- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.041
her markadan kullanan var sanırım,en iyisi clear blue diyolar,dijital olduğu için,
ben wondfo sipariş ettim,inş gelice kullanıcam
önceki sayfalarda okumuştum,baya var kalan bu yöntemle bi ara liste filan yapılmış.
zamanım olsa toparlamak istiyorum listeyi,ama sonraki haftalarda yapabilirim inş.
bende bugun sabah sipariş verdim wondfo sanırım benimkide adetim düzenli olmadıgından adet bıtımınden 1 hafta snr başlıycam bakalım kaçıncı gun çıkıcak :)
bende bugun sabah sipariş verdim wondfo sanırım benimkide adetim düzenli olmadıgından adet bıtımınden 1 hafta snr başlıycam bakalım kaçıncı gun çıkıcak :)
26 gündee olanlar ne zamöann başlamalıı bendee almayıı düşünüyorumm
şuan regllimin 3ncü günü
inş en yakın zamanda gelir seninkide yerimseniben
benimde çok düzensiz,son 3aydır,daha erken gelseydi önceden yapacaktım bende
olsun,yinede yetişti inş ovulasyon zamanıma zemuszemus
gg dan aldıysan daha çabuk ulaşır eline
kızlarr bende testt almayıı düşünüyorummm banaa link verebilirmisinizz şiparişş vercemm
internett ne diye arattırmamm lazımm
slm canimm bana msj atmissin cvp yazdim geldimi bilmiyorum ama buradanda yazim istedim.ben clear blue kul´landim lk ay olmadi cunki teste yanlislik yaptim ama allaha sukur icinki ayimda hamile kaldimm 7t3 gunluk hamileyimm..hepineze tavsiye ederimm
çokk sağoll canımmmselam
gittigidiyordan alabilirsin. ben coretest kullanıyordum. memnundum. diğer test ovülasyon dönemi dışında da genelde silik bir çizgi gösteriyormuş diye almamıştım insanın kafası karışıyor diye coretesti alıyordum. gayetde memnundeum. benim adetim 28 gündür. tam adetimin 15.günü çift çizgiyi görüyordum. çift çizgiden sonraki 14.günde hastalanıyordum. 10.gün başlıyordum. sende 8 yada 9. gün başla.
selam
gittigidiyordan alabilirsin. ben coretest kullanıyordum. memnundum. diğer test ovülasyon dönemi dışında da genelde silik bir çizgi gösteriyormuş diye almamıştım insanın kafası karışıyor diye coretesti alıyordum. gayetde memnundeum. benim adetim 28 gündür. tam adetimin 15.günü çift çizgiyi görüyordum. çift çizgiden sonraki 14.günde hastalanıyordum. 10.gün başlıyordum. sende 8 yada 9. gün başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?