- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
merhaba arkadaşım.testin içinde yazılandan bir kaç gün önce başla bence.geçen ay bende yaptım bu testlerden ama hiç çift çizgiyi göremedim.çünkü içinde yazılan gün yapmaya başlamıştım.bu ay da geçti diye düşünüyordum ki bugün hamile olduğumu öğrendim.
merhaba arkadaşım.testin içinde yazılandan bir kaç gün önce başla bence.geçen ay bende yaptım bu testlerden ama hiç çift çizgiyi göremedim.çünkü içinde yazılan gün yapmaya başlamıştım.bu ay da geçti diye düşünüyordum ki bugün hamile olduğumu öğrendim.
kızlar selaaammmm
ben de G.G. den aldığım ovulasyon testlerimi bugün yapmaya başladım. daha önce kullananlara bir sorum olacak. bugün adetimin 10. günüydü, adet döngüme göre 10. gün yapmaya başladım ve hemen silik çizgi çıktı. şimdi sorum şu: bu testler ovulasyondan önce ve sonra da hep silik çizgi mi çıkartıyor yoksa sadece ovulasyon günlerinde mi? yani ovulasyon olmasa da ben hep bu silik çizgileri görecek miyim? hiç tek çizgi çıkmıyor mu bunlarda??
arkadaslar lh hormonu sonucta vücutta hep varolan bir hormon. yani silikde olsa cikmasi normal. sadece ovulasyonun yani ymurtlamanin olustugu zaman artiyor ve kalin belirgin bir hal aliyor cizgi.
sadece anormal olan durum, kontrol cizgisinin cikmamasi. eger öyleyse test bozuk demektir.
hmmmm teşekkürler kızlar. bundan böyle kopkoyu ikinci çizgiyi bekleyeceğim demektir..
kittycat valla helal olsun, cizelge bile yapmissin:))) ama güzel olmus.
testleri böyle daha iyi takip ediyorum canım :):)
kitty varyaaa dün akşam bende böle bi çizelge yaptım henüz 2 test yapmama rağmen eşim benle laborant gibi çalışıon valla helal die dalga geçtiydi ahahahahaa bi ben varım sanıodum böle titizlenen ayol kadınlar kulübü burası hepsimiz kadınız benden sadece bi dene olur muuu?? ama şaka bi yana senin çizelgeni kendime örnek model alıyorum kittycim. takıldım mı cevap anahtarı gibin burdan bakcam artık. çok sağol valla accayip yardımcı oldunnn.
sevgiler..
:1hug:a.s.:enbuyukkk:
16+14=30 eder. ilk baslarda böyle uzun adet dönemi olanlara özenirdim, ne güzel temiz günleri daha cok diye. bende 23 günde bir olurdum eskiden, yani 1-2 yil öncesine kadar. simdi 26 ya cikti. ama simdide ay hemen bitsin de calisalim diyorum. insan hicbirseyden memnun olmuyor. nasibimiz ne zaman acaba?
çok açıklayıcı olmuş bende bu ay başlıycam kullanmaya resimler çok iyi oldu benim için sağol kittycim.
süpersin arkadaşım ne diyeyim.... çift çizgiyi yakalamışsın. hayırlısı olur inş...
slm arkadaşlar bende bu ay için yeniden testlere başladım. geçen ay olmadı inşallah bu ay olur. en son 12 temmuzda regl olmuştum. bugün adetimin 10.günü.ikinci çizgi baya belirgin ama kontrol çizgisi kadar net değil sanırım yarın netleşecek. ben ortalama 10-11. günde yumurtluyorum. aksi şeytan geldi yine canım hiç çalışmak istemiyor :)
gerçekten çok yaradı işime bende bu yöntemi uygulıycam. hemde fikir sahibi olmuş oldum nasıl gözükmeleri gerektiğini biliyoruz artık. inşallah senide istediğin sonuca ulaştırır çabalarının karşılığını en güzel hediyenle alırsın.
slm arkadaşlar bende bu ay için yeniden testlere başladım. geçen ay olmadı inşallah bu ay olur. en son 12 temmuzda regl olmuştum. bugün adetimin 10.günü.ikinci çizgi baya belirgin ama kontrol çizgisi kadar net değil sanırım yarın netleşecek. ben ortalama 10-11. günde yumurtluyorum. aksi şeytan geldi yine canım hiç çalışmak istemiyor :)
tembellik yok fikfikci başı duymasın. çok çalışıcaz daha. şaka bir yana görev gibi olunca biraz öyle oluyor insan ama napalım mecburmuş gibi düşünmiycez çalışıcaz. kaydirigubbakcemile3. geçen ay tembellik ettim şimdi tatildeyim bende başlıycam haftaya çalışmalara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?