Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım üzme kendini terstler bazen insanı yanıltabiliyor yani gebelik yeniyse çıkmamış olabilir,eğer hasta olursanda üzme kendiini hsgyi çektir kurtul aklında şüphe kalmasın biliyosun bebeği etkileyen en önemli faktörlerden birisi stres ben 3ay önce çektirdim inanki üstümden çok büyük bir yük kalktı
umarım seninde temiz çıkar...:Saruboceq:
allaha emanet ol canım:)

inş gerek kalmaz almana geliverir hemen :)
amiinnnn inş ve tüm isteyenlere :Saruboceq:

merhaba kızlar
benimde adetime 2 gün var. bir haftadır göğüslerim acayip şiş. ağrı yok ama. şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı. yani adet önceside göğüslerim böyle şişmez. başka bir değişiklik yok. test yapmaya korkuyorum. idrar testinde tek çizgiyi görmekten, kan testindede telefonda sıfırı duymaktan bıktım. adet günümü bekleyim diyorum ama zamanda geçmiyor. bu ay zaten adetten sonra rahim filmi çektirmeye karar verdim. sonrada aşılamayı deniyeceğim.

teşekkür ederim canım. bu testlerde çift çizgiyi görünce mi çalışma olması lazım? silik de olsa görünce olmuyor mu? ya da gün aşırı buna dikkat etmeden çalışmak mı lazım? :dance:

arkadaslar selam.....benim bir ocak adet gunum ama bir kac gundur gogsum agriyor bu benim normalde adet belirtim..her ay adetten bir hafta once goguslerim agrir......bu ay cok calismistim ama olmuycak sanirim...bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim

hep diyorlar ya adet ile hamilelik belirtileri benzer diye...
eğer test varsa yap bence,çıkmazsa üzülme
eğer adetin gelmezse yine yaparsın
boş yere umutlanmaktan iyidir
ama daha da gününe varmış,çıkmayabilir

sanirim beklemekten baska carem yok...insan bebek cok isteyince adet gelsin istemiyor :))

yok canım gebelık yenı degılll.umıtlenmemek gerek bılıyorum kendımı...evet en azından hsg cekılıp kafam rahatlıcak bısı varsada yapılsın bole sınır oluorum

Arkadaslar ayni seyi soracagim ama yine de sorayim: digital test debugun 11. Gun ve gulen yuzu yakaladim. Hangi sikliklarala calisma yapmak lazim? 24-36 saat sonra ovulasyon olacsk diyor ama gorur gormez pozitifi calistik, sonra hemen yine yspmak lazim mi? Ya sperm sayisi vs?

Benim bildiğim şu: pozitif görünce arka arkaya 3 gün yapılmalı. Tabii eğer bilinen bir sperm sorunu yoksa. Yarını da değerlendirin. Eğer ateşin salı da yükselmezse salıyı da değerlendirin. Gazanız mübarek olsun :)

Saol nevetna.. Cok komik bir duygu gulen yuzu gormek. Bu oglen arkadaslarim ve onlarin ailesiyle yemege ciktik, yanima aldim testi cunku ayni gun yap diyor ya, ben de zamani gelince cantami aldim ve icinden cikarip yaptim, yuzu gorunce cok sasirdim. masaya donerken guluyordum, herkes soruyor bana ne oldu vs diye ben de yooo oyle guzel bir gun filan dedim.. ama esim anladi tabi :))
dedigin gibi calismalari yapacagiz, bakalim ne olacak..

yay yap kaçırma bence bende test almayı düşünüyodum ama bu ay alamayacağım
bu hafta yumurtlama tarihim beim kocişte evde bol bol çalışırız inşallah:)
birgün gülem yüzü bizde görürüz:):lepi:

canimm bende o testi kullanarak hamile kaldimm ben 13. gunu yapmaya baslamistimm gulen yuzu direk gormustum ve sadece o gunu beraber oldukk bidahada hic yapmadikk ve hamile kaldimmm ama iliskiden sonra yat hemen kalkma altina yastik felan koyyy zaten gulen yuzu bugunde gorursun yarin cikmazz bende oyle olmustuu hadii allah yardimcin olsunnn

arkadaslarr daha oncede yzmıstımm 12.gun ovulasyon testınd pozitif gordum ama ateşim yukselmedı 18 gundeyım dıye bugun doktora gittim 20.gundyım haftay bugun regl gunum doktor bana ne dese bgenırsınız daha yenı catlamıs yumurtan sıvı doluu hala overler deedi ve bana gösterdii gercektende yapışkan akıntım vardı zaten şimdii ovulasyon testı neden pozıtıf çıktı ve bır hafta sonra catladı yumurtam bence arkadaslar rabbım ol dıyınce oluo benım arkadasım hamıle kalmayım dıye ılşkıden hemen sonra vajınasını ıyıce yıkamış hastalıgıda yakınmıs ama nur topu gıbı bı oglu oldu yanıı drumda ole dedı ates ovulasyon testıı cokda guvenılır dıyemyeız dedı ben 13.gunu gezmezdı ovulasyon 18.gun yaklasık catlamış iştee

Merhaba masal, benim bildigim 12-72 saat arasi ovulasyon tarigu. Ama senin bayagi olmus. Haklisin ates ve testler yuzde yuz sonuc vermiyor ve bu isler kidmet isleri. Ana yinede duzenli adet donemin varsa ve bilmiyorsan yumurtlama zamanlarini faydali diye dusunuyorum, yoksa hicbirsey garanti degil, sans ve kismet

Sorander kusura bakma ben verdim msn adresini ama ben dogru dyzgun girmiyirum is yerinde ve saat farkindan dolayi gorusemiyoruz.
Turkiyedekiler o testleri gitti gidiyor dan, ebay den aliyorlarmis, eczanelerde de varmus sma pahaloymis. Galiba gitti gudiyor daha ucuzmus, oyle degil mi arkadaslar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…