve o gunde calıstık...adetten sonra ıkı gunde bır ılıskıde oldu.ben bu ay kesın olcak gıbı beklıyordum ama olmadı ustune bırde kıllandım asırı derecede klomenden herhalde... adetımı beklıcem sonra da rahım fılmı cekılcek..

gittigidiyordan 2 günde eline ulaşabilir
ben daha yeni ebaydan sipariş ettim,5-10iş gününde gelicek yazıyor.
ebayın fiyatları çok uygun. gittigidiyorda da var uygun olanlar
ama kredi kartsız oluyormu bilmiyorum.yada havale yapılabilirmi?
ikisindende çok kişi alışveriş yapıyor.
ingilizcen yoksa,google çeviriden çevirebilirsin.
işte ebay iyi ama,gelmesi biraz zaman alıyor,benimki umarım bu hafta gelir :Saruboceq:

teşekkür ederim canım çok sağol....
benimki gelse bile herhalde zaman geçmiş olacak iyisimi bidahaki ay hasta olur olmaz hemen siperiş ediyim inşallah gerek kalamz zaten bu ay denemediğim kalmadı:)
inşallah seninki gelirde bir an önce bebişin olur tatlım
teşekkür ettima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…