Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

biz mesela 12 ve 13.gunlerı degerlendırdık meger onumuzdekı hafta catlıcakmıs bızde o gunler calışmadık benim okadar duzenlıdırkı reglerım bı gun dahı gecmez ama yınede degısıo ovulasyon tarıhlrı demekkıı yanı demek ıstedığım sadece ovulasyon testıne bakıp bızım gıbı ayı ıskalamayınn bide bende zatn bı kaç ay daha olmazsa asılama dusunuorum esımın ısı cok yogun mumkun degıl oyle hergun bırlıkte olmak yada gun asırı bıle olmuo zaten esım varıkosel amelıyatı oldu degerler cok ıyı değildi oncesınde.. strese gırdımmı olacagı varsada olmıcakk..

Masal şöyle bir durum var: bazen stresten tam yumurtlayacak oluyorsun ama olmuyor ve gecikiyor. İkinci çizgin biraz silik miydi? Bunu yeni öğrendim. Stres altındayken LH artıp artıp bir türlü tepe yapamıyor, sonuçta üst üste iki-üç gün pozitif görülüyor. Aslında bütün yöntemleri aynı anda kullanmak lazım yani akıntı da çok önemli ve de ateş yükselene kadar ilişki olmalı. İnşallah aşılamaya gerek kalmaz. Kim bilir belki bu ay bile tutar, olmayacak şey değil. Allah ol dedi mi bitiyor.

doğru söylüosunn canımm yaa valla moral verıosunn bana:))bugun tathlıller vermıstı doktor onların sonucunu aldım Lh mesela hala pik sınırlarında yanıı gercekten yenı catlamış ve düşmeye başlamıs ama hala yuksek canım12.gun test bariz pozitifti akıntımda olmustuu ateş yukselmemıstı ama atesım hala aynı 36.4 doktora sormaya unutmusum acaba bı ay da ıkı defa yumrtlama olabılıomu diye

benim bir sorum olacak, kafamn karisti cok.
Benim pazar pozitif cikti test, dun de pozitifti, bugun daha olcmedim ama artik negafit olsun istitorum ama sabah ates olctum hala cok dusuktu. Yoksa benim yumurta da mi gec oluyor ya, aman simdi ne yapacagim.. yine hergun mu calisacagiz? Cok kafam karisti, umartim bugun ovulasyon testi negatif cikar, bunu hic diyecegimi dusunmezdim

kızlar size bişey sormak istiyorum benim çok dzenli olan adet tarihim vardır 28 gün ehasta olurum
bu ay 6gün gecikti
ben ateşle takip ettim bugün 12.günüm ama 10.günümde ateşim düştü sizce bu kadar geç adet olupta
10.gün yumurtlamış olabilirmiyim anlamadım yani?
sizce?

Masalcım bir ayda iki yumurtlama mümkün ama arka arkaya oluyo sanırım, yani öyle araya 3-4 gün girmiyor. Olunca da bebişler ikiz oluyooo zaten :)

canım benımde bu ay sapıttı 27 gund bır gayet duzenlı reglerım benımde13.gun fılan yumurtam catlardı bu ay 12.gun ovulasyon testınde pozitif cıktı vee akıntımda olduu gelgelelım atesım yukselmedı 18 gunumde yıneakıntım olmaya basladı 20,gun dr gıttım 1-2 gun once çatlamışş yumurtan dedi benımde senın gibi reglım gecıkecek 6 gun kadar cunku yumurtlamadn 14gun sonra regl oluosun.. doktorum dedikii ateşş ve ovulasyon testı herzaman doğru sonuçlar vermeyebılır siz 12.gunden ıtıbaren 20.gune kadar gunasırı calısın:)) bu arada ultrasonda görüp emın olmamıza ragmen benım ates hala 36.4 yanii çokda bellı olmuo demekki senınde buyuk ıhtımalle hastalık gecırmedıysen cok streslıı bı ay gecırmedıysen 18.gun cıvarında yumurtlamıssın yada bebişşş vaaa

