- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.001
Masal şöyle bir durum var: bazen stresten tam yumurtlayacak oluyorsun ama olmuyor ve gecikiyor. İkinci çizgin biraz silik miydi? Bunu yeni öğrendim. Stres altındayken LH artıp artıp bir türlü tepe yapamıyor, sonuçta üst üste iki-üç gün pozitif görülüyor. Aslında bütün yöntemleri aynı anda kullanmak lazım yani akıntı da çok önemli ve de ateş yükselene kadar ilişki olmalı. İnşallah aşılamaya gerek kalmaz. Kim bilir belki bu ay bile tutar, olmayacak şey değil. Allah ol dedi mi bitiyor.
kızlar size bişey sormak istiyorum benim çok dzenli olan adet tarihim vardır 28 gün ehasta olurum
bu ay 6gün gecikti
ben ateşle takip ettim bugün 12.günüm ama 10.günümde ateşim düştü sizce bu kadar geç adet olupta
10.gün yumurtlamış olabilirmiyim anlamadım yani?
sizce?
Masalcım bir ayda iki yumurtlama mümkün ama arka arkaya oluyo sanırım, yani öyle araya 3-4 gün girmiyor. Olunca da bebişler ikiz oluyooo zaten :)
canım benımde bu ay sapıttı 27 gund bır gayet duzenlı reglerım benımde13.gun fılan yumurtam catlardı bu ay 12.gun ovulasyon testınde pozitif cıktı vee akıntımda olduu gelgelelım atesım yukselmedı 18 gunumde yıneakıntım olmaya basladı 20,gun dr gıttım 1-2 gun once çatlamışş yumurtan dedi benımde senın gibi reglım gecıkecek 6 gun kadar cunku yumurtlamadn 14gun sonra regl oluosun.. doktorum dedikii ateşş ve ovulasyon testı herzaman doğru sonuçlar vermeyebılır siz 12.gunden ıtıbaren 20.gune kadar gunasırı calısın:)) bu arada ultrasonda görüp emın olmamıza ragmen benım ates hala 36.4 yanii çokda bellı olmuo demekki senınde buyuk ıhtımalle hastalık gecırmedıysen cok streslıı bı ay gecırmedıysen 18.gun cıvarında yumurtlamıssın yada bebişşş vaaa
canimm bende o testi kullanarak hamile kaldimm ben 13. gunu yapmaya baslamistimm gulen yuzu direk gormustum ve sadece o gunu beraber oldukk bidahada hic yapmadikk ve hamile kaldimmm ama iliskiden sonra yat hemen kalkma altina yastik felan koyyy zaten gulen yuzu bugunde gorursun yarin cikmazz bende oyle olmustuu hadii allah yardimcin olsunnn
cnmmm çok sevindim ya ben uzun zmndır girmiodum malummm uyku haliii:) akşama hkadar hastanede akşam evde hiç bişe yapcak halim olmuo ööle uzanıorum devamlı ayy çok sveindim adına inşş sağlıkla kucağııza alırıs bebişleri allah isteyen herkesenasip etsinn öptüm snei g,üsel anne:):lepi:
tsk ederim canim...uyku halini sorma bendede aynii,,,insallah ikimizde saglicakla aliriz kucagimiza .yeni yilinida simdiden kutlarim saglik mutlulukkk getirsinn insallah bebisinleee esinle beraberr.... bizde seni ve bebisi optuk teyzesiii
kızlar bende yumurtlama testinden almak istiyorum yardımcı olusanız çok sevinirim.nerden ve hangi marka alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?