- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.021
ama öle de öle görenler belki bir kaç yumurtası oluşmuş bayanlardır sonuçta illa tek yumurta olmuyo ki ben kullandım canım bu testleri 13 te çift 14 te çift gördüm ve giderek kayboldu bence oldukça güvenilir ama son iki aydır kullanmadım yaa biraz salmak istedim kendimi
bence sende bişiler olabilir bakalım merakla beklicem yaz olurmu sonucunu hadi inşallahhhhh
bir ay kullandım canım ama olmadı tutmadı vajili olduğum dönemi sayarsa 16 ay ama vajiyi yendiğimden beri yani tam ilişki olarak sayarsan 6. ayım canım
ondan önce ben ilişkiye pek rahat giremediğim için çok sağlıklı değildi çalışmalarımız malesef
inşallah canım bu gisişle ben senden önce alıcam haberini:)))))))
inşallah canım bu gisişle ben senden önce alıcam haberini:)))))))
kızlar iyi akşamlar
daha önce yazmadım buraya hiç ama ben de üç ay ovulasyon testi kullandım kasım ayına kadar, ama sonra kistim çıkınca biraz kafamı dağıtmak için bırakmıştım, sizlere bir şey sormak istiyorum,
selam kızlar,
Bugün akşam üzeri çok acayip bir şey oldu sapıttım kaldım ben aval aval oldum öyle işte
benim sat 7 aralık, yani bugün siklusumun 30. günü oluyor, akşam üzeri wc ye girdiğimde aynı ovulasyon dönemindeki akıntı gibi uzayan yumurta akı kıvamında yapışkan olan cinsinden, hem de upuzun olan cinsinden akıntı geldi benden ya
böyle bir şey olabilir mi kızlar ben yeni yumurtluyor olabilir miyim, mümkünkün mü sizce...
Ben adet olmayı beklerken daha yeni yeni mi yumurtluyor muşum ki ne...
çok şaşkınım çok kafamçokkarıştı
Fatmacım teşekkürler ilgilendiğin için ama bu sabah adet oldum ben çok şükür, kist falan değilmiş demek ki,
ya kızlar bir şey sormak istiyorum hala gg den mor ambalajlı testlerden alıyorsunuz di mi ben de daha önce onları kullanıyordum, bir değişiklik var mı? bu ay yine sipariş edicem de, size sorayım dedim
Kızlar 6 tane eczane gezdım hiçbirinde yok bu ovulasyon testiaz önce gitti gidiyordan baktım hangisi iyi olan ona göre sipariş verim ?
bu ay ovulasyon testine göre hamile olan var mııı :1rolleyes:
Arkadaslar burda spermlerin kadin vücudunda diri kalma süresi 3-4 gün yaziyor. Peki banyo yapinca noluyor bilen var mi spermler de temizleniyor veya azaliyor mu yoksa birsey farketmiyor mu?
slm canım bugun 16.gunun sanırım.testte 30 gun surenler için 13.gun,31 surenlere 14,32 surenlere 15,33 surenlere 16.gun.....die gidio teste başlama zamanları.geç kalmış sayılmazsın dene bence.benimde senin gibi 30ile 33 gun arası oluo.bu ay goremezsen çizgiyi demekki daha erken başlıycaksın bir sonraki aya.
fatmacımm çokk sevindimm canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?