Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

.....

Eklentiler

• $gallery-otest11.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 87
  • $gallery-otest15.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 105
  • $gallery-otest12.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 103
  • $gallery-otest061.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:

bende bugun sabah sipariş verdim wondfo sanırım benimkide adetim düzenli olmadıgından adet bıtımınden 1 hafta snr başlıycam bakalım kaçıncı gun çıkıcak :)

inş en yakın zamanda gelir seninkide yerimseniben
benimde çok düzensiz,son 3aydır,daha erken gelseydi önceden yapacaktım bende
olsun,yinede yetişti inş ovulasyon zamanıma zemuszemus
gg dan aldıysan daha çabuk ulaşır eline

26 gündee olanlar ne zamöann başlamalıı bendee almayıı düşünüyorumm
şuan regllimin 3ncü günü

slm canimm bana msj atmissin cvp yazdim geldimi bilmiyorum ama buradanda yazim istedim.ben clear blue kul´landim lk ay olmadi cunki teste yanlislik yaptim ama allaha sukur icinki ayimda hamile kaldimm 7t3 gunluk hamileyimm..hepineze tavsiye ederimm

gg dan verdim bakalım ne zaman gelicek :)) tam zamanında gelmiş senin testler :) müjdeli haberlerini bekliyoruz yerimseniben

kızlarr bende testt almayıı düşünüyorummm banaa link verebilirmisinizz şiparişş vercemm
internett ne diye arattırmamm lazımm

selam
gittigidiyordan alabilirsin. ben coretest kullanıyordum. memnundum. diğer test ovülasyon dönemi dışında da genelde silik bir çizgi gösteriyormuş diye almamıştım insanın kafası karışıyor diye coretesti alıyordum. gayetde memnundeum. benim adetim 28 gündür. tam adetimin 15.günü çift çizgiyi görüyordum. çift çizgiden sonraki 14.günde hastalanıyordum. 10.gün başlıyordum. sende 8 yada 9. gün başla.

karabiber01 kullanıcısından alıntı
kızlarr bende testt almayıı düşünüyorummm banaa link verebilirmisinizz şiparişş vercemm
internett ne diye arattırmamm lazımm

canım gittigidiyor sitesine gir, ovulasyon testi diye arat çıkıyor, benim de bugün öğleden sonra geldi elime kargom, siparişi dün öğleden sonra vermiştim, yani tam bir günde, benimki de coretest mor ambalajlı olandan yanında 4 tane de gebelik testi gelmiş

Geldii canımm çok sağoll cevabınnn
ne kadar güzell ikinci ay kalmışsın hemennn

çokk sağoll canımmm
bendee arattırdımm birazzz banaa 10 ncuu günn yazmışş 26 günde olduğumm içinn
durr öyle deneyeyimm

aren arkadaşım slm.bende coretest kullanmaya başladım ilk defa bu ay, 32 gunde bir adet goruyorum ben 12.gunde başladım bugun 21.gunum bugun henuz yapmadım ama 20.gunume kadar hep test çizgisi silik çizgi çıkıor diğeri gibi koyu değil hep aynı çıktı bu normalmi acaba anlamadım koyu çizgiyi gorecekmiyim die yapmaya devam ediorum yada bakalım kaybolacakmı o çizgi.sen kaç aydır yapıorsun hep aynı gunmu çift çizgi denk gelior

Ya kızlar bende galenik ovülasyon testi aldım bugün 16. günüm beyaz uzayan akıntı var ama test negatif yani hala lh de yükselme yok peki bu akıntı niye var o zaman yumurtlama akıntısı değilmi yani fisfisfis üff canım sıkıldı yaa bu aydamı kaçırım yoksa yumurtlama olmadımı bu ay :gitme:

slmm arkadaşlar bende geçen ay ovuşlasyon testi kullandım.benim regl düzenimde değişkendir yani 30 31 32 35 e gibi.coretes marka olandan kullandım ve geçen ay 15.günümde bi deneyeyim dedim bukadar erken olmaz yumurtlamam die düşündüm regl döngümden dolayı ama ilk kez buayda 15.günde gördüm ve yumurtlamadan(düşündüğüm gibi olmuşsa) 14gün sonrasında reglim geldi. diğerinden çok daha koyu bi çizgi yakaladım sonra 16.günde yine koyu ama diğeriyle aynı koyulukta olan çizgi gördüm o iki günü değerlendirdik 17.günümde silikleşmeye başladı ve 18.gün tamamen silikti arıkk ama maalesef bebiş olmaadı demekki daha vakti değilmiş Rabbim isteyen herkese nmsapi eylesin sağlıklı hayırlı evlatlar inş.buay test yapmıyorum ama umutla meleğimi bekliyorumm.

Son düzenleme:

Selam kızlar sonunda bende çift çizgiyi gördüm ya daha öncedende yapmıştım ama silikten başka bişey görmemiştim bugün kü test çizgisinden bile koyu şimdi buna göre yarınmı çatlıyordu yumurtalar kafam karıştı :roflol:

ne güzel çizgi koyulaşmış alkisalkisalkis
sanırım çift çizgiden 12-24 saat sonra çatlıyolardı
en iyisi teste devam etmek,çizgi yine silik olana kadar a.s

mucize ben de 2 defa cikmisti sonra da cikmadi. ama yapmana gerek yok diyorlar cunku aklini karistiyor..
gulen yuzu gorunce 48 e kadar yumurtluyorsun ondan hemen calismaya basla, ust uste:)

yakamoz eger beyaz akitni gorduyse yumurtlamasindir, ondan testin negaif cikmasi normal.
test yumurtlamadan 2 gun once pozitif gosteriyor..

Kızlar ovülasyon testinde ikinci çizgi silik çıktıgında bişey ifade etmiyormu yani ille koyu çizgimi çıkması gerek ben 2 gün önce yaptım hiç çzgi çıkmadı dün yaptım ikinci çizgi silik çıktı koyu mu çıkması gerekiyor yumurta çatlaması için bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…