- 5 Aralık 2009
- 3.154
- 81
- 318
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.981
selam kızlar
adetıme ıkı gun var ıdrar testı yaptım negatıf cıktıgalıba bu ayda geçti keyfım kaçtı bıldıgınız gııbı degıll.bu ay ıyı calısmıstık.ovulasyon testı,keçıboynuzu,corek otu karısımı,klomen yapmadıgımız kalmadı...ovulasyondan uc gun once uc gun sonra ve o gunde calıstık...adetten sonra ıkı gunde bır ılıskıde oldu.ben bu ay kesın olcak gıbı beklıyordum ama olmadı ustune bırde kıllandım asırı derecede klomenden herhalde... adetımı beklıcem sonra da rahım fılmı cekılcek..
teşekkür ederim canım çok sağol....
benimki gelse bile herhalde zaman geçmiş olacak iyisimi bidahaki ay hasta olur olmaz hemen siperiş ediyim inşallah gerek kalamz zaten bu ay denemediğim kalmadı:)
inşallah seninki gelirde bir an önce bebişin olur tatlım
teşekkür ettima.s.
aslında gebelik .org sitesinde yumurtlama gününüzü öğrenin diye bir bölüm var. son adet ve bir önceki adetini yazıyosun sana yumurtlama tarihini veriyor. ben de bunu yaptım. adetimin 14. günü yumurtlama günüm çıktı. o gün ovulasyon testi yaptım gerçektende 2 koyu çizgi çıktı. o gnleri ddeğerlendirdim. şu anda hamileyim
arkadaslar selam.....benim bir ocak adet gunum ama bir kac gundur gogsum agriyor bu benim normalde adet belirtim..her ay adetten bir hafta once goguslerim agrir......bu ay cok calismistim ama olmuycak sanirim...bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim
hep diyorlar ya adet ile hamilelik belirtileri benzer diye...
eğer test varsa yap bence,çıkmazsa üzülme
eğer adetin gelmezse yine yaparsın
boş yere umutlanmaktan iyidir
ama daha da gününe varmış,çıkmayabilir
sanirim beklemekten baska carem yok...insan bebek cok isteyince adet gelsin istemiyor :))
canım üzme kendini terstler bazen insanı yanıltabiliyor yani gebelik yeniyse çıkmamış olabilir,eğer hasta olursanda üzme kendiini hsgyi çektir kurtul aklında şüphe kalmasın biliyosun bebeği etkileyen en önemli faktörlerden birisi stres ben 3ay önce çektirdim inanki üstümden çok büyük bir yük kalktı
umarım seninde temiz çıkar...:Saruboceq:
allaha emanet ol canım:)
Saol nevetna.. Cok komik bir duygu gulen yuzu gormek. Bu oglen arkadaslarim ve onlarin ailesiyle yemege ciktik, yanima aldim testi cunku ayni gun yap diyor ya, ben de zamani gelince cantami aldim ve icinden cikarip yaptim, yuzu gorunce cok sasirdim. masaya donerken guluyordum, herkes soruyor bana ne oldu vs diye ben de yooo oyle guzel bir gun filan dedim.. ama esim anladi tabi :))
dedigin gibi calismalari yapacagiz, bakalim ne olacak..
Arkadaslar ayni seyi soracagim ama yine de sorayim: digital test debugun 11. Gun ve gulen yuzu yakaladim. Hangi sikliklarala calisma yapmak lazim? 24-36 saat sonra ovulasyon olacsk diyor ama gorur gormez pozitifi calistik, sonra hemen yine yspmak lazim mi? Ya sperm sayisi vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?