Masalcım bir ayda iki yumurtlama mümkün ama arka arkaya oluyo sanırım, yani öyle araya 3-4 gün girmiyor. Olunca da bebişler ikiz oluyooo zaten :)

ozaman dediğin gibi benimm LH yukselmıs ama pik yapmamış 18 gun fılan olmusturr sapıttıı bu ay zaten :))))

inşallah bebiştir canım ben ateş takibi yapıyorum ilk dokuz gün aynıydı sonra yükseldi düştü yükseldi geri düştü iki keremi yumurtladım acaba?
inşallah:)

cnmmm çok sevindim ya ben uzun zmndır girmiodum malummm uyku haliii:) akşama hkadar hastanede akşam evde hiç bişe yapcak halim olmuo ööle uzanıorum devamlı ayy çok sveindim adına inşş sağlıkla kucağııza alırıs bebişleri allah isteyen herkesenasip etsinn öptüm snei g,üsel anne:):lepi:

tsk ederim canim...uyku halini sorma bendede aynii,,,insallah ikimizde saglicakla aliriz kucagimiza .yeni yilinida simdiden kutlarim saglik mutlulukkk getirsinn insallah bebisinleee esinle beraberr.... bizde seni ve bebisi optuk teyzesiii

tsk ederim canim...uyku halini sorma bendede aynii,,,insallah ikimizde saglicakla aliriz kucagimiza .yeni yilinida simdiden kutlarim saglik mutlulukkk getirsinn insallah bebisinleee esinle beraberr.... bizde seni ve bebisi optuk teyzesiii

sanada mutl yıllar cnm tüm forum üyelerimzinde yeni yılını kutluorum bol bebişli bi yıl diliorum rabbim herkese gönlündekni versin inşş doğru zmnda hayırlı evlatlar nasip etsinn....

kızlar bende yumurtlama testinden almak istiyorum nerden alabilirim ve hangi marka yardımcı olursanız çok sevinirim

kızlar bende yumurtlama testinden almak istiyorum yardımcı olusanız çok sevinirim.nerden ve hangi marka alayım

Masal bence clearblue dan al, ben de digital i var, guvenilir ve kullanmasi kolay. Fiyatlarini tam bilmiyorum ama uyguna bulursan kacirma derim.

kızlar bende yumurtlama testinden almak istiyorum yardımcı olusanız çok sevinirim.nerden ve hangi marka alayım

canim bende clear blue kullanarak hamile kaldimm..2 ay kullandim ilk ayimda ustunu tam okumadigim icin yanlis yapmistimmm testim bozulmustuu ama ikinci ay ustunde yazilana gore ve hergun aksam saat 5 te yaptim ve suan 7 haftalik hamileyimm insallah seninde en kisa zamanda olurr canimm allah isteyen herkeze versinn....

meryemcim canım eşim gg dem wondfo olanını almış.bilmiyoruz ama bakalım deneyeceğiz inşallah biran önce gelir bebeğim.bu arada sabırsız canım cevabın için teşekkürler.

kızlar ben de internetten wondfo almıştım. bugün 32. günüm normalde adet günüm. bi tanesini yapayım dedim. çift çizgi çıktı az önce şaşırdım. yumurtlamam olamaz herhalde bugün. acaba bunların güvenilirliği nasıl bilen var mıı ???yarın da sabah ilk işim gebelik testi yapmak olacak.

canım heveslendirmiim ama hamileysen çift veriyo ov. testleri
hadi inşallahhhhhhhhhhh
kaç aydır istiosun

1 yıl sayılır ama kistli ayları çıkarırsam 10 ay. ben bu ovulasyon tetslerinin güvenilirliğinden emin olamadım. birkaç sayfa okudum. birisi yazmış 12. gün de çift çizgiyi görmüş 18. gün de. o kadar aralıkta çıkması normal mi. ben ilk deneyecektim. umarım denemem gerek kalmaz canım. gebelik testlerini kullanacam sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…