Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ama öle de öle görenler belki bir kaç yumurtası oluşmuş bayanlardır sonuçta illa tek yumurta olmuyo ki ben kullandım canım bu testleri 13 te çift 14 te çift gördüm ve giderek kayboldu bence oldukça güvenilir ama son iki aydır kullanmadım yaa biraz salmak istedim kendimi
bence sende bişiler olabilir bakalım merakla beklicem yaz olurmu sonucunu hadi inşallahhhhh

yazarım tabi canım. hayırlısı inş. sabah ilk işim test yapmak ve interneti açmak olacak. ovulasyon testlerini ilk defa ocakta kullanacaktım. canım sen ne zamandır bebek istiyorsun? ovulasyon testlerini sadece bir ay mı kullandın?

bir ay kullandım canım ama olmadı tutmadı vajili olduğum dönemi sayarsa 16 ay ama vajiyi yendiğimden beri yani tam ilişki olarak sayarsan 6. ayım canım
ondan önce ben ilişkiye pek rahat giremediğim için çok sağlıklı değildi çalışmalarımız malesef

inş. bundan sonra düzenli olur ilişkileriniz. bu da çok önemli. dr. a 6. ayımda gitmiştim. bana hemen aşılama yapalım demişti. ben de iki aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum nasıl bebek olsun ki demiştim. tam anlamıyla bir yıl denemeyi sonra tedaviyi göze aldım. Allah herkese gönlünden geçeni ve hayırlısını versin. inş. en yakın zamanda bebiş haberini burdan alırım canım..

canımüzülme kötü şeylerde getirme hemen aklın bendede oluyo böle geçikmeler çok istiyoruz gebeliği asıl sebebi o takılma sakın
hem baktın daha gelmiyo önce bi kana baktır belki idrarda vermiyo nerden biliyoruz

kızlar iyi akşamlar
daha önce yazmadım buraya hiç ama ben de üç ay ovulasyon testi kullandım kasım ayına kadar, ama sonra kistim çıkınca biraz kafamı dağıtmak için bırakmıştım, sizlere bir şey sormak istiyorum,
selam kızlar,
Bugün akşam üzeri çok acayip bir şey oldu sapıttım kaldım ben aval aval oldum öyle işte
benim sat 7 aralık, yani bugün siklusumun 30. günü oluyor, akşam üzeri wc ye girdiğimde aynı ovulasyon dönemindeki akıntı gibi uzayan yumurta akı kıvamında yapışkan olan cinsinden, hem de upuzun olan cinsinden akıntı geldi benden ya
böyle bir şey olabilir mi kızlar ben yeni yumurtluyor olabilir miyim, mümkünkün mü sizce...
Ben adet olmayı beklerken daha yeni yeni mi yumurtluyor muşum ki ne...
çok şaşkınım çok kafamçokkarıştı

benim oldu 1 kere öyle
tam bekliyordum adeti dediğin gibi oldu,dedim ya bebiş var,ya da 14gün sonra adet olucam. maalesef 2.oldu. :sinifsinif:
artık o ay noldu,geç yumurtlamamı bilmiyorum,keşke değerlendirseydim,gözgöre göre kaçırmışım
test yap bence,hiç değilse soru işareti kalmaz kafanda boshayallersmile

Fatmacım teşekkürler ilgilendiğin için ama bu sabah adet oldum ben çok şükür, kist falan değilmiş demek ki,
ya kızlar bir şey sormak istiyorum hala gg den mor ambalajlı testlerden alıyorsunuz di mi ben de daha önce onları kullanıyordum, bir değişiklik var mı? bu ay yine sipariş edicem de, size sorayım dedim

bende sipariş ettim ebaydan,bu ikinci hafta siparişin
inş gelirde kullanmaya başlarım,benimkide wondfo,daha önce hiç kullanmadım

gözün aydın,insan bu gibi durumlarda bebek olmamasını geçip,adetin geldiğine şükrediyor valla
düzenin bozulması çok kötü (

Son düzenleme:
Kızlar 6 tane eczane gezdım hiçbirinde yok bu ovulasyon testi az önce gitti gidiyordan baktım hangisi iyi olan ona göre sipariş verim ?
bu ay ovulasyon testine göre hamile olan var mııı :1rolleyes:

Arkadaslar burda spermlerin kadin vücudunda diri kalma süresi 3-4 gün yaziyor. Peki banyo yapinca noluyor bilen var mi spermler de temizleniyor veya azaliyor mu yoksa birsey farketmiyor mu?

Kızlar 6 tane eczane gezdım hiçbirinde yok bu ovulasyon testi az önce gitti gidiyordan baktım hangisi iyi olan ona göre sipariş verim ?
bu ay ovulasyon testine göre hamile olan var mııı :1rolleyes:

her markadan kullanan var sanırım,en iyisi clear blue diyolar,dijital olduğu için,
ben wondfo sipariş ettim,inş gelice kullanıcam
önceki sayfalarda okumuştum,baya var kalan bu yöntemle bi ara liste filan yapılmış.
zamanım olsa toparlamak istiyorum listeyi,ama sonraki haftalarda yapabilirim inş.

Arkadaslar burda spermlerin kadin vücudunda diri kalma süresi 3-4 gün yaziyor. Peki banyo yapinca noluyor bilen var mi spermler de temizleniyor veya azaliyor mu yoksa birsey farketmiyor mu?

pek hemen banyodan sonra yıkanmak önerilmiyor,bekleyin deniliyor
burdaki yorumlarda okumuştum bende

kızlarr bende testt almayıı düşünüyorummm banaa link verebilirmisinizz şiparişş vercemm
internett ne diye arattırmamm lazımm

26 gündee olanlar ne zamöann başlamalıı bendee almayıı düşünüyorumm
şuan regllimin 3ncü günü

yaşasın paketim geldi delikafadulden
çok sevindim hihoyyytzemuszemus
hemen yaptım bi tane,tutmamıştım saati filan değildi ama,deneyeyim dedim
bi tane
silik çizgi oldu,var demekki daha hemen bu akşam denicem inş yine
ovulasyon testinde ama,silik çizgiyi görmek çok güzelmiş kaydirigubbakcemile3
mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